Frissan och lite shopping

Slappar dag hela dagen känns det som. Solen har kommit och gått som den själv behagar typ. Efter skolan så stack jag till frissan och klippte mig. Så sköööönt att ha friskt hår igen, eller ja friskare iaf.
Efter det hoppade jag in på H&M och köpte ett par chinos :D. Nöjd, lite bagy men sköna som attans. Äntligen ett par som sitter i midjan och inte stramar som fan över vaderna. Gilla gilla. Tvätten är klar och det är snart jag med för denna dag. Trött så blir nog snart sova för mig. Imorgon blir det friluftsdag så då ska jag träna :). Hare bra nu allesammans.Pyss Pyss...


Bra helg :)

Har verkligen haft en bra helg denna helgen. Lugn och skön. Jobbade med Christer under fredagen för visukalen vilket gick toppen. När jag väl kom hem på kvällen var jag helt död och orkade inte lyfta ett finger, så det blev slappa och ta det lungt resterande kväll.

Och i lördags var det en stooor dag. Den började med träning följt med grillning som blev såååå gott. Vi grillade kött och åt potatissallad med massa annat gott till. Mummaaa !!! Sen var det det med spännande på hela kvällen. Nämligen Eurovision Song Contest :D !!! Vi satt helspända hela tiden under tävligens gång och gottade på massa under tiden. Men när röstningen startade så kunde vi nästan inte hålla undan vår spänning :P. Men men men, VI VANN :D !!! Loreen tog hel hela alltet med sin toppen låt Euphoria !!!! Känns så jäkla skoj att Sverige äntligen vann igen, det var ju 13 år sen sist så var på tiden. Och är så glad att vi vann med en sån BRA låt också :D! Är nästan helt i extas fortfarande. Ska göra allt för att få åka till Sthlm nästa år för att va med på finalen !!! Jag ska jag ska jag ska ! Go Loreen ;).

Idag har det varit lugna puckar med solande och sen lite mat. Vi tog även en promenad så att Christer kunde geochascha lite (eller hur det nu stavas) :P. Skönt var det iaf i det fiiina vädret. Hoppas inte att det blir sämre nu som vädret visar tyvärr :/. Aja nu ska jag snart lägga mig. Ha en fortsatt bra vecka nu.

Men måste även passa på att gratta två personer idag, först min lilla mamma på morsdag :) <3, och sen så vill jag gratta Josefina som fyller år idag och firar morsdag på samma dag :D! Grattis Jossan hoppas du haft en bra dag <3

Lördag:Söndag:Pyss Pyss...


SOMMAR !!!!

Ligger i stadsparken och njuter av vädret med Isabella,
Evelina, Sophia och Sara :)! Såå skööönt att sommRen är här! Saknas bara ölen nu. Får vänta lite. Hoppas ni andra har en bra och solig dag aom jag har!

Pyss Pyss...


Livet rullar på...

Livet har rullat på nu den sista tiden, samt min hjärna är inte direkt med så hänger inte med i svängarna. Inte långt kvar tills det är skolaavslutning. Shiit va skönt det kommer bli att få lite avbrott från alla fittiga tentor mm.
Men nått som är skoj iaf är att jag fått köpt en ny dator :D. Min förta började krongla och väntetiden på att laga den kunde ta upp till max 5 veckor, och så lång tid kan jag inte klara mig utan dator. Men nu har jag en ny Asus dator som jag är super nöjd med :). Aja orkar inte skriva vad som hänt sista tiden. Vart så himla mkt. Ha en bra dag iaf.

Pyss Pyss...

Visukalen...

Har haft fullt upp nu sista tiden så därför har bloggandet vart såligt! Mkt med tentor och resa till Ryssland (Som jag kommer skriva mer om när jag får tillgång till dator ^^).

Idag har vi på skolan varit på Visukal förestälningen Fame! Såååå jäkla bra måste jag säga! Fick gåshud flera gånger för den va så bra :)! Kolla på hem sidan www.visukalen.se om ni vill veta mer om vad visukalen är. Om ni är i Örebro under maj månad rekommenderar jag er att se den, värt pengarna kan säga! Ha en bra kväll nu allesammans!

Pyss Pyss...


RSS 2.0