Besviken...

Usch blir så besviken på Örebro Kommun ! Att man efter ett år ska få veta negativa saker som man "tydligen" har gjort utan att ha vart med veten om det! Kan inte bara människor vara ärliga och sluta vara såna jävla f*I***r och stå upp för sig själva och visa att dom är bra människor. Hoppas dom inte sabbar mina chaner att få andra jobb nu på grund av,(vad jag säger är FALSKA anklagelser), vad dom har sagt. Bara för att folk anser nått och inte vet allt så ska dom inte yttra sig om nått överhuvud taget. Kunde väll gett mig en chans iaf men tydligen inte. Konstruktiv kritik kan jag ta men inte sånt som kommer upp ett år efter. Sorry för min sardoniska infallsvinkel nu men det har jag all rätt att bli. Inte blir ångesten lättare nu inför sommaren när man inte vet nått hur det kommer bli. Men men årdnar sig kanske. Dock lite tveksam nu, men efter regn kommer solsken. Eller ska mn tro på det...

Pyss Pyss...

Grillat är gott

Så skönt att "sommaren" i stort sett är här nu. Har vart udnerbart väder flera dagar nu och man vill bara var ute hela tiden. Har lite läxor att göra i svenskan, eller ja bara ordprovet. Så tänkte att man kan sitta ute och träna på orden så får man i sig litte D-vitamin också ;).
I fredags så var det som sagt fiiiint väder och då kan man ju inte göra annat än att passa på att grilla. Vi köpte en en gångsgrill jag, christer och nichlas. Maten blev super got, men det var lite svårt att få den där goa grillytan på kycklingen då grillen inte va den bästa :P. Men huvudsaken att det smakade gött, och den förtjänsten måste nog grillmästar´n christer få ;). Första grillningen är alltid bäst! Ha en fortsatt bra måndag nu, för nu ska jag ner och sätta mig och plugga tror jag!

Pyss Pyss...

 




Hahahahaha

Hahaha jag dör, skrev ett inlägg på FB där jag önskar att min Iphone va hel. Och ut ur tomma intet skriver "Drottning Silvia" att hon har 4 st extra och att jag kan få en. Hahahahaha, inte illa att man har en sån snäll drottning i vårt land ;) !!!

 

Pyss Pyss...


Påskeli påsk och looov fortfarande

Än så länge är det looov, jävligt skönt måste jag medge. Dock inte att man kanske behöver plugga på lovet. Men det är ett annat ämne just nu :P. Har iaf cyklat in till stan idag med Krilleboii och shoppade litte. Fick köpt nya legging (GINA TRICOT), ny foundationborste(KICKS), ny parfym (Bruno Banani, KICKS) och nya ballerina skor (BIANCO) :). Allt jag hade var trasigt eller helt utslitet så var på tiden med litte nytt nu.
Tyvärr blev det igen tid för klippning eller så, har nog inte pengar till det nu då min mobil gått i sönder igen. Skärmen helt svart. Men men löser sig alltid, så ska nog få tid till klipp och färg nån gång framöver snart också! And by the way.... I fucking loooove shopping ;)

Jo eftersom det är påskafton imorrn och jag inte är liten flicka och bor hemma längre, så gjorde jag nått som jag inte brukar. Köpte ett påskägg med godis till mig själv :P. Är man patetisk så är man, neeeeee det tycker jag inte ;). Man blir ju aldrig för stor för påskägg med massa godis i ^^! Am i right?

Ha en fortsatt bra påskhelg, det ska iaf jag ha !!!



Pyss Pyss...

Soliga dagar = I love

Har vart super duper väder nu i ett par dagar. Älskar det verkligen, men idag tyvärr så satt jag på ett tåg halva dagen och mådde illa. Men väl hemma kunde jag vila en stund och sen njuta av värmen genom fönstren i min lilla lya. Hoppas värmen och solen kan hålla i sig nu iaf, känner att det är behövligt med solsken i vardagen. Iaf, som bildbevis på det underbara vädret fotade jag lite igår på mig och Wilma (mammas hund för er som inte vet :P) hehe ^^. På bilderna känns det som att inte bara jag njöt av solen utan goaste lilla Wilma också ^^. Nu ska jag sova, sov gött alla små sängloppor.


Pyss Pyss...

Kallekallelas och promenad :)

Hade kalas igår med familjen. Skönt med lugn och trevlig stund och bara tjöta och skratta en massa! Fick massa fina pessenter som biobiljetter, handbok för fotografering, fotoscrapbook, rullvagn till badrummet, pressentkort på KICKS, fint fat och lyktor, porslinsstaty, koppar+skålar med en bricka. Ja massa nice och fina saker iaf :P. På eftermiddagen gick jag och mamma med syrran en bit på vägen när hon skulle hem till sig igen, och jag tog med kameran för lite skoj fotografering. några blev bra tycker jag :P. Imorgon blir det iaf att åka tillbaka till Örebro och försöka njuta av mitt påsklov! Ha en super fin och solig söndag ni också!!!
Kalaset:
Promenaden:
Pyss Pyss...

Påsklov

Påsklovet har nu startat och jag sitter hemma i Vbg och slappar lagom. efter jag kom hit så var det nästan direkt dags att gå till folkets hus för att kolla på en gratis föreställning som hon och hennes kompisar har satt ihop och turnerat med :). Så jäkla duktiga kan jag säga att dom är så man får nästan rysningar. Och imorgon blir det lite "kalas" i efterskott för mig. Kommer nog bli mysigt, hoppas på det iaf :)
COPYRIGHT: Linn Widenberg Johansson, Sofia Kristofferson, Therése Täckenström, Johanna Matthies
COPYRIGHT: Linn Widenberg Johansson, Sofia Kristofferson, Therése Täckenström, Johanna Matthies


Pyss Pyss...

21 det oslagbara nummret ;) !!!

Min födelsedag är nu över för denna gången. Men ett år går nog snabbt, så snart är det väll dags igen :P. Har iaf haft en toppen dag med massa hjärtliga gratulationer som verkligen värmt <3! Skoj att folk bryr sig ^^! Fått sjungt för mig både från mamma och Magnus och sen lilla moffa jenko :D, men även andra värmande samtal. En dag i skolan blev det också och sen hem för att äta "födelsedagsmiddag" med Christer och Nichlas :). Sen bakade jag en tårta också, och det jag kan säga om den är....MUMMMMS va god den blev! Tårta med chockladpudding och vaniljsås som fyllning imellan tårtan och massa grädde och hallon på toppen :)! Var ju tvungen att göra som fröken Bååk sa och fixa mig en tårta när jag fyller år hehe ;). Tack åter igen för en toppen dag och till helgen blir det hem till Vbg för att ha lite kalas i efterskott :). Ha det toppen nu ni alla där ute!!!

Bara för att våren är här ^^:


Pyss Pyss...


Helgen är sloout

Nu är helgen slut igen. Har vart en ganska effektiv helg på ett sätt. Fredagen blev det middag med Christer som fyllde 21 år :D och nichlas! Mysigt och gött med mat och lite vin till. Sen började mer och mer folk drälla in och det vart lite fest. Va väll ca 15 pers. En nice kväll måste jag säga ^^.

Lördagen var bakisdag med pizza, cola, chips och mm :P. Bakismat och film hör ju liksom till dagen efter ju. Sen idag söndag var det inte många knop som gjordes, hemma "försökte" plugga, sen maxi och hem och försöka plugga igen men men det gick som det gick.

(P.S. Imorgon är det min födelsedag ;) D.S)

Bilder från i fredags :)



















Pyss Pyss...

Våren är här nu...äntligen

Efter en låååång vinter har jag äntligen sett RIKTIGA vårtecken och inte bara lite sol och lite varmare väder. Utan idag såg jag också snödroppar som poppat upp ur marken och vill njuta av våren som nu äntligen är här! Lovley säger jag bara. Känns skönt att man slipper gå med massa tjocka kläder på dig och frysa tårna av sig.

En helt annan sak som är på tal om lingon och lyktstolpar :P....jag tog provtabletter på Maxi härom dagen när jag och Nichlas var där. Det är speciella tabletter som man kan se om man borstat tänderna noga. Blir bara helt blå i käften efter och sen blir tungan rosa/lila/blå xD !!! Aja dock inte mkt lila/blått på tänderna så jag är nog ganska noga med mina bissingar ;)! Ha en toppen kväll nu, för nu blir det lite slappa och CSI på femman!

 

 


Pyss Pyss...

Lite shopping

Igår efter skolan gick jag in till stan för att inhandla lite nödvändiga saker. Blev en ny väska då min andra var helt trasig och höll ihop av en tråd typ! Blev iaf en ny väska från Accent, en ny foundation och läppstift från Make Up Store :)! Nöjd med inköpena. Jo ett par fingervantar fick jag köpt också :P. Ha iaf en superbra helg nu allesammans!



Pyss Pyss...

RSS 2.0