Frissan

Va hos frissan igen. Det va på tiden. Nu var det faktiskt 4 månader sen jag var där sist och kände nu att det var dags igen. Känns så skönt att få bort allt det slitna. Efter Erika klippt mig så stylade hon inte håret som jag haft det innan med lockar eller plattat hår. Utan hon gjorde flätning i håret :). Hon hade själv inte gjort denna flätan innan utan ville pröva den på mig och jag tyckte det blev jätte fint faktiskt. Detta va allt för mig idag, ha en bra dag...
 
 
Pyss Pyss...

Lördag

Asså nu den sista tiden har jag verkligen vart dålig på att blogga, så får passa på lite nu. Går verkligen i perioder som jag bloggar mer. Lördag iadag iaf och känns så skönt att ha sovit lääänge. Gick väll upp vid 11 idag så det va gött. Får väll se vad dagen har att erbjuda. Ska hem snart och duscha och så, sen kanske ta en fika med Nichlas, som inte blev av nu på morgonen :). Aja det var allt för tillfället så får vi se när jag bloggar här näst.
 
 
Pyss Pyss...

Kalashelg

Är ju i Alingsås nu i helgen. Igår var det kalas för min äslakde far som fyllde 57. Fick massa gott att äta Bland anant en sallad på bulgur (eller hur det stavas) med massa annat i och fetaostkräm till. Och till efterätt var det en mummsig tårta som Maria hade anpassat till mig och min syrra som inte tål ägg. Efter det var et lite öl, vin och annat snacks :). En jätte mysig dag
 
Och idag så blir det meeeer kalas. MIn faster fyller 60 imorgon men har kalas idag. Så kommer nog en massa människor. Det blir nog jätte trevligt. Och imorgon åker jag hem till Örebro igen vid hhalv tre tiden. Ganska skönt att komma hem relativt tidigt så man kan greja lite innan och så.
 
Prövade äveen att olka Uppdrag Granskning som va på tv:n idag :P, det var redan teckentolkat dock.
Men känns typ som att man är lite skadad av det när man sitter och övar hemma, men det lär man sig mkt på och är så man bör göra om man ska utvecklas egentligen :). Tycker iaf att det är super skoj att dom har mer och mer program som är teckentolkade på tv :). Fler program borde vara det känner jag. Är ju på god väg :). Ha en bra lördag nu allesammans.
 
 
Pyss Pyss...

RSS 2.0