Dagen då lovet tar slut

Idag är det orutligt nog sista dagen på lovet, men ska väll inte sörja för det. Det kommer ju som tur är fler dagar med lediga dagar och fler lov. Men har iaf haft en jätte lugnt och skönt lov som har inneburit att träffa familjen kom kompisar i vbg. Började iaf lovet med en helg i Alingsås och for sen vidare till Vbg för ett par dagar lov hos mamma. Har inte gjort ås mkt förutom att umgås och bara slappa. Det är väll det som lov handlar om, att bara slappa? Åkte hem i torsdags igen och då var det bara att sätta i gång med alla bestyr som väntade. Städa städa städa och ännu mer städa. Så nu är det mkt mer ordning i min lilla lya.

Igår va det en lugn kväll med melodifestivalen och smarrig tacogratäng och sen en lite tur ut på stan tsm med Sophia, Andreas, Louise och Felix. Kom hem rätt så sent så är lite seg idag. Men det va inget som en promanad och lite plocka hemma kunde fixa. Nu ska jag söka sommarjobb och sen slappaaaaaa...


Pyss Pyss...

Promenad i underbart väder

Tog precis en promenad med lilla skruttan i det underbara vädret. Såna här dagar älskar jag bara att va ute, speciellt om man har nån att gå med eller om man kan går ut med en lite råtta som Wilma <3
Synd att jag ska sitta på tåg i flera timmar sen så man missar lite soltimmar, men men kommer fler promenad dagar. Ha en fortsatt bra dag allesammans.
Inte bara jag som älskar det underbara vädret <3

Pyss Pyss...

Looov

Skönt med lite lov just nu känner jag. Än så länge har det varit lugnt och skönt. Va hos pappa och Maria nu i helgen och nu är jag hos mamma i Vbg. Passa på att träffa alla när jag kan och har "råd". Längtar tills fredag då pengarna kommer :/.
Anki och lille Melwin kom hit idag så satt och snackade och drack kaffe :). Kul att ses när man kan liksom. Och sen måste jag klaga lite, blir så trött på mitt lock för örat. Vill bara att vaxproppen ska släppa. Får köra med lite mer med revaxör så kanske den släpper till slut, annars får väll vårdcentralen suga ut den :P. Får se vad som händer mer under lovet, nått skoj nog hända höppas jag. Aja ha en fortsatt bra dag...
Pyss Pyss...

Lovley weather

Blir så glad när solen skiner! Det ger mig nya krafter och ny energi. Åker nu från Flemmingsberg för att återvända till Sthlm efter två intressanta uppdrag. Gött seg idag men det är inget som lite kaffe kan bota hoppas jag! Hoppas ni får en bra dag, ni som läser min blogg ;), och att ni har lika fint väder som jag :)!

Pyss Pyss...


Solig dag i Bergshamra

Idag har det varit en helt fantastisk dag i Berghamra. Solen sken och snön låg vit och fin på marken och träden överallt. Tog det lugn i morses med lite frulle och en kopp kaffe. Sen bar det av in till city för att möta upp Isabella och Jenny för en liten shoppingtur. Börjad det hela med en fika på Vetekatten, ett super mysigt café mitt i city typ. sen blev det lite shopping iaf. Fick investerat en ny klocka, en ring, ett halsband och en ny maskara. Efter en stunds shopping blev vi hungriga igen så käkade lite mat på Kungshallen vid hötorget, mömma va gött asså.

Har sen grejat lite i syrrans lägenhet inför hennes hemkomst imorgon :D. Dammsög och diskade upp lite. Men nu blir det nog snart sängen, känner mig jätte trött. Och så ska jag ju upp ganska tidigt för att åka med på ett tolkuppdrag imorgon i en kyrka så det ska nog bli spännande att se hur det blir och fungerar. Hare gött nu...

Pyss Pyss...

Dag nummer tre...

Nu är dag tre på praktiken slut! Full rulle hela dagen känns det som med mycket intryck! Än så länge har det varit bra med många intressanta uppdrag som jag fått följa med på. Bland annat guidning på Dramten, vanliga möten mm. Kanske inte låter så skoj men det är det :P! Imorgon blir det ett rätt intressant uppdrag, men vill inte säga för mkt så jag bryter min tystnadsplikt :)! Nu ligger jag på syrrans soffa och önskar hon va här och gjorde mig sällis i hennes egen lägenhet ^^! Men hon kommer ju på söndag igen så :)! Ha en mykväll nu allesammans.


Pyss Pyss...


RSS 2.0