Läger

Vi har ju nu vart på läger som vi brukar göra varje år med skolan vid skolstart. Vi åkte till samma ställe där vi va förra året, Hjälmargården i Läppe. Mysigt ställe med usikt över Hjälmaren. Där gjorde vi massa olika lekar och aktiviteter. Torsdagen, när vi kom dit, så hade vi i min klass tolkövningar med våran dövblinda lärare, shiiit va svårt det va men ack så roligt :). Sen hade vi fullt upp med lagtävlingar och klassvisa lekar som lagtävlingar där vi skulle lösa olika saker tsm. Åt gjorde vi en massa gånger. det var mat, kaffe, mat, kaffe och så vidare :P. Så mätt var man typ hela tiden vi va där. På torsdag kvällen satt jag Isabella, Linnea, Sophia och några fler och spelade TP. Vem vann? JAG  så klart ;).
Sen kom Isabella, som var master mind i hela kuppen, på att vi skulle toapappra en bil. Men vi kände inte igen någon så vi toapapprade en stuga där några från skolan sov. Haha älskade deras reaktion efter nån timme - "JÄVLA SKITUNGAR !!!" ;). Vi är verkligen busiga moahaha.
 
På  fredagen innan vi åkte hem kände jag mig inte alls i form, men tur att jag mår bättre idag :). Vi lekte iaf en lek med våra lärare där vi skulle gissa varandras favvo bok, låt, person man beundrar, godis :). sen när vi hade gissar varandras godis så fick vi våran egen favvo sort :D. Aja a en bra lördag :)...
 
 
Pyss Pyss...

Otur som vanligt..

Jag har verkligen otur när det gäller cyklar. Imorse när jag skulle till gymmet upptäcker jag att det va punka på nya cykeln !!! Trodde inte mina ögon när jag såg det. Tänkte att en ventil satt löst så kanske bara var det. Hämtade pumpen och började fylla på luft men ser då att rostig vätska kommer ut ur en spricka i däcket! Bara att ringa runt till olika cykelverkstäder och kolla vem som var billigast och som hade tid. Fick tag på en så vara bara att promenera dit med cykeln och lämna in den. Under tiden jag väntade på att den skulle lagas satt jag vid järnotrget och tog en glass in det soliga vädret så det var skönt iaf :). Tog bara ca en timme så det var skönt att det inte tog så lång tid. Nu är den iaf hel så nu hoppas jag att den nya däcken och slangarna ska hålla :) !
 
Sen så upptäckte jag att vi tydligen ska få postfack i trapphuset ist för i dörrarna som vi har nu, Antar att det är för att underlätta för brevbärarna :P. Kan va skönt och slippa få allt innanför dörren :). Aja det var allt för idag.
 
 
Pyss Pyss...

Skyddad

 
 
 
Nu har jag fått köpt skal och skyddsfilm till nya nallen :). Nu kommer den nog hålla sig hel längre än min iphone gjorde :P. Köpte ett lila skal som är ganska basic egentligen men det verkar bra och jag är nöjd. var iaf riktigt skönt idag när jag cyklade in till stan på min nya cykel :). Blev debutturen idag. Riktigt skön att cykla på så jag är super nöjd. Pappas sambo Maria har en likadan men röd så jag vet att den var skön att cykla på i och för sig, Känns skönt att ha en cykel som inte är en barncykel sedan tio år tillbaka :P. Var på tiden att jag skaffade en ny. Nu ska jag verkligen va rädd om den och ALLTID ha den i förrådet när jag inte ska ha den så den inte blir vandaliserad eller stulen! Nu ska jag greja lite mer här hemma och få lite mer iordning. Ha en bra måndag.
 
Bya biken, klassisk damcykel :)
 
Pyss Pyss...
 
 
 

Slut på sommaren och cykelvasa !

Nu är sommaren slut för iår känns det som. Har iaf slutat att jobba för denna sommaren. Nästa år hoppas jag på ett jobb som tolk nån stanns i svearike. Men det är ett år kvar tills jag är kvar så kan ju va lugn. Pappa min körde upp mig till Örebro idag. Börjar skolan den 20 men skönt att va uppe en stund. Så idag fick jag och pappa lite far och dottertid. Supermysigt :). Han har även hjälpt mig hitta en ny cykel. och det gjorde han och Maria. Kostade inte så mkt så det var skönt för en begagnad cykel :). Tack pappa för skjuts och cykelletning :).
 
Igår följde jag och mamma med Linn och erik upp till Dalarna för att de skulle cykla cykelvasan på 4,5 mil. Shiiit tänkte jag när hon bertättade att de anmält sig till detta :P. Aja åkte tiiidigt gjorde vi och var framme runt 1-2 tiden på förmiddagen. Tog ca 5,5 timmar att åka upp. Och min fasa var att vi skulle åka lika lågnt hem också. Men gick bra. Åkte till Oxberg som ligger ovanför Mora och sen köre vi ner till mora där vi väntade på Linn och Erik :).
Iaf så kämpade dom igenom sig cykelvasan på, vad jag tycker och dom själv, bra tid. Linn på 2:11:11 och Erik på 2:09:40 nått sånt tror jag :). Så är stolt över dom att dom lyckades. verkligen måååånga i alla åldrar som var med så det var skoj (dock cyklade lite olika distanser). Men med stort M.....vi missade precis när dom gick i mål. Shit va besviken vi blev jag och mamma. Men men va ska man göra. Lätt hänt när man inte vet exakt tid. Kul att ha vart i den underbart vackra staden Mora och sen få en stund med familjen :)
 
 
Pyss Pyss...

Samsung Galaxy s3

Har ju beställt en Samsung Galaxy s3 nu! Beställde den i lördags och idag fick jag ett sms att den har kommit till OKQ8 hemma i Örebro! Men jag kan inte hämta ut den riktigt än eftersom jag inte åker hem förens på lördag :(! Vill ha den nuuuuu! Kommer säkert kännas konsigt att inte ha Iphone längre men tror jag kommer va nöjd med min nya :)! Funderar på att köpa det skalet som är på bild nedanför också, eller nått liknande iaf. Längtar till jag får hämtat ut den ^^! Ha en toppen dag!!! Pyss Pyss...


Syskontid <3

Idag hade jag och syrran lite tid för varandra. Vi åkte till Överby och kikade. Jag köpte ett par nya byxor från Gina Tricot och en ny tröja från Cassels med märket Vero Moda. Jätte sköna båda två plaggen :)! Fick också köpt en ny taklampa till min lägenhet i Örebro! Det va på tiden könner jag! Är trött på min halvtrasiga rislampa som jag har nu. Kostade endast 149 kr på Claes Ohlsons. Bild kommer på den när den är upphängd hemma. Nu ska jag snart käka mat och sen koppla av resten av eftermiddagen/kvällen. Pyss Pyss...


RSS 2.0