Adventsbak

Sitter nu och njuter av min lussebulle, pepperkaka och min kopp kaffe :). Bakade nämnligen igår tsm med Christer och Nichlas. Började med våra smarriga lussebullar och sen pepparkakorna. Första gången som jag göra sånt utan mamma eller pappa tillhands :P. Tror alla tre blev nöjda med vårt bak iaf.

Bio igår blev det också med grabbarna bus. Gick på Harry Potter och Dödsrelikerna. One of the best av alla filmer för jag säga :). Men nu kommer man ju exalterar gå och vänta på del nummer två som inte kommer fören nästa år :/ :O !!! Aja man härdar nog ut haha. Ha en great söndag, nu ska jag plugga resten av dagen :P.


Pyss Pyss...

Torsdag

Dagen är snart till enda, bara att göra sig iordning och sen bädda rent i sängen så är det natti natti för min del. Har iaf vart redig idag och vart effektiv i skolan känner jag. Sen hemma så var det bara dagt att börja storstäda och se till att lägenheten blev ren och fin. Det hoppas jag den är nu iaf :). Imorgon är det helg efter 11:40, WIIIIEE :D !!!

Pyss Pyss...

"Släkforska"

Ikväll har jag roat mig med lite släktforskning :P. Shiiit va spännande det är egentligen att veta hur släkten såg ut förr, hur dom såg ut, bodde, hur dom dog, vad dom jobbade med. Hittade släkt långt tillbaka som 1596 :D! En man han jobbade till och med som riksdagsman, lite tufft! Sen hittade jag även några bilder. Dock på folk inte sååå långt tillbaka men ändå. Funderar på att fortsätta, det skulle va riktigt skoj.


Min mormors morfar Carl Algot Freidlitz 1873-1963


Min mormors morfars mamma Eugina Charlotta Fagerskog 1844-1886


Euginas man (Mormors morfar pappa) Soldat Johan Vilhelm Freidlitz 1846-1880

Pyss Pyss...

Convemtum hela dagen typ.

MR-dagarna är det idag, alltså männskliga rättighetsdagarna. Så idag har vi vart på Convemtum konferens lokaler eller va det nu heter. Fast vi började dagen med tolkämne då vi fick syntolka ett föremål förvarandra två och två. Jag och Nina va awesome på att förklara förvarandra :P.
Iaf efter det så bar det av ut i regnet för att gå mot convemtum där massa föreläsningar väntade. Får säga att jag lyckades hålla mig vaken under alla föreläsningar så det var faktiskt intressant. Lite segt men va fan det överlever man allt. Var hemma klockan 6 typ så nu är man trött och mätt och resten av kvällen kommer nog bestå av lite plugg och sen tv tittande :).

Pyss Pyss...

Maskerad

Igår var en fun day :). Var på maskerad igår hos Sara och diggade allas outfits :D. Började med att fixa sig hos Chirster. Sen stack jag, Christer, Nichlas och Josefina in till stan och käkade på Subway. Både blickar och kommentarer fick man där man satt och åt :P. Men va fan man får bjuda lite på sig själv. Kvällen var iaf rolig med skratt, prat och scharader!
Gillade dock en ugley tjejs kommentar när man skulle hem "Du glömde byxorna hemma" xD !!! Så jävla Patetisk så man kan inte göra annat än att skratta! Sen en kille på bussen blev så paff av Josefinas peruk han bara stannade och var tvungen att klämma på håret och då kommer Josefina, rolig som hon är, "Ja det är mitt riktiga hår" ;). Love that comment !!! Nu blir det slappa som gäller efter en lyckad och rolig kväll igår :).
Pyss Pyss...

Back from break

Idag började skolan igen efter en veckas lov, både skoj men ändå inte. Det roliga var att man fick träffa klasskompisarna igen men alla var inte där så tomt var det :/. Sen det tråkiga var att man var tvungen att gå upp tidigt som man vant sig bort med på en vecka! Eller ja nästan iaf.
Var allt en vanlig dag idag med vanliga lektioner. Men på tolkämnet fick vi göra en skuggövning där vi skulle teckna efter en person och försöka hämra hans/hennes teckenspråk. Rolig men jävligt svår övning :P.

Nu blir det bara massa tv slappande och ta det lugnt innan sängen kallar, natti natti säger jag nu då!

Pyss Pyss...

Looov

Nu har jag haft lov i en vecka typ. Har vart så skööönt att inte ha nått speciellt som man måste göra utan man kan bara tat lugnt och slappa. Åkte hem till mamma förra fredagen och stannade tills igår fredag. Har inte gjort mkt men ändå har jag gjort lite. Mest har jag bara vart hemma och slappat men så har man kollat på idol med mamma och Sofie.
Sen på lördagen så var det oktobermarknad i Vbg så blev en tur med mamma så jag köpte massa godis och 14 par strumpor för 100 kr så nu har man det så man klarar sig ett tag iaf. Vi mötte också upp Alexandra och hennes lille parvell Malcom :D. Snacka om en liten sötnöt han e asså. Såg ut som Gene Simmons med sin låååånga tunga som viftade! . Har blivit många bebisar under lovet, första Malcom som sagt sen så kom mammas kompis förbi med hennes lille som som också var en lite sötis :). Så har matast och gosat med massa bebisar under lovet och det är inget fel med det då dom är så söta :D.

LITE BILDER FRÅN MITT LOV:

Malcom :)

Liam :)

Päshunden Wilma :P

Mmmmm Marabou ;)

Pyss Pyss...

RSS 2.0