:)

Nyss hemkommen från stan efter ha varit på stan med Angelica och fikat en stund :). Det var riktigt trevligt att träffas en stund innan man ska hem till Örebro imorgon en sväng innan man åker till Östersund på onsdag morgon :D. Gud så skoj det ska bli !!!
Snart ska jag laga lite mat men måste vänta på att mamma och syrran ska komma hem :). Hoppas dom skyndar sig för jag känner mig utsvulten haha :P.

Pyss Pyss...


Klappat och klart :D

Då är det klappart och klart vad man ska göra på nyår då, det blir nämnligen att åka upp till Christer och fira nyår tillsammans med honom i Östersund :D !!! Gud va skoj det ska bli asså. Hoppas att det kommer bli skoj, eller nej jag tror jag omformulerar mig det kommer bli jätte skoj :).
Sitter och är proppmätt nu iaf efter att ha ätit pizza med mamma som smakade helt utsökt.
Kommer kanske lägga ut bilder från julafton och juldagen om jag orkar :P. Ha det bäst.

Pyss Pyss...

Hejsan hoppsan :)

Hejsan hejsan. Nu är julhelgen snart över och har firat "julafton" idag också fast hos pappa och Maria :). Super mysigt hade vi det tillsammans med hennes två abrn, pappa och Maria, jag syrran och hennes kille. Vi käkade massa julmat idag också så nu känns det som om jag ska spy haha. Nee ska väll inte klaga när man får god mas serverad :).
Hade förövrigt en jäte mysig dag igåc också med mamma, morfar, syrran och moster och hennes respektive :). Så nu har jag haft två superduper trevliga dagar i rad med massa julklappar och massa god mat!
Hoppas ni andra har haft det bra nu under julhelgen så kommer jag antagligen ladda upp bilder sen :) !!

Pyss Pyss...

Mmmm julgodis :D



Idag har jag äntligen fått gjort lite julgodis som jag längtat såå efter att få göra. Jag gjorde knäck som ni kanske kan se på bilden ovan, hehe. Det bölev iaf super goda godisar som jag kommer smaska på nu under julhelgen. Mamma gjorde även en chockladgodis med puffat ris i som också blev jätte goda.
Känns verkligen som om man har varit i fullfart hela dagen, det började med att man gick upp och duschade. Sen bar det av ut på stan och kikade runt och hadlade lite. Efter det så blev det bara att gå hem och göra köttbullar tills imorgon, fast mamma gjorde det mesta av köttbullarna (A). Har också fått slagit in alla mina julklappar och alla var inte så lätta att slå in kan jag meddela :P. Men nu är det gjort iaf. Mätt är jag nu också då jag har ätit en värtbröd smörgås med nygrilerad julskinka på :D, det är nått jag måste göra på uppesittarkvällen hehe. Mumma var det kan jag säga :D. Hoppas ni har det bra allesammans en kväll som denna.

JULAFTON IMORGON :P

Pyss Pyss...

Fika med Geli :)

Idag träffade jag Angelica och vi gick till Nordefeldts och tog en fika och satt och tjöta lite skitsnack :). Det var riktigt skoj att träffa henne efter en sån lång tid. Man får ju verkligen passa på att träffa sina vänner när man väl är hemma, eller va säger ni?
Sen stötte jag på mina två kusiner på stan också (Issi och Morgan) så då blev det att stå och prata med dom någtra minuter också :). Men nu är jag iaf hemma och väntar på att maten ska bli klar.

Pyss Pyss...


!!!

Sitter hemma med lilla Sofie just nu, vi har varit ute på stan och kikat. Sen följde jag med henne till Pizzeria Amigo när hon skulle äta pizza :).
Sen på agendan så står det knäckbak, har längtat efter att göra julgodis :D.
Detta blev ett kort inlägg men skriver kanske mer sen :).

Miss everybody in Örebro <3<3<3
Puyss Pyss...

Julpyntat :)

Oj oj oj idag har man spenderat massa pengar på julklappar :D. Skoj att köpa saker till andra men det är ju det om man kommer på vad man ska köpa :P. Det är inte det lättaste att komma på vad man ska köpa men om man har tålamod så löser det sig alltid. Har bara en julklapp kvar och jag tror jag vet vad jag ska köpa :). Sen åkte jag till morfar och så började jag och mamma hjälpa morfar med julpyntandet och sen så fick jag göra mitt lilla tomteland som jag fick ta över efter mormor :) !!! Blev nöjd med landet i år också :).

Sitter föresten och kollar på Anna Ankas Jul på kanal 3 och fy fan va jag skrattar XD. Hon är ju en av de mest blåsta människor jag någon sin sett!!! I första avsnittet så var Anna Skipper på besök och nu är Robert Aschberg Jonas Gåde från grannfejden på besök :P. Får se vad som kommer i de följande avsnitten. Kommer nog att vara tvungen att se alla delar :P.

Pyss Pyss...



!!!

Hej hopp och god morgon/förmiddag på er. Solen skiner in lite genom fönstrena i lägenheten och jag sitter i soffan och snorar haha :P. Har gått och börjat bli förkyld men det har inte brutit ut än så det känns lite störande att det inte vill bryta ut och sen gå över. Men har jag tur så blir det inte värre än så här :D !!!
Ska iväg till morfar idag och hjälpa honom med mamma :)

Pyss Pyss...


God eftermiddag!

God eftermiddag på er alla i det kalla vintervädret, hopaps ni har det bra. Det har jag iaf, eftersom jag mamma och syrran hoppas runt och dansar och sjunger så det skallrasr i skåpen haha. Låter lite sjukt jag vet och det var det också, men jag kan konstatera att vi hade skoj iaf :P. Skoj är nått man måste ha i livet!!!
Ikväll tror jag inte att det händer speciellt mycket utan jag blir nog hemma och tar det lugnt framför datan eller tv:n. Kan va skönt att slappa men ska nog se om nån kanske har lust att hitta på nått :) !!!
Ha en super duper dag allesammans.

Pyss Pyss...

Internet...

För första gången på länge så fungerar mitt internet som det ska, och det är nått som jag blev mycket förvånad över :P. Skönt är det iaf att det fungerar igen som det ska. Har varit en hel del problem med Tele2´s nät och så fast nu verkar dom äntligen ha fixat det. Har ju varit tvungen att höra av mig till dom 4 gången innan dom fick tummen ur röven och fixade sitt nät. Håller verkligen tummarna nu själv att det håller i sig :).

Pyss Pyss...


Julavslutning i skolan idag :)

Idag hade vi julavslutning i skolan och dagen började med att vi hade lite av en vanlig lektion men sen efter fikat så lekte vi en lek som jag just nu inte kommer ihåg vad den hette. Men mitt lag van iaf :D, we were awsome :P!!!
Sen så bjöd grupp fyra hela skolan på julbord som de har arrangerat, men tyvärr kunde jag inte äta nått eftersom dom hade ägg i och det kändes inte så skoj direkt, men men så är det att va allergisk. Sen så satt vi och tjatade med varandra runt bordet och då kom vi fram till att vi skulle in till stan och sätta oss på Ecpresso House och ta en fika. Det var super mysigt. De medverkande i fikan var Josefina, Christer, Sara, Nina och Emelie :). Super mysigt folk kan jag meddela (A).

Iaf nu så sitter jag på tåget på väg hem till vänersborg igen och jag beräknas att vara hemma runt 6 tiden tror jag. Om nu allt blir som det ska vill säga. Tycker förövrigt inte om att åka tåg :/ känns seeeeeeegt men som tur är har man ju datan som vän :D!  Hoppas ni får en super bra dag/eftermiddag/kväll :).

Pyss Pyss...











Känns bläää...

Usch vad saker och ting känns blä nu då, och utan anledning detssutom. Har ingen lust elller ork med nått just nu. Känns verkligen jobbigt när man inte är på topp men vad ska man göra åt det. Kanske hjälper att komma hem, hoppas på det iaf. Brukar inte känns mig så här och det gör mig GALEN. Som tur är så har man goa och underbara vänner här som man kan umgås med och bara prata om allt med. Kommer sakna er alla nu under lovet men hoppas verkligen på att ni får ett bra lov och mycket glada miner :).
Ska iaf bli skoj att träffa mamma, morfar, syrran och pappa och hans tjej med barn (Självkalrt alla andra där hemma också) nu när man kommer hem. Saknar dom mycket titt som tätt och kan va trevligt att få umgås med dom när man får chansen!!!

Pyss Pyss...

:D

Nu ska jag snart tillbaka in till stan för att ta en fika med Christer och och Josefina :). Hoppas att fler vill följa med och passa på att fika innan man ska hem på lovet !!! Har verkligen en supr mysig klass som jag triv super bra med. Har varit hos tanläkaren idag också och hon sa att jag hade fått ett hål i en av mina tänder så nu ska jag tillbaka dit den 12 Januari för att laga den, ser verkligen inte fram emot edet men det måste göras :P.
Hörs senare antagligen...

Pyss Pyss...


Segt som fan...

Usch vad allt känns segt ibland asså och det är inte direkt rogivande kan jag meddela er alla. Men vad ska man göra så här innan jullov och allt. Man har ju inte direkt någon energi att göra nått speciellt heller tyvärr. Ska ju hem på fredag och det ska väll bli skönt men jag kan känna att jag lätt skulle kunna stanna här. Fast jag åker ju hem för att träffa min familj och så vilket jag gärna vill men känns så segt att åka till Vänersborg där inget finns att göra. Mitt liv har börjat på nytt här i Örebro och det är inget jag ångrar för 5 öre. Trivs så ofattbart bra här kan jag meddela er alla. Har en mysig lägenhet i en mysig stad och super mysiga vänner som är underbara att umgås med !!! Men nu ska man inte gå och bli helt depperimerad men va ska man göra om man är lite sådan ibland :P.
Ha en fortsatt bra kväll allesammans.

Pyss Pyss...


Söndag 13 december...

Nu är det redan 13 december och tiden känns som om den bara rusar fram. Lucia och tredje advent är det också och jag kom nyss hem från Christer då vi lagat mat och kollat på film tillsammans med Glenn. Vi gjorde kycklingsallad som blev utsökt med en vitlökssås till :). Aja nu ska jag kolla på The Holiday på trean. Ha en fortsatt bra kväll.

Pyss Pyss...

God förmiddag...

God förmiddag på er allesammans hoppas ni har det bra, jag sitter iaf här hemma och kikar lite på tv. Finns inte mkt mer att göra just nu. Ska träffa Christer sen så ska vi dra till affären och handla och sen blir det matlganing som står på listan. Men innan det så ska jag duscha och diska lite här hemma :)

Pyss Pyss...


Hahahahahahaha!!

Jag och Josefina pratade om att vi diggade den nya Ica reklamen och då kom hon ihåg den reklamen med deras egna sång "Icas egna varor" och då var jag bara tvungen att hitta den på youtube och jag lyckades :P. Den är verkligen super rolig XD !!!



Pyss Pyss...

Lördag lördag lördag...

Denna dagen har gått oerhört fort och det känns som om man nyss gick upp hehe. Drack nyss upp min kopp kaffe och åt en bit Marabou mjölkchocklad och det var inte helt fel kan jag meddela er alla där ute men det brukar räcka med en elelr två bitar tycker jag :).
Idag har jag inte gjort nått speciellt mycket mer än att gått upp gjort mig iordning och sen stack in till stan en snabbis för att fixa ett par örondroppar som jag måste köra med i en veckas tid nu, inte skoj men vad ska man göra om man har ett öra som krånglar haha. Som tur är så är det inget större problem så denna medicinkuren är nog snart över.
Ska ta det lugnt ikväll och bara va hemma och slappa. Kan va skönt att få vara hemma och inte göra nått speciellt. Hoppas ni har det bra allesammans så hörs vi i framtiden :P.

Pyss Pyss...


Erik vann !!!

Då är der avkalrat ännu ett idol år är slut och vinnaren detta året blev Erik Grönvall. Han är en duktig artst och han förtjänade verkligen att vinna. Blev nästan lite rörd själv när han började gråta hehe (A) !!! Hoppas snart att låter Higher kommer ut på spotify så man kan lyssna på den hehe :D !!
Ha en super bra kväll allesammans.

Pyss Pyss...

(Och Josefina, I like men now :P hahaha)

Idol final 2009 !!!

Nu är det äntlignen dags för Idol-finalen så nu kommer jag sitta som fast klistrad framför tv:n resten av kvällen :D! Jag har verkligen ingen aning om vem som kommer vinns eftersom jag tycker att både Erik och Calle är bra. mend et återstår ju bara att se sen. Det är oerhört svårt att utse en vinanre nu tycker jag då båda killarna är grymma. Men egentligen så är ju Erik redan en stjärna om man frågar mig hehe. Det kommer verkligen bli spännande ikväll tror jag, eller man kan ju verkligen hoppas på det. Meddela gärna vem som ni hejar på så får man se vem som har rätt haha.

Pyss Pyss..


Erik eller...

...Calle :D ??

Luciafirande idag =)

Vi hade vårat sista luciafirande idag för alla elever och personal på skolan, men vi visade också upp luciatåget för pensionärer som kom till skolan och kollade. Alla verkade tycka att vi var jätte bra och det gör en annan också glad att dom uppskattade det som vi visade upp. Linjeledaren på skolan började till och med gråta för hon tyckte det var så fint hehe :) och hon är inte den som gråter så lätt berättade våra lärare hihi!
Och som tack för en bra show så fick alla var sin liten pepparkaksgubbe/gumma som man kan hänga i julgranen hehe. Så gulliga dom var somgav oss en liten gåva. Skulle verkligen kunna göra om det igen om jag fick :D










Pyss Pyss...


:)

Idag hade vi Luciatåg för en särklass på Tullängskolan och sen så kom RGD och RGH (Riksgymnasiet för döva och riksgymnasiet för hörselskadade, samma skola dock) dit också så visade vi upp det för dom också. Det var riktigt skoj men jag var så himla nervös :P. Men i slutändan så blev det bra iaf :). Vi ska visa upp vårat luiciatåg på våran skola imorgon också för pensionärer som kommer dit. Hoppas dom gillar det dom också. Nu så sitter jag och kollar på Simpsons på 6:an, fast jag har ju sett nästan alla avsnitt redan så hehe. Nu ska jag kolla klart på simpsons och sen hoppa in i duschen :)

Pyss Pyss...



Vill bara lägga ut denna filmen :P

Här kommer en film på mig och min goa vän Christer :)
Vi pratar om vad vi heter sen om vad vi gjort under dagen och sen hälsar vi till våra nära och kära. Orkar tyvärr inte skriva allt som ve tecknar :P (Sorry)

Bio i kväll :D

Wiiie ikväll så ska jag Christer och Glenn på bio, och idag blir det New Moon (Twilight 2) Har längtat efter att se den sen jag såg första filmen för typ en vecka sen hehe. Aja bra är den iaf och jag hoppas verkligen att tvåan är lika bra!
Men det återstår ju nu att se, eller hur? Vi håller på att laga mat just nu och idag blir det delade potatisar i ugnen, stekt kyckling och kantarellsås :D. Mumms va gott det låter. Men nu får jag väll kanske ta och vara lite social mot Christer och Glenn :).Skriver antagligen vad jag tyckte om filmen i framtida inlägg här på bloggen.

Pyss Pyss...


:)

God förmiddag på er allesammans där ute hoppas ni har en bra dag än så länge. Det har iaf jag, jag sitter och dricker en kopp kaffe. Har änven tänt mig ljusstacke på bordet och det känns så mysigt kan jag meddela :).


Mys pys


Sen kom jag också på nu att igår när vi skulle till Birgitta skolan för att kika runt när Dövas förbund firade 100 år så gick vi förbi hur många änder som hellst :O !!! Måste verkeligen visa er hahaha.


Haha så söta änder, men va allt lite scary :P

Pyss Pyss...


This is my day.

Usch va kallt det är överallt då. Först så sitter man och fryser hemma hos Christer och sen så sitter man och fryser stjärten av sig hemma :P haha. Aja men det är ju ändå snart dags för natten och krypa ner i sängen och värma sig :). Har iaf varit hemma hos Christer idag och lagat mat och kollat på film. Det är verkligen skönt att ta det lungt när man är trött och slö hihi. Aja sov så gott sen alelsammans.

PyssPyss...


Fryser man glad ändå :P


God morgon...

God morgon på er alla, sitter här hemma och dricker en kopp kaffe och kollar på The Voice på femman. Ska väll snart fortsätta göra mig klar om jag orkar hehe :P. Men innan det så tänkte jag bara skriva ett litet inlägg.
Hoppas iaf ni alla får en underbar dag.

Pyss Pyss...

RSS 2.0