Feliz Navidad

God då er alla :D. Hoppass dagen blir bra för er nu och att ni har det trevligt med era familjer och vänner. Det kommer jag iaf att ha :). så snart bär det av hem till morfar och fira jul där med familjen!
Längtar till Kalle Anka och jul maten, men kanske LITE till klapparna ;), moahahahha !!!
God ju än en gång till er alla <3
Pyss Pyss...

Snacka om vinter

Nu är det verkligen vinter ute, kallt och massvis med snö. Men ingen fel med det egentligen men gillar nog sommaren bättre ;). Var hos morfar igår och hjälpte honom med lite julpyntande och annat. Gjorde också mitt årliga, traditionella tomteland som jag tog över efter mormor :).Blir alltid lika nöjd varje år haha.
han bjöd på mat också som tur var, mumma måste jag säga.
Bara två dagar kvar till julafton och alla julklappar är i stort sett klara, bara några saker kvar men det fixar jag imorgon. Hoppas alla goingar där uppe från Örebro har det bra nu under love :)t, saknar folket + en i Kumla ^^!
Ha det super bra.
Pyss Pyss...

Dövföreningen

Stack tidigare från skolan idag då vi i nivå 4 skulle iväg på pensionärsträff på dövföreningen här i Örebro. Får säga att det var supermysigt att se de söta små pensionärerna viffta med sina gamla fingrar. Supertrevliga var dom också :). Skulle dit imorgon men våra mentorer ändrade så vi har mer tid inför avstämningssamtalen imorgon. Känns bra att man kan få mer tid och slippa stressa!

Nu blir det en lite snabb disk efter maten sen slappa och försöka bli av med huvudvärken.

Pyss Pyss...

En helg i Stockholmia <3

Nu har jag vart en helg i Stockholm och ho syrran min. Erik kom och hämtade mig i i fredag sen bilade vi hela vägen från Örebro till Stockholm. Blev en pizza och Idol kväll för oss tre, vilket var super mys.

Sen på lördagen blev det upp och göra sig iordning för att sedan dra in till city och möta upp pappa och Maria :).
Därefter blev det rundvandring på stan och en fika på Waynes Coffie. Under hela dagen blev der massa gå gå gå och mera gå, men det var bara trevligt med lite ögonshopping + med bra sällskap. Sen på kvällen så vandrade vi upp till Södermalm och kikade runt där, åååh shiit va mkt fint jag hittade. Men kunde inte köpa allt :/. Fick dock en ny maskara av pappa hehe, tack ^^!

Sen på kvällen åt vi middag på en restaurang som heter "Mest", men blev tyvärr missnöjd med min mat :/, men sälslkapdet var iaf bra så kompernserade upp det. Kanske inte den restaurangen jag skulle rekommendera men smaken är ju som baken :P. Under gårdagen blev det iaf mkt rundvandring genom stora delar av sthlm, barbesök (nyktert för mig :P). Måste göras om igen en sån här helg!

Idag åkte jag och Erik hem vid 12 ungefär, syrran skulle jobba så blev tidighemfärd. Saknar henne redan. Själv var jag hemma 2 ungefär då Eriksläpte av mig hemma.
Tack för en underbar helg <3
Pyss Pyss...

Onsdaaaag

Nu är det bara 2 dagar kvar till helg och då sticker jag til stor staden Stockholm och syrran min. Erk hämtar mig efter sitt jobb och sen bär det av. Pappa och Maria kommer också upp med tåget :D, såå mys!

Idag var vi med skolan på "julgröt", alltså en lite julpjäs + gröt och macka till. Den var bra, fin, ganska enkel men ändå en fin pjäs med lite sång, allvar och skämt :).

Här kommer lite filmer och bilder från O Helge Natt i söndags ^^:
(Sorry för de hackiga filmerna :P)
Pyss Pyss...

Soon new shoes :D

Imorgon eller någon dag framöver så ska jag köpa nya skor :D. Fick nämnligen pengar av pappa idag så jag kan köpa nya varma vinterstövlar :D. Han är bara för go han, han lovade först pengar till byxor men det köpte jag innan så fick pengar till skor ist. Tackar och bugar för att man har en sån go pappa.
Igår fick jag en chockladkalender av honom också på posten och idag en av mamma :D. Wiiie så nu ska jag smaska choklad varje dag fram till jul ;).

Nu blir det föreläsning på dövföreningen, hemma sent tror jag!


DESSA ?


ELLER DESSA?

Pyss Pyss...


RSS 2.0