Hemtentaaaaa

Äntligen är man klar med hemtentan. Kändes som att det var en evighetsskrivning som aldirg ville bli klar. Men nu är den inskickad iaf och nu är det bara att vänta 4-5 veckor innan vi får veta om vi klarade den eller inte. Skoj att vänta så länge.....NOT. Men antar att det är bara att bita ihop och släppa tankarna på det nu innan vi fått tillbaka tentorna med resultatet. Nu har jag lov på riktigt och slipper tänka på allt krävande och bara slappa :D. Så fucking skönt, och på torsdag åker jag hem ett par dagar för lite lov i Vbg också. Skoj.



Pyss Pyss...

Shoppat

Shoppat lite idag då. Införskaffade mig 2 par linnen (båda på rea) så det var nice, sen 2 par byxor, ett par svarta och ett par lite ljusare blå. Så det är jag nöjd med mina inköp idag iaf. Behövligt med nya byxor då mina enda svarta hade gått sönder. Nu har jag så jag klarar mig :).


Förta linnet från Blue Di Blue..."Ja det är Guun ;)"

Andra linne från Cubus :)

Pyss Pyss...

Hola bandola

Uuuuah va trött jag är, en seeeeeg dag idag. Åkte till skolan som vanligt imorses men när man kommer dit så är det helt svart i mitt klassrum. Jag fattade nada och undrade vart fan alla andra var nån stanns. Då helt plötsligt slår det mig att vi har ju ingen lektion fören 12:40 xD. Bra koll man har på läget asså. Så satt i skolan ensam ett tag och lyssnade på musik och grejade lite med saker inför hemtentan, som vi fick idag, och sen satt mest och kollade på FB och alla bilder man har där :P. Sen när det var 1,5 timme kvar till lunch så satt jag och språkades med Christer och Nikki i deras klassrum. Tillslut blev det iaf lunch och sen dags för en hel lektion på hela dagen typ :P. Skönt att va hemma nu iaf.

Så nu ska jag nog snart hoppa in i duschen och sen så ska jag pröva hur de nya raklbaden jag köpte igår var. Var VERKLIGEN på tiden jag köpte nya blad märkte jag :P. Fick för övrigt köpt nya stekpannor igår också från Maxi. 2 pack för 199 kr, det är ett riktigt kap om nån frågar mig. Får ta och inviga dem nån dag. Ha en mys kväll nu det ska jag och ladda upp inför tandläkaren imorgon och ett par dagar framöver nu med hemtenta plugg... Wisch me all luck you can, i might need it.

Hoppas bara inga fler ljus fattar eld nu ikväll :P, höll nämnligen på att elda ner lägenheten då ett ljus tog eld i en liten lykta. Hur vette fan men som tur var så va jag lugn och la en gryta över ljuset och han släcka det i gooood tid :).




Pyss Pyss...


Fullt ös

Har verkligen varit fullt upp idag. Har plockat, städa (HELA lägenheten) diskat, planterat om en blomma, igen :P. Blomman blev iag bättre och fller inte så fort den inte står emot något stadigt. Hela 65 cm var den högsta grenen så det var inte så konstigt :P. Hoppas bara den inte växer lika fort igen. Sen har så ja hunnit äta, gått ut med sopor och annat blaha blaha. Pluggat lite har jag också fått in under dagen. Är fane mig trött nu så nu blir det bara att slappa i soffan. Har tändt ljus i hela lägenheten så det är riktigt mys.


Lååång gren :P

Lite bättre :)

Pyss Pyss...


Träna träna träna !!!

Har nu vart super redig och tränat mkt det sista. Nämnligen tre dagar i rad men nu kommer det bli en eller två dagars vila! Har iaf kört hård konditions träning med Christer och lite pass både igår och idag :)! Skoj att ha nån och träna med också! Samma då jag kört Afrodans tsm med Isabella och Malin, bland annat förre veckan. Skönt att ha kommit igågn igen, och ska göra allt flr att hålla igång regelbundet nu! Ha en bra kväll nu för nu ska jag sova.



Pyss Pyss...


Nu äre freedag, fredag hela dan...

Finally fredag igen, har verkligen längat efter denna dagen och nu är den här. Har shoppat lite idag också, en blazer som jag lääängtat efter! Plus att jag fick köpt tillbaka tröjan som gick sönder för halva priset för ville ju ha den, så det är jag nöjd med så. Dock hände en lite rolig sak när jag och Christer skulle gå till våra cyklar så ser vi en lapp som sitter helt random på Krämarhuset och där är det en ganska arg person/er som skäller ut en annan som tydligen har en hudvårdsverksamhet eller nått. Ganska kul att se hur de dampar loss de som skriver xD !

Och igår prövade jag att leka med plattången och lockade håret för att se hur bra den var till det, och den höll verkligen måttet :D. Är verkligen nöjd med mitt köp måste jag säga. Fick också ett ganska konsitigt sms igår, fatta nada alltså. Att få ett sms från okänd och att det stod message not found är ganska wierd. Aja nu ska jag ha helg iaf, och träning kommer det nog bli hoppas jag. Ha en bra helg allesammans.






Pyss Pyss...

Quit smoking

Håller nu mera på, som några kanske redan vet, att sluta röka. Än så länge går det ovanligt bra faktiskt. Har nu vart helt rökfri i 5 dagar utan ett enda cancer bidragande bloss. En eloge till mig ;). Känns skönt faktiskt att inte stinka rök och att förstöra mina stackars astmatiska lungor. PLUS, tänk vad mkt pengar jag kommer spara nu och tänk vad mkt annat roligt jag kan köpa för pengarna som kommer finnas kvar på kontot !!! Skönt att veta att både familj och vänner stöttar en och puschar en att fortsätta va rökfri. Sånt behövs faktiskt :), tack för stödet.

Glad och rökfri tjej ;)


Pyss Pyss...

Fika stund och ett öga rött...

Idag har det vart en lugn dag. Gick upp ganska tidigt idag och käkade frulle sen duschade jag och tog en kopp kaffe. Sen bar det av in till stan med Christer, Nichlas och Josefina för att fika lite :). Hon är på besök denna helgen, mys pys :)!!! Köpte en "hemmagjord" chockladboll och en coca cola, men fick dock en ny chockladboll då den första var massa smötklumpar inte. Inte så mummsigt, men fick då en ny som va mumms ;). Kikade runt lite i affärer också innan dom stänge runt 4 tiden. Satt och tjötade lite på Konditori Vasa sen åkte vi till Maxi för dom skulle handla. Efter det har jag bara slappat och kollat lite på film på datorn. Lugn kväll med andra ord.

Fikastunden :)





Dock en sak som stör mig, mitt högra öga har fuckat upp sig och är rött och skaver som tusan nu helt plötsligt. Började lite ömt som med en vagel men inget mer med det men nu skaver det och är rött. Misstänker ögoninflammation tyvärr. Men hoppas inte på det iaf. Får kolla med sjukvårdsrådgiviningen imorgon bitti och se vad dom säger och ger mig för råd. Va förövrigt inte så farligt rött och så igår kväll men värre idag, blää inte skoj. Aja det är nog inget som inte gåt att bota :)! Ha en bra resterande helg.




Pyss Pyss...

Weekend

Helg nu igen. men känner inte lust för nått. Skolan gick bra idag iaf så det är skönt. Sen så sprack min svarta jeans imorses också så måste köpa nya igen :/. Har inte haft nån toppen kännsla de sista veckorna. Allt känns jobbigt och inget känns "skoj" om man säger så. En sak som känns jobbigt är att hur fan man kan känna sig ensam fast man har folk omkring sig hela dagarna :/. Är väll så det kan bli ibland. Men känns bara så jobbigt och inget man vill känna kan jag säga. Gråta en skvätt kanske hjälper? Aja välkommna till klubben av optimism hoppas ni finner nått skoj att läsa. Ne ska väll inte va negativ och skriva sånt här för det är väll inget folk vill veta. Men om nån stör sig på det just deal with it. Inget personligt mot nån överhuvud taget men ibland måste man få ut lite av sina känslor och frustrationer. Ska försöka göra allt föt att hålla lågan och ångan uppe och försöka tänka positivt! En positiv sak är att jag har vart rökfri utan nikotinhjälpmedel i 2½ dygn nu :).

Pyss Pyss...

Ga.Ma Cp1

Beställt en ny plattång nu äntligen. Så behövligt då min gamla gått i sönder så jag antar att det var dags för en ny. Ett bra erbjudande också på en hemsida som jag hittade, Lyko.se. Kommer i början på nästa vecka och gissa om jag kommer platta håret frenetiskt då !!! Får längta tills dess utan en fungerande plattis...



Pyss Pyss...

You better call the exorsist....agaaaiin.

Ja ha då, tränat idag igen. Skönt med ett gympass följt av kondition. Trött som en apa nu, men skönt att fått äta och snart en vaaarm dusch. Är verkligen trött, men ska läsa lite mer svenska innan duschen och sen sängen! Idag blir det bara ett kort inlägg eftersom jag inte har mkt mer roligt att skriva just nu :P. Helg imorgon, önskar bara att jag kan se fram emot helgen men gör inte det, känns som att plugget tar upp "hela" helgen. Men blir nog lugnare snart. Skönt att få sova längre iaf ;). Sov gött sen allesammans.

Pyss Pyss...

Ont i föttera

Usch va mina fötter värker. Dansade afrodans idag på gymmet. Shit vilken kondisträning asså men skoj var det iaf. Så det tror jag det får bli fler gånger framöver. Imorgon blir det nog boxning som står på shemat. Nu säger jag natti natti och hoppas att man kan vakna upp till en perfekt värld imorgon. Men den dage kommer nog tyvärr aldrig för livet är ju inte perfekt. Aja god natt iaf.

Pyss Pyss...

Fullspäckad helg

Ny skolvecka har nu börjat, orkar inte direkt men abra att bita ihop. I helgen var iaf Sofie här och hälsade på mig. Skoj var det. Under fredag mötte jag henne på stationen sen käkadce vi lunch på subway och sist paffade hem. På kvällen blev det bara att slappa i soffan och kolla på Idol då vi va helt slut båda två.

På lördagen var vi bortbjudna på inflyttningsfest hos Malin i klassen och hennes kille. Var rätt fullt upp innan vi kunde sticka dit. Duscha, sminka, hitta nån som hade en plattång då min gått sönder. Men tills slut kom vi iväg in till stan för att äta lite innan sen åkte vi dit och där var det ett antat människor :P. Skoj. Stannade väll hos Malin och Robert till 11 sen bar det av in till stan och Stalllycktan. Men jag och Sofie var tvugna att sticka strax efter tolv för att hinna med bussen hem igen. Väl där ser vi bussen och springer...va händer då, jo Nathalie faller med höööga klackar och smäller i knät i kullerstenar. Ja jag vet typiskt mig att vara klumpig. Men säg nått jag inte är ist.

Iaf så på söndagen var det att följa med Sofie till stationen sen hem och slappa gärnet. Blää va bakis och trött man blev frammåt eftermiddagen, inte alls skoj men det fick det fan va värt. Slappade på soffan som sagt hela dagen och sen tvättade jag mellan 15-18 för er som vill veta.
Bilder från kvällen:







Pyss Pyss...

Fest

Hallå bloggen. Hur står det till? :) nu sitter jag, Sophia (www.idasophia.blogspot.com) här på partaj hos Malin med.. Ja, jag vet inte hur många pers men några iaf.. Och har det trevligt. Nattis är glad så det är ju bra iaf. Har inget vettigt att skriva så.. Tjao. PUSS! :D


RSS 2.0