090929

Usch va jag ska frysa hela tiden då, är verkligen så himla irriterande att man alltid ska frysa på kvällarna. Så jag får la krypa ner under min underbart mysiga filt och kika färdigt på The Mentalist på trean som för övrigt är en bra serie. Imorgon ska vi föresten på teater här i Örebro. Vi ska gå på en en mans teater som heter I skuggan av San siro av Martin Bengtsson. Hoppas verkligen den är bra, och det är inte så lång så man kanske orkar igenom hela teatern :P haha.
Men nu ska jag passa på att ta en smörgås innan pausen är slut.

Pyss Pyss...


Oj då :P

Nu har det allt gått ett par dagar sen jag skrev ett inlägg hehe, men har verkligen inte orakat sitta och skriva nått när jag inte haft nått spännande att skriva om tyvärr. Men men så är det ibland att man kan få lite skrivkramp. Förhoppningsvis så blir det kanske ändring på det nu :).

Snart ska jag åka hem till lilla pappis i Alingsås och hälsa på han, Maria och Jonte :). Har inte träffat pappa på snart över två månader så börjar änna sakna honom och alla de andra nu. Det jobbiga är ju att jag måste resa så mycket för att komma till mina nära och kära. Förra gången var det mamma och denna gången är det pappa som gäller. Och vem vet, gången efter det kanske det blir syrran i Sthlm. MISS THEM ALL VERY MUTCH <3


Pyss Pyss...

Fa va skoj :P

Vi sitter och lyssnar på när folk blir totalt blåsta på busring.se. En kille blir uppringd angående olika saker som handlar om att han skulle köpt massa filmer. Det är så sjukt asså men också så jävla skoj att höra hur agra och upprörda dom blir. Helt sjukt kan jag säga asså hahaha. Skulle nog kanske ta och blåsa en kompis bara för att göra det någon gång :P. Haha aja men nu börjar jag snart så ha det gött...

Pyss Pyss...

Måndag 21 September

Snart börjar min samhälls lektion och jag ser verkligen inte fram emot det. Gillar verkligen inte denna lektionen och inte den som kommer efter heller. Har nönmligen en VÄLDIGT speciell lärare som jag inte klarar av direkt om jag säger så. Men men det är ju bara att bita ihop och se glad ut, eller hur :P haha. Men just nu sitter jag och slappar här vid datorn och försöker smälta maten. Så jag skriver mer senare när jag kommit hem.

Pyss Pyss...

Typiskt söndag...

Det märks verkligen att det är söndag eftersom det har varit en av de segaste dagarna som de brukar vara. Har gjort lite på förmiddagen men sen har det bara gått utför känns det som :P. Köpte mig iag en underbar filt idag på maxi. Hur go som hellst och den mjukaste som jag känt på länge. Kan kännas skönt att ha något att värma sig med på kyliga kvällar :). Men ska la lägga mig om en stund så man orkar upp till ännu en dag i skolan, men det brukar jag göra så det ska nog inte vara några problem.

Pyss Pyss...


Jag och min mysiga filt :P...

Kaffe...

Hade besök av Jacob idag så vi satt och tjöta i soffan och drack kaffe, så nu är kaffemagen full och go och jag sitter hemma och funderar på att hitta på nått skoj. Jag ska kanske åka och träna med Malin i min klass idag men får se hur det blir. Känner mig lite seg i dag och konstig i halsen :S. Så får la höra av mig till henne och se hur vi ska göra...

Pyss Pyss...


Ååååh

Sitter ibland och kollar runt på olika bloggar vilket kan va skoj. Men när man sitter och läser vissa bloggar om att dem hatar hur folk ser ut och hur dom beter sig, men då har de ju verkligen inte kollat på sig själva. Folk som skriver hur fula och "värdelösa" vissa är borde ju skaffa sig ett liv. Och inte mindre, ett eget självförtroende. Blir bara så irriterad på folk ibland och deras bloggar så tappar lusten att läsa andra också på grund av dem som förstör intresset. Aja dom kanske växer upp dem också någon gång i framtiden haha.

Ha en underbar lördagkväll, Pyss Pyss...

Dövas dag...

Idag har hela skolan varit på Birgittaskolan på dövas dag. Var riktigt spännande att se alla människor och kolla på utstälningarna. Sen träffade jag mina gamla lärare från Birger SJöbergsgymnasiet i Vänersborg. Så goa lärare är va dom är asså och saknar dom massor och våra roliga timmar tillsammans.
Sen efter dagen var slut så gick jag, Emelie och Malin in till stan och käkade på La Baguette :). Helt underbar baguetter där kan jag säga. Malina cycklade med hem för att se var och hur jag bodde hehe :P.

I alla fall så sitter jag hemma nu och kollar runt på internet lite. Finns inte mkt att göra känner jag tyvärr och då är ju internet ett bra tidsfördriv. Tänkte att jag skulle spela lite onlinespel på King.com nu haha :P.

Ha det underbart... Pyss Pyss...


Ledsen Malin va bara tvungen :P


Min smaskiga baguette :)


Emelie på La Baguette :)


Suddg bild på Malin :P

Miss them...

Åååhh va jag är sugen på lockigt hår. Vill så gärna till frisören igen så att hon kan göra lockar i håret på mig igen. Blev verkligen nöjd. Har ju inte så lockigt hår i verkligheten som ni kanske förstår :P haha. Men sen vill jag inte permanenta mig för det blir så slitet och inga fina lockar, så ajg kanske kommer på några bra lösningar om jag har tur. Locktång kan ju fungera hehe. Aja nu ska jag städa.

Pyss Pyss...


Saknar mina lockar...

Tröööt

Gud va trött jag är, känns som att all engergi är slut helt och hållet. Vet inte varför. Jag sover bra på kvällarna och jag äter bra mm, men ändå är jag så trött. Får la ta en promenad så kanske man blir piggrare :).
Köpte mig en ny väska idag som är så fin hehe. Annars skulle jag i och för sig inte köpt den haha. Men men nöjd med mitt inköp iaf.

Ska diska och städa lite nu så ha det bäst...
Pyss Pyss...

Tiiiiiiiisdag

Gud va seg jag känner mig idag asså. Har verkligen avrit trött, seg och slö hela dagen, och nu sitter jag hemma i soffan och degar. Ska la snart krypa ner till sängen för att sova. Men tänkte att jag skulle skriva ett sista inlägg innan natten. Sen fick jag också reda på att Stinas fisk Hjalmar ahr dött :(. Stackars lilla firre. R.I.P Hjalmar :P hehe. Ha det gött allesammans.

Pyss Pyss...




Stackars lille Hjalmar !!!

090912

Då kom jag och mamma nyss hem från morfar. Han bjöd oss på smaskig mat. Det känder skönt att slippa laga mat för en gång skull, även mamma tyckte det :P. Men det hör till det vardagliga livet så det är bara att bita ihop.
Ha en underbar kväll alla där ute nu så skriver jag kanske igen senare.

Pyss Pyss...


Finally home !!!

Äntligen hemma igen efter att ha varit borta över en månad. Så nu känns det skönt att vara hemma igen över helgen. Så jag åker hem igen på söndag nån gång. Men just nu sitter man här hemma med mamma och myser framför tv:n :). Så nu ska jag fortsätta kolla och gotta mig med lite godis.


Pyss Pyss..

Skolan...

Just nu har man lunchrast och man sitter och gör ingenting. Vill verkligen bara hem och sova, är så sjukt trött. Men men ha rbara två lektioner kvar så det är lugnt. Hoppas iaf att dessa två lektionerna går fort. Men sen när man kommer hem så måste man väll göra läxor :S, inte så skoj men det måste göras. Ska läsa den boken vi måste läsa i dövrealia. Ganska bra bok men ganska händelselös.

Ha det bra allesammans.

Pyss Pyss...


Varit hos frissan idag :D

Idag efter skolan så gick jag till frissan och fräschade upp håret lite. Och inte lite heller, men efter hon klippte och stylade håret så kändes skillnaden mer än vad jag trodde. Känns super skönt nu verkligen. Hon stylade håret genom att locka det till lite, Hollywood svall som hon kallade det, med en plattång :). Sen köpte jag även en värmeskyddande spray till håret. Eftersom jag antingen fönar eller plattar håret lite då och då så tänkte jag att jag verkligen skulle ta hand om håret så man slipper gå till frissan en gång i månaden hehe. Men men nöjd är jag iaf.


Framifrån :)


Bakifrån :)


Den värmeskyddande sprayen :)

Pyss Pyss...

090907

Tänkte bara lägga ut ett inlägg på dagen outfit innan dagen väl är slut :P:


Dagens outfit består av:
Tröja från Bikbok
Byxor från Cubús
Väska från Lindex
Sjalen är från nån
affär jag ej kommer
ihåg :P

Pyss Pyss...

Chockald :)

Sitter här hemma med en varm kopp chocklad och värmer mig. Läser även en bok som jag ska läsa i skolan och den är inte så dålig som jag trodde :). Så nu ska jag väll återgå till boken och minm varma chocklad en stund så skriver jag sen igen...

Pyss Pyss...


Snacka om att det värmde gött :) !!!

Grattis Stina :)

Grattis än en gång till sig Stina, hon fick en fisk i födelsedags pressent av oss :P haha en rolig pressent men även en påse chips ( Fish and chips :P). Här kommer några bilder från kalaset:


Födelsedags barnet :)


Hennes fisk Hjalmar :P hahaha...


Malin va där också :)


Nicklas och Malin :)

Pyss Pyss...

Kalas !!!

Nu ska jag snart iväg till Stina med lite folk för att fira hennes födelsedag :). Stort grattis till henne iaf. Hoppas hon får en bra dag. Då hörs vi senare allesammans.

Pyss Pyss...



Dagens outfit:
*Leggings från Gina
*Kofta från H&M
*Linnen från Cubus

Go morron go morron !!!

Go morron på er alla. Här sitter man nu i soffan helt utdöd haha :P. Nee men sitter iaf trött och seg och käkar frukost. Idag blev det lingongrova med ost mellan. Tycker det är det godastre grova brödet som man kan äta :P. Eller iaf min favvorit. Ha en go söndag så kanske iv höres i kväll, men det beror på om jag ska dra iväg senare.

Pyss Pyss...

Tacos...

Idag blev det tacos till middag och det smakade verkligen gott. Har nog itne ätit det på jag vet inte hur länge som helst. Så jag tyckte att det var på tiden att jag laga till det :P. Inte så skoj att äta det själv men vill man ha nått får man ju skaffa sig det hehe. Men nu är jag mätt iaf och ska dricka lite kaffe på maten.

Ska göra läxan i samhällskunspaken sen också om kommuner och landsting. Det är så fruktansvärt tråkigt men va ska man göra. Jag har ju tur att vi bara har samhällskunskap en gång i veckan, så det gäller väll bara att bita ihop. Ha en trvlig eftermiddag allesammans.

Pyss Pyss...

090905

Sitter här hemma och kollade på reprisen på So you think you can dance :P. Man kan verkligen inte få nog av det programmet asså. Så himla duktiga... Hade iaf en jätte rolig kväll igår med massa skratt och massa dans. Det får vi verkligen göra om allesammans. Jag tor la ungefär 100 bilder igår så orkar inte ladda upp alla men ska försöka att få upp några bilder iaf.


















Här har vi klassen F.V. Mattias, Jag, Linn, Josefina, Elin, Nina, Christer, Malin, Nicklas,
Sara, Emelie, Dennis (Liggande) Joel ( Dock i tvåan), Daniel och Stina...

Party :D

Ut med klassen ikväll då, fan va skoj det ska bli. Så nu håller jag på att göra mig iordning och snart ska jag gå till bussen :). Först ska vi förfesta hos Daniel och sen ska vi väll dra in till stan och hitta nått skoj ställe som man kan dans loss på :P. Men det löser sig allt vart vi ska dra
Nu ska jag förtsätta göra mig iordning så ni får ha en underbar fredags kväll...

Pyss Pyss...

Final...

Idag är det final på So ypu think you can dance på femman :D !!! Dom rä verkligen så jövla duktiga att man kan smälla av. Om man ändå själv var så duktig på att dansa. Man kan väll röra sig men fan inte som dom gör !!! Tyvärr vet jag redan vem som vinner men måtste ändå kolla på finalen. Finalisterna är iaf Brandon and Janine om jag inte har fel :P, somnade ifrån igår men hade för mig jag har hört det innan. Tänket inte säga vem som vinner utan det får ni se om ni kollar på programet. Nu ska jag göra färdigt min mat så ha det bäst alle sammans.



Pyss Pyss...

Jaaa :D !!!

Nu har jag äntligen fått tillbaka min kamera som har varit sönder. Så nu kan man börja ta lite egobilder igen haha, ne men det är självklart att jag ska ta andra bilder också. Det är så kul att kunna föreviga sina minnen och roliga stunder. Det tog verkligen lååååång tid innan man fick den, sen skulle ju pappa skicka upp den till mig i Örebro också och då tog det ju yttligare ett par dagar. Men nu har jag ju den och det är det som räknas :D.

                                        
                                                 En ny bild med den lagade kameran :D !!!


Yeeah !!!

Sitter hemma och väntar på att jag ska börja tvätta. Har tvättid mellan 18:00-21:00 ikväll. Så snart ska jag springa ner, och som tur var så har jag inte så mycket tvätt. Sen blir det inte så mycket tvätt när man bor själv heller :P hehe.

Tänkte även lägga ut lite bilder från en tur på stan igår med några av oss i klassen. Vi satte oss på Cafét Bara Vara, eller va det nu hette. Mysigt var det iaf.

 
Nicklas i ett par supercoola brillor :P !!!

Josefina och Malin ser allt lite fikasugna ut (A) !!!


Så jävla god glass med päronsmak :O :P !!! 

Det verkade Jenny tycka också hehe !!!

Pyss Pyss...

RSS 2.0