Lets zumba...

Zumba i 60 min  med Isabella avklarat nu då. Känns skönt, dock lite udda den första ledaren, men inte lätt om man är ny som ledare. Klandrar henne inte. Men skulle ha velat ha lite mer latininsperation, vissa delar var lite för "poppig" och det kändes inte så passande men va fan skoj va det iaf. Blir nog zumba igen på tisdag! Nu duschen sen slappa och till sist sova.



Pyss Pyss...

...

Äter nu lite mat för att åka iväg till NjoY och köra zumba tsm med Isabella 19:00 :). Tredje gången som jag tränar denna veckan, nice asså och skönt. Vet dock inte om jag ska köra löpband efteråt som han "rekommenderade" eller om det räcker att jag cyklar hem? Får se vad jag orkar, slutar zumban 20:00 så får la se vad jag känner för!!!

Föresten, blev lite skraj när jag med bokstavligen 1 cm avstånd var nära att krocka med en bil idag hem från skolan ! Jag cyklar på cyklevägen med Sophia, ser bilen bromsa sen gasa för att komma över vägen, jag bromar in lite mer men då tvärnitar han så jag NÄSTAN smäller in i röva på bilen. Han ju nästan inte bromsa och sakta in men tack och lov för det. Ibland undrar jag varöfr inte folk tänker lite längre, självklart kan sånt hända men ändå. Måste ha lite uppsikt i trafiken !!!

Pyss Pyss...

MAKE UP STORE

Har verkligen hittat mitt favorit smink sminkmärke, och det är Make Up Store. Så bra smink som är bra för hyn och verkligen sitter bra också. Har än så länge 4 prudukter som jag ÄLSKAR och de är liquid foundation, concealer, mineralpuder och en eye primer (för att hålla bland annar ögonskuggor på plats). De bästa köpen man kan göra. Buy them you to. Vill dock köpa ögonskuggor där ifrån också, men det kommer en annan dag hopefully...



Pyss Pyss...

Spyyyyr på samtals analys....

Samtals analys kan ju bara ta och köra upp nått! Hatar det verkligen, fattar nada och så är det bara massa flumm av allt ihop. Antar att det bara är att bita ihop och läsa den segaste boken i världshistorien. Om ingen vill läsa den åt mig? Men det förstår jag om ingen vill...Nu är det snart rast så då ska jag ta mig en kopp kaffe och en cigg för att ladda för mer läsning fram till 11:40! Wish me luck.

Pyss Pyss...


Tandläkaren, skola och sist shopping

Då har man vart hos tandläkaren igen och lagat en tand. Blää asså, gör ju inte direkt ont eftersom jag har bedövning men det jobbigaste är ju ljudet av borren och sen att inte kunna äta på flera timmar efter. Nu så isar det fortfarande lite men det var vanligt att det kunde göra det lite efter man lagat en tand. Sen var det bara att cykla tillbaka till skolan på världens sämsta cykel som växelvajern gått av på. Hata den hata de hata den, kommer nog kasta den i ett dike en vacker dag. Bläää va jobbigt den är. Ska förövrigt dit igen snart för att laga igen :S. Måste nog sluta med min underbara coca cola på veckorna och bara dricka liiiiite på helgerna (A) :P !!! Aja då blir dom hela igen iaf mina små tänder :P.

Efter skolan bar det av in till stan för lite shopping. Köpte nya tränings byxor som man ser ut som en stoppad korv i :P. Hottie Hottie asså. Skönt att ha riktiga som inte är tjocka bomulls brallor att trärna i. Sen belv det också en ny mysig tröja som jag letat efter läääänge och hittade nu en sån model som jag vill ha för endast 199 kr !!! Till sist blev det lite nya örhängen, pluppar i olika storlekar. Plugg borde jag men orkar inte riktigt !!! Sa göra lite redovisning tror jag tills torsdag. Hare bra...


Apmysig tröja verkligen, plus örhängena jag har på är så nice...
...syns dock dåligt.

Pyss Pyss...


Tjejkväll på NjoY

Och kroppen känns verkligen mör nu. Har vart på tjejkvällen på gymmet idag, och det var riktigt skoj må jag säga. Körde body combat med Sara och Erika. Vilket tempo säger jag bara, svetten bara rann om mig. Men va är syftet med träning om man inte svettas och känner att man rört sig. Blev änven sminkad av en makeup artist från MakeUp store. Ritkigt duktig är hon. Blev en ass nice grön ögonskugga med lite skimmer längst in mot näsan och lite svart längst ut. Me likie likie. Sen gjorde jag en fettmätning, hahaha sgäer jag bara. Måste ändra på mina vanor räcker nog att säga. I´m not suffering from obesity iaf så det är ju en lugnande känsla men måste ändå ändra på mig och vad ajg gör med livet. Känns inte så skoj.Fick bra tips av han som gjorde det: Inte äta kolhydrate äta på kvällen, ändra ordning på träning mm. Så ska se till att äta kolhydrater på dagen men ej på kvällen och då ist äta grönsaker ovan jord och proteiner smo kött och sånt. INGET BRÖD, MEJERIPRODUKTER OCH ANDRA KOLHYDRATBOVAR! Mejeriprodukter trode jag ärligt inte va så farligt men det är det så det ska jag sluta med på kvällen. Sen så ska jag gärna träna 2 pass i veckan och 1 gång gym. Sen ändra ordningen också så ist för som jag gjort, kondition 20-30 min sen gym, utan ist köra gym sen kondition. Samma med passen, efter så ska jag tänka på att gå minst 20 min på löpband för att öka förbränningen, som är högst då, och få ut med av träningen. Bra tips så nu jävlar säger jag !!!! Skillnad ska ske !!!!!!


"Fet" men fint sminkad iaf :P !!!

Pyss Pyss...

Futsall möte

Har vart på Futsall möte ikväll tsm med dom som ska vara i min grupp och ha hand om informationen när futsall vm drar igång. Och för er som inte vet vad det är så är det fotbollsturnering för döva från hela världen :P. Gjorde inget speciellt utan vi började med lite småprat på café Gröna Grodan, sen käka lite mat. Dom bjöd på all mat så v pröjsade inte nått för varken mat eller efterrätt :D. Snacka om lyx asså, plus att det va skönt inte slippa att laga mat idag också moahaha. Själv käkade jag en "hemmagjord hambugrare" och den var verkligen gooooo. Smakade mkt men va inte lika flötig och kändes inte lika onyttig som Donkens eller BK´s gör. Sen snackade vi lite om hur det kommer gå till och lite hur långt man hade kommit i planeringen. Själva futsall vm kommer dra igågn den 10 november eller nått sånt tror jag. Kommer dock bli en rejäl utmaning att prata teckenspråk med folk från länder som man inte kan kommunicera med på svenska teckenspråk. Så vi kommer få en snabb utbildning i ASL (American sign lanuage). Kan lite men bara bokstavering typ :P, så är nog behövligt om man ska klara sig på eventet. Kommer nog bli bra och ser verkligen fram emot det faktiskt att få lära sig nya saker.

Pyss Pyss...

Träääääna...

Shit va skönt att det var att träna idag. Var allt för längesen men nu är det fan dags igen. Och denna gången ska jag inte ge upp utan ska hålla ångan uppe så mkt som det går. Körde bara gym idag men det är det som jag gillar mest. Men har ändå funderat på att köra pass också denna veckan. Antingen zumba, bodypumb på torsdag eller combat på fredag. Har inte bestämt mig än men har inge tvång att bestämma mig heller så. Ska bara bli skönt att fortsätta med träningen och pröva olika saker och se vad som jag gillar mest liksom. Ha det bra...för det ska jag iaf ha.

Pyss Pyss...

Inte en lugn stund...

Idag har den fanemig inte vart en lugn stund asså. Har verkligen hållt på hela dagen. Har ordnat papper och andra saker som legat runt om i lägenheten, städat hela lägenheten, ut med sopera, duschat och lagat mat. Ååh shitt va go maten blev måste jag bara tillägga. Lagade typ kyckling med brunsås och ris med ärtor. Smaklökarna dansade i munnen :P, nja inte riktigt men typ. Blev till och med 2 matlådor så nu har jag mat så det räcker ett par dagar. Men nu tror jag det blir att slappa på soffan resten av kvällen och mysa ner mig med en film och en filt tsm med lite tända ljus. Låter väll inte helt fel? Tycker inte jag iaf. Imorgon äre skola igen, och får hoppas på att det blir en lugn vecka nu. Ha de bra...



Pyss Pyss...

...

Har man inget att göra, så får man ta sig nått att göra. Hade lite tråkigt nu på förmiddagen och kände att jag vill göra nått. Va gör jag? Jo sitter och prövar lite med smink. Dock inget avancerat men ändå lite annorlunda från vad jag brukar ha med ögonskuggor. Syns inte så mkt heller men va fan skoj att pröva, syns nog mer liv om man ser. Ska verkligen köpa fler ögonskuggor och bra sådana också så jag kan exprimentera lite mer! Det är riktigt skoj att pröva lite olika saker. Blev inspirerad av en blogg jag kollade in igår med en tjej som är makeupartist på Mac Cosmetics. Såååå duktig verkligen. Kolla in hennes blogg: http://hiilen.blogg.se/ !!! Kolla även in denna länken som det finns massa smink och annat att kolla på: http://kosmetikan.se/. Lite samma som eleven.se, men hon handlar tydligen där så det är nog good stuff. Ha en bra lördag allesammans nu...



Pyss Pyss...

Shopping sugen

Siter här hemma och väntar på att jag ska hämta Evelina i stan efter hon är klar hos frisören! Och undertiden sitter jag och kollar runt på lite saker jag vill ha. Hittar en ett par saker på Eleven.se. Hittade bland annat en stor palett med ögonskuggor, en annan "ask" ögonskuggor, och en volum master från Björn Axen. I want i want i want i want. Men kommer nog inte bli av än på ett tag utan, det blir nog när man blir rik. Vilket jag tror är never dock. Aja önska kan man ju alltid göra !
Fredag nu igen då...Är skönt med helg iaf.




Pyss Pyss...










* Ingen ide, spelar ju ändå ingen roll. So why even try? Det är på precis det inte är nån ide att göra. Blä, palla, lacka ur... *

Buuuuääääh :'/

Oj oj oj oj oj, det är det enda jag kan säga just nu. Tårarna bara sprutar och det va jag inte beredd på! Grinar inte av en dålig orsak, utan av en film så klart. Har nämligen kollat på The Notebook med skådisarna Ryan Gosling och Rachel McAdams som huvudrolls innehavare ikväll. Åååååååh fy vilken bra film. Usch blir änna vemodig och glad på samma gång. Så vill jag med ha det när man blir gammal! Rekomenderar och se den om ni gillar chickflicks ;) !!! Bra va den iaf.



Pyss Pyss...

Sköönt som faen !!!

Så skönt...allt är klart nu. Redovisning, läsa engelskaboken.Känns skönt att min gruppredovisning med Isabella och Evelina gick toppen idag. Marie (Läraren) var också nöjd. Och är hon nöjd så bör man själv va det, och det är jag! We rock girls ;) Ja inget mer att göra nu direkt utan kan äntligen slappa och bara ha det soft! . Längtat efter det i flera dagar nu och nu är dagen här! Ska nog bara mysa ner mig i soffan ikväll och bara ha det myyyys !!! Hare bra...



Pyss Pyss...

Oj oj oj oj säger jag bara!!!!

Shit va mitt huvud snurrar nu. är helt slut i huvudet ava llt skrivande till redovisningen imorgon! Inte klar tror jag men va fan kommer inte kunna projiera nått mer nu. Får bli som det blir. Har gjort 4 sidor redan så det är ju alltid nått. Min grupp får stötta mig i detta haha ;). Eller ja... vi får stötta varandra i denna "svåra tid"!
Klockan är nu tio redan och har la pluggat i 4 timmar nu i sträck typ. Så känner mig huvudsakligen nöjd med vad jag åstakommit idag. Bara jag inte får 7 år olycka och uppgiften skiter sig eftersom jag krossade en spegel i skolan idag xD !!!

Har även hämtat ut mitt gymkort idag också efter skolan. Så nu jävlar ska jag köra igång igen! Motivationen finns faktiskt där just nu. Så då är det ju bara att köra igång igen. I lajki lajk. Kommer köra på Njoy detta året. Kommer bli mkt bättre än Gustavsvik och slippa den tropiska hettan och olidliga luftfuktigheten. Kommer nog bli awesome!

Kom och tänka på en sak, tog prover på ett par tablettr på apoteket igår som man ska tugga på för att se om man har plack eller nått sånt i käften. Shiiit hela käften va ju rosa och tungan var inte normalfärgad om man säger så :P. Utan den var verkligen CHOCKROSA haha :P. Så jäkla snygg, och färgen satt kvar även i morses så skrubbade typ tungan när jag borstade tänderna. Inte illa att sätta lite färg i munnen :P. Aja kanske inte så intressant att vet om rosa piller från apoteket, men om ni inte har nått att göra så gå fårbi och ta en och pröva vettja :P. (GÅR DOCK INTE ATT LADDA UPP BIDLER IKVÄLL HÄR PÅ BLOGGEN !!!)

Ha det bra nu så ska jag försöka plugga om det går !!!

Pyss Pyss...

Snacka om seeeeg

Fy in ått helvetta va segt det går att plugga idag då. Försöker läsa den förbannade språksociologi boken men går typ inte frammåt. Skönt när den här uppg är klar så man kan kasta boken åt helvette. Ne då men ska bli skönt när man är klar med denna uppg iaf. läst mina sidor idag så ska börja skriva lite på dom och sen fortsätta läsa restena av alla andras kapitel. önska mig lycka till säger jag, kan behöva lite pepp. Men kommer nog ta mig igenom boken så småning om. Annars kanske nån annan vill läsa boken åt mig? Önsketänkande kanske...





~*~ You are just like eveyone else...just like them ~*~


Pyss Pyss...

Puuuh...

Shit...vart har min energi tagit vägen. Är heltslut, men då är det ju skönt att det är helg nu igen. Hoppas inte denna helgen går för fort bara. Vill njuta av den så mkt som det går. En sak som har irriterat mig hela dagen är den att mitt jäkla bankkort inte ville funger när jag skulle storhandla idag! Va som hänt vette fan. Får snacka med banken på måndag. Som tur var så kunde Christer och Nichlas hjälpa mig så jag fick handlat. Aja, inga problem går inte att lösa så bara att hålla glad min. Ha det bra nu iaf så ska jag fortsätta slappa på soffan.

Pyss Pyss...

Duktig flicka

Nu är jag trött, har suttit och läst i ett bra tag nu, en engelsk bok till teckenspråket. Men nu är de kapitlena som vi skulle läsa klara. Bara att sätta igång med nästa bok i svenska imorgon ist. Ska allt klara det också. Sen är det ju nice att Sverige slog San Marino i fotbollen idag med hela 5-0 :P. Lite tråkig match när det bara va mål på mål på mål. Men va fan de vann iaf så :P.

Försökte laga min cykel idag då jag inte lyckades igår. Men inget resultat idag heller. Det är så att några jälva ligister har pillat bort ventilerna på min cykel så båda däclen är paffa. Har prövat att byta ventil men funkade bara på framdäcket. Men när jag skulle fixa bakdäcket så pyste luften ur med en gång från ventilen. Så jag antar att jag får ta och köpa en ny slang efter som det inte funkade med ett flertal olika ventiler. Vill inte hålla på att åka buss när man kan cykla så måste få den fixad denna veckan iaf. Hoppas mina snälla grannar kan hjälpa mig en 4:e gång :P. Bra att ha hjälpsamma grannar som är händiga. Nä nu blir det att ta bort sminket sen borsta tänderna och sen sova om en stund.



Pyss Pyss..

RSS 2.0