Dag på stan i Alingsås

Har vart på stan och vandrat med pappa och Maria. Hittade två fina linnen från lindex, och ett par nya solglasögon från Gina Tricot. Nöjd flicka är jag. Men innan vi gick på stan så var vi på ett ställe som heter Vinden. Det är nästan som Erikshjälpen. Och jag har ju velat läsa Lars Keplers böcker Hypnotisören och Paganinikontraktet. Och vad hittade jag inte där om inte just det två böckerna för ett BILLIGT pris, 2o och 40 kronor st. En av dom var en bunden bok och den andra var pocket, men va gör det. Har ju böckerna nu iaf :D !!!! Det sista vi gjorde innan vi åkte hem  var att fika på Café Storken. Mysigt cafe faktiskt i centrala Alingsås.
 
Ikväll blir det nog bara lugnt och så ska vi grilla och sen kolla på Sherlock Holms 2 A game of shadows :).
Ha en awesome lördag.
 
 
Pyss Pyss...

På bättringsvägen

Nu är jag äntligen på bättringsvägen och febern är nog helt borta. Känner mig fortfarande lite seg i kroppen men annars mår jag mycket bättre än för 2 dagar sen då jag hade 39,4 i feber vilket är hööögt för mig. Så kan äntligen komma tillbaka till jobbet på onsdag efter 2 dagar schemalagd ledighet :).
 
Har haft lite egen vård här hemma idag också med lite mini manikyr och pedikyr :P. Eftersom jag inte får ha nagelack på fingernaglarna så får jag ist måla mina tånaglar ;).
 
Sen en annan rolig sak....jag fick ett sms av linjeledaren på skolan idag och fick då veta att jag äntligen blev godkänd på ontentan på en av delkurserna :D:D:D !!! Känns så sjukt bra att slippa tänka på den just nu! Woohoo happy flicka !!!
 
 
Pyss Pyss...

Fullt ös...

Jag blev positivt förvånad igår att det händer nått i Vbg. Stort tält nere på Sanden och massa folk. Mest småbarn kändes det som. Syrran och hennes kompisar kände sig som gamla pensionärer bland alla småttingar ;P. Men va soft med musik och folk. "Discodrottningen" Pandora eller vad hon nu kallas för va där och sjöng massa låtar från sina 20 år som artist. Sen kom en annan grupp med två killar (Norlie och Kkv) och uppträdde. Känner mig dock bakis idag fast jag bara drack EN öl. Huvudet känns inte riktigt som det ska, bultar och har sig. Kanske är min bula som jag fick på jobbet i går :P. Aja solen skiner och vädret är strååålande. Ha en bra dag nu allesammans.
Pandora. Sorry för kass bild.
Norlie och Kkv

Pyss Pyss...

Sommar i Vbg

Idag har det vart underbart väder. Så då tänkte jag att jag skulle ut och fota lite. Gick längs skräckland och längs vänern och fotade lite. Så skönt i det härliga vädret att bara va ute. Imorgon är jag föresten ledig men jobbar sen hela helgen. Vilket inte är så skoj men va fan det blir pengar :). Vänersborg är faktiskt fint på sommaren :). Nu ska jag snart iväg med syrran och några till. Så en bra sommarkväll...
Pyss Pyss...

Utbildning heeeela dagen

Asså min hjärna är som smällt smör just nu. Har vart på två olika utbildningar idag för sommarjobbet. Både ergonomiutbildning och läkemedelsutbildning. Okej det är bra med lite uppfräschning men det behöver ju inte vara så långa utbildningar. Lite nytt ska man la ha lärt sig. Bara man kommer ihåg att använda sig av det man lärt sig :P. Aja nu ska jag slappa för att sen lägga mig hyffsat tidigt eftersom jag ska upp och gå brevid imorgon på jobbet. Ha en go kväll...
Pyss Pyss...

Kalas/Examenskalas

Just det jag, det glömde jag skriva om förrut. Vi va ju på kalas/examenskalas för Erik som fyllde 28 och syrran som tatt examen från Dans-och circushögskolan :). De bjöd på en gigantisk, eller ja höööög men ack så goe tårta :). De bjöd på en stor hög med kakor och kaffe. En bra och mysigt kalas :).
Födelsedagsbarnet och den gooooa tårtan :)
Eriks morfar, syrran och min morfar :)
'
Pappa, Sofia och Maria :)
Cecilia (Eriks mamma) och Erik :)
Mamma och Thomas :)
Lilla jag :). Fick många komplimanger för klänningen :). Får tacka Evelina för den ^^
Pyss Pyss...

Massuppdatering

Nu var det återigen längesen jag uppdaterade här på bloggen. Så idag tänkte jag att jag får uppdatera vad som har hänt den senaste tiden. Avslutnings aktiviteter i skolan med våra lärare, klassfesten hos Jenny och skolavslutning i Imanuelkyrkan med spex som grupp 2,3 och 4 visade upp är det som jag kommer uppdatera om här idag :).
Avslutningsaktiviteter:
Spelet jag vann för att ha gissat rätt på flest i klassen på tipspromenaden ;)

Klassfest hos fråken Bååk:

Skolavslutning:
Pyss Pyss...

RSS 2.0