090829

Drog in till stan en sväng idag och kikade lite i affärer, och då hittade jag bland annat en jätta söt väska på Lindex som jag var tvungen att köpa sen en kofta från H&M. Har letat efter en kofta ett tag nu men inte hittat en som jag velat ha. Men idag så var lyckan på min sida hehe.

Väskan kostade 249 kr och koftan kostade 149 kr.  




Dagens outfit:

Kofta från H&M (NY)
Stor t-shirt från Cubus
Leggings från Gina Tricot

Pyss Pyss...


Wiiiee

Yes börjar redan må bättre med förkyldningen :D. Men det är klart att jag snuvar och håller på men mår iaf allmänt bättre och det känns så skönt att man kanske kan friskna till nu under helgen.
Ne nu ska jag dricka upp det sista kaffet ur min kopp och snjuta av en bit chocklad hehe.

Hoppas ni andra får en underbar dag och att solen skiner hos er också. Började föresten tänka tillbkaka på alla er där hemma och kom på att jag saknar er. Även fast ni också flyttat viss av er så saknar jag er !!!

Pyss Pyss...

090828

Varför slutar inte näsan att rinna !!!??? jag blir snart galen av allt snorande och bultande i huvudet. Men va ska man göra, inte mycket iaf. Jag får försöka fortsätta kurera mig och hoppas på att det ska bli bättre snart. Får snart ta en Panodil till så då kanske det känns lite bättre efter det.

Inget bra på tv:n heller, sitter bara och sappar mellan alla kanaler som finns. Men inget lockar direkt att man vill kolla på det. På trean är det första Sagan om ringen filmen men den har man ju sett massa gånger och på alla andra kanaler finns inget bra just nu ändå. Får la kicka rint ett varv till och se om det kanske börjat nått bra nu :P.

Pyss Pyss...

Usch och fy och blä !!!

Sitter här hemma och är jätte förkyld och kurerar mig med Nasoferm nässpray och Panodil. Känns inte alls skoj när det är förtsa veckan i skolan. Men som tur var så hade jag bara två teckenspråkslektioner idag så jag missade (Förhoppningsvis) inte så mycket. Får prata med lärarna på måndag igen.

 

Pyss Pyss...


Hemma igen...

Då var man hemma från lägret med skolan, det har avrit en skojig och uttröttande två dagar. Antagligen har jasg blivit gör förskyld på kuppen också. Vi var ute en hel del och det regnade som fan igår också. Vill verkligen inte bli sjuk nu när det är början av skolan ju. Men men, lägret var iaf riktigt skoj och vi fick verkligen lära känna varandra mer och mer :) ! Och det är ju det som man vill göra när man är ny.

Lite bilder från dessa två dagarna:

             

Pyss Pyss...


Maaaat...

Lagade mos och pannbiff till middag idg när jag kom hem till skolan. Det blev riktgit gott faktiskt :P hehe.
Hade massa sallad till också så då blev det ännu godare. Belv dock mätt kan jag säga hehe.


Mumsiga biffar :)


Kokaden potatisar :)

First day...

Första skoldagen avklarad nu då och det gick ju bra :P. Var bara så jävla nervös när jag satt  på bussen i morses så jag trodde jag skulle krevera haha. Men det är ju inte konstigt när man börjar på ny skola och med massa nytt folk och massa nya intryck. Vi gjrode inte så mycket idag, vi fick bara en massa information och rundturer. Skönt när det är en mjukstart när man börjar tidigt på en måndag morgon :P. Börjar halv nio varje dag och slutar väldigt olika beroende på dagar och vad som händer. Tror allt att jag kommer att trivas bra på skolan. Hopaps iaf :D !!!

Over and out, Pyss Pyss...


090823

Sa precis hej då till Alexandra och Pontus så nu slappar jag bara framför tv:n och ska inte göra nått alls. Ska hoppa in i duschen snart och sen fixa lite saker till imorgon så jag har med allt till skolan. Hörs sen igen kanske.

Pyss Pyss...


Soon :D

Snart kommer mamma en sväng innan de sedan drar vidare till Stockholm för att lämna av syrrans saker där. Mamma kommer sen igen nästa torsdag då hon åker ifrån syrran. Hon orkar inte köra så lång, vilket jag kan förstå faktiskt. Och sen så kommer ju Alexandra och Pontus också :D !!! Får ju verkligen massa besök idag, skoj ska det bli iaf.

Ska nog passa på att ta mig en kopp kaffe nu innan alla kommer tror jag :P. Har inte druckigt nått idag än kan inte fatta att jag struntat i det haha. Brukar ju kunna dricka flera koppar på en dag annars men inte idag inte. Ha det gött så länge...

Pyss Pyss...

Sleep tight everybody !!!

Tänkte att jag skulle skriva ett sista blogginlägg innan man ska krypa ner i sängen och värma sig. Jag måste upp hyffsat tidigt imorgon för att tvätta. Tänkte att jag skulle passa på att göra det innan skolan börjar haha :P. Så jag hoppas att alla andras sängar är lika mysig och skön som min. Sov gött allesammans.

Pyss Pyss...


The green mile!!!

Sitter och kollar på The Green Mile på trean just nu. En riktigt bra film som man verkligen kan se hur många gånger som hellst. Så jävla bra skådespelare är det med också som Tom Hanks som Paul Edgecomb och Michael Clarke Duncan som John Coffey. Rekomenderar alla som gillar drama filmer att se just denna oskarsnominerade och prisvinnande film.

Pyss Pyss...


Lördag nu då...

Då är det lördag igen och man har inget att göra :O !!! Får ta och palla mig ut en sväng så att man fördriver tiden lite annars kanske man kan ta sig en stund att förtsätta med min scrapbook, har inte hunnit det på ett par dagar nu efter flytten och allt sånt. Får ta och sätta igång igen ;).

Imorgon kommer antagligen Alexandra och hennes kille Pontus hit och hälsar på en sväng innan de fortsätter hem till Stockholm igen. Hinner inte träffa henne så ofta som jag skulle vilja eftersom hon bor i Stockholm och jag i Örebro :P. Hon är en sån go och underbar tjej den där Alexandra.

Pyss Pyss...

090821


Regnet bara öser ner och det finns inget skoj att hitta på en fredagkväll som denna. Bäst att bara stanna inne i värmen och mysa med lite tända ljus och ha det allmänt mysigt. Kan allt vara skönt det också, Men snart är det slut på slappandet och då är det bara att sätta igång och plugga igen :P. Så på måndag bli man en fattig student igen och inte en arbetslös undersköterska haha. Ser faktistk fram emot att börja skolan igen konstigt nog hehe. Men det blir nog bra.


Mys pys...


Så här roligt har jag :P...

Buss buss buss...

Idag har jag åkt buss så det räcker för en hel månad :P. Var tvungen bara för att jag skulle hitta till skolan och sen tillbaka. Jag har ju iaf fått motion haha. Har gått en bra bit också, och det va faktiskt skönt. Är iaf mätt och go nu efter att jag tog resterna från igår jag orkade inte laga mat och då var det ju tur att jag hade kvar mat sen igår då :P.

Pyss Pyss...


Bakat :P

Om man inte har något att göra kan man göra som jag gjort, Baka en kaka vat jag :D !!! Bakade mina favorit kakor som min mormor ofta bakade förr. Riktigt mumsiga kakor är vad dom är :D. Cockladkakor kan man inte direkt säga är fel hehe.

Cockladsnitt:
Ingredienser

200 g margarin
5 dl mjöl
3 msk kakako
2 tsk
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
2 dl socker
2 msk vatten
Pärlsocker eller madel som dekoration

Gör så här:
Sätt på ugnen på 225 grader och sen blandar du rumsvarmt smör och socker.
Efter det så blandar du i kakao, vaniljsocker och vatten. Blanda sedan i mjölet
och bakpulvret och baka sedan ihop det till en deg. Rulla ut degen till 4 jämnstora
lägngder eller till små runda kakor beroende på vad du vill göra. Strö sedan på
pärlsockret eller mandeln.Lägg längderna på smord plåt eller ett bakplåtspapper.
Grädda sedan kakorna i ugnen i 10-12 min i  mitten läget.


Hade inget pärlsocker, men så här blev resultatet !!!

Usch och fy och blä !!!

Fy fan kan jag säga. Tänker då verkligen inte cykla fram och tillbaka till skolan :O !!!! Det var den längsta och jobbigaste cykelturen jag någonsin gjort i hela mitt liv. Det tog en hel timme att hitta till skolan och sen komma tillbaka hem !!! Så nu ligger jag nästan helt död på soffan och bara stirrar in i dataskärmen :P. Aja kommer nog på nått bättre sätt att ta mig till skolan i framtiden, buss kanske :P ?


Min skola !!!

Pyss Pyss...

Ut och röja på stan :P

Tänkte att jag skulle ut en sväng och kika vart min skola ligger. Jag har redan varit där men vet inte riktigt vägen dit från min lägenhet :P haha. Så önksa mig lycka till och att jag kommer hem någon gång innan skolan börjar :P. Kanske ska ta en sväng på stan när man ändå är ute i det fina underbara vädret. Lätt över 20 grader och solen skiner :).

Pyss Pyss...

Maxi...

Stack till Ica Maxi idag igen :P. Hade inget att göra så jag passade på att handla lite. Köpte bland annat mjölk, matlagningsgrädde, glass, potatismosare, popcorn :) !!! Smaskens med glass och popcorn, inte tillsammans
då men var för sig :P !!!

Pyss Pyss...


Smaskig glass...

Jag på Cykeln...

Mina varor...

New shoes :D

Jag är bara tvungen att visa mina nya skor som jag köpte igår :). Orkade inte lägga in bilderna igår hehe. Köpte ett par blommiga converse liknande skor på Din Sko för 249 kr :) !!! De är verkligen super sköna också, så är helnöjd med mitt
inköp av skor. Inte ofta skoj sitter så skönt :P !!!

Pyss Pyss...


090819

Har precis kommit hem efter att ha lämnat av mamma på tåget hem till Vänersborg igen :). Och undertiden vi väntade på hennes tåg så passade jag på att ta lite bilder så vi skulle kunna fördriva tiden eftersom vi var där så tidigt.
Funderar även på om jag ska laga lite mat nu också :P. Tror det blir kotlett, ris och någon sorts sås !!!

Pyss Pyss...






Myyyyyyyyys !!!

Så här mysigt har man det här hemma med tända ljus :) Det värmer upp
en kylig sensommar kväll iaf...Ljusstaken fick jag av min moster och hennes
familj förra julen eller när det nu va :P !!!

Pyss Pyss...


Ser ni :) ???

När jag skulle cykla hem från Ica Maxi så fick jag en lite överaskning när jag stannade för att ta upp ett tuggummi. Ser ni på bilden vad det kan vara :P ??? Jo inte mer än en liten mus eller nått, den satt bara där brevid mina fötter och tvättade sig så sött. Jag kunde bara inte hålla mig så jag var tvungen att fånga den på bild.

Nu sitter jag hemma hos mig med mamma och myser framför tv:n med lite tända ljus. Imorgon åker hon hem till Vänersborg igen och jag får stå på mina egna ben. Men det kommer gå bra ;).

Pyss Pyss...


Den söta lilla musen :D !!!

My new apartment !!!

Nu sitter jag här hemma och gör inte mkt. Jag och mamma har varit inne i stan och kikat runt och shoppat lite. Jag hittade ett på ur söta skor och mamma köpte ett par skor hon med :P !!! Här kommer några bilder på hur min nya lägenhet ser ut :). Jag har inte fått helt iordning än men håller på med lite hyllor och tavlor :).

     

Pyss Pyss...

Resan upp...

Sitter i bilen på väg upp till Örebro nu :). Tänka att jag får skriva ett inlägg och lägga in några bilder så ni ser hur en lite del av min resa ser ut :P !!! Det är en välldigt lååång resa, ungefär 25 mil mern det gör allt sanbbt om man har en dator att fördriva tiden med :).


Pappa dricker lite kaffe :) !!!


Här sitter jag i bilen :) !!!


Vagnen som är på rymmen, och mamma på huvudet :P !!!
Lite mat hade vi med oss :)

Pyss Pyss...


Snart hejdå !!!

Snart ska jag säga hejdå till mina underbara vänner Angelica, Odile och Rebecka !!! Kommer sakna dom oerhört mycket. Inte för att jag är nervös för flytten utan att inte känna någon. Önskar att dom kunde följa med mig. Men jag ska väll komma hem till mig och hälsa på i Örebro :D !!!

Ha en underbar dag :).
Pyss Pyss

Ny dag igen !!!

Då är den ännu en ny dag :). Inget reg men ingen sol heller. Får nästan lite panik då jag måste packa och städa. Det är ju bara två dagar kvar :O !!!! Ni läsare kan få komma och packa åt mig iaf det sista :P !!! Ska till min lilla mamma idag igen, hon bjöd mig på mat: Kotletter ris och goooooood sås :) !!! Älskar den maten när mamma gör den hehe.

Pyss Pyss...

Filmkväll :)

Suttit hemma ikväll och bara segat med lite snacks och film. Kollade på The scorpion King på trean. Inte den bästa men inte helt dålig heller :P. Nu är det My name i Earl som gäller. Finns inte alls mycket annat man kan göra. Men det är skönt att bara slappa och ta det lugnt om man inte är på topp.


The scorpion king :)

Gottesugen (A)

Åååh va gottesugen jag blev nu då !!! Så jag får la åka ner till affären och se va dom har för gott att erbjuda. Brukar ju alltid ha nått som man är sugen på :P haha.

Va gillar ni alla där ute hellst att gotta er med på en fredagkväll??? Min favorit är iaf cheddar popcorn och kanske nån dricka (A). Så nu ska jag ut en sväng så ha det gött!

Pyss Pyss...

Här kommer jag bo :D




Här i detta huset kommer jag bo om ett par dagar :D !!! På Lars Wivallius väg kommer jag att ha mitt hem nu ett tag framöver till jag kanske hittat någon annan lägenhet. Men det blir nog bra :D !!!

Pyss Pyss...

Åååhh

Ååhh va allt ska krångla !!! Försöker få en film att starta men den vill inte :(. Får la försöka igen och se om den vill starta denna gången då. Jag ger mig verkligen inte :P.

Puss Puss...




Tack tjejer !!!

Tack tjejer för en underbar kväll igår. Hade verkligen jätte skoj.
Jag ska allt lägga ut några bilder senare när jag lagt in dom
på datorn :).

Förfesten :P !!!

Här kommer iaf några bilder från förfesten hos mig med tre personer :P :



Två underbar tjejer: Odile och Angelica :D !!!

 

Ass gott vin: RELAX Riesling kostar 59 kr från systemet :) !!!

Lipz !!!

Ikväll ska jag dra till LIpz med Angelica och Odile :D !!! Fan va nice att hitta på nått med någon innan man väl sticker :). Det är ju liksom sista gången man har möjligheten att göra det med sina kompisar innan man ska flytta. Eller man kan väll det om man kommer hem till Vänersboerg igen men inte så ofta :P. Skoj kommer det bli så vi ska förfesta lite hos mig innan vi sticker till Trollhättan. Kommer nog lägga upp bilder senare om oiufit mm :).



Pyss Pyss...


Hjälp!!!

Fy fan va det regnar och åskar nu då :O !!!! Nyss var det ju j'tte fint väder och nu regnar det och åskar som bara den. Snacka om ostadigt väder asså. Men så är det ju verkligen här i Sverige. Snart ska jag till mamma igen och rensa kläder i garderoben till flytten och göra klart det sista nu för snart flyttar jag :D !!!
Bilden visar verkligen hur vädret har vart idag. Åska och sol och moln om vart annat !!!

GOD DAG SVERIGE!

God dag allesammans. Solen skiner in i genom mina halvvinklade persiener och jag halv sover fortfarande :P haha. Fattar inte riktigt varför jag ska vara så seg på förmiddagen !!! Men ska ut åpå stan en sväng nu för att få lite frisk luft och passa på att gå ut när solen väl är framme. Eftersom det regnade så igår han jag itne vara ute så mkt för då hade man ju blivit pisseblöt på en sekund.

Pyss Pyss...


 
Det underbara vädret idag :D !!!



Och så här roligt va det igår :P !!!

Snart sova :P

Då är klockan kvart över elva typ och man är inte trött ! Men sitter och grejar med scrapbooken igen i en oversice t-shirt :P. Försöker ta lite då och då när jag har tid :). Så den är nog snart klar om jag fortsätter i samma  hehe. Men nu ska jag väll krypa ner i min goa säng och kika på tv en stund innan man somnar. Sov gött alla i den mörka natten !!!



Pyss Pyss...


Mitt bredband :D



Fick äntligen installerat mitt mobila bredband från Tele2 idag :D. Har ju väntat på den jävla sim-kortet i hur lång tid som helst nu och idag kom det äntligen :D !!! Gick hur snabbt och lätt som helst att installera och få igång. Så jävla skönt att slippa ha ala sladdar hängandes runt sig hela tiden haha. Så nu kan jag springa runt hela stan och surfa (A)!

Pyss Pyss...

Packat ännu mer...

Har packat ännu mera idag, men denna gången hos min mamma. Har ju en hel del saker som jag ska ha med mig kan jag ju säga :P !!! Men får la ta med det nödvändigaste som jag behöver nu. Har ju massa saker som jag inte har nån avnvändning av just nu så då kan jag ju låta det vara kvar.
Glömde lägga ut en bild på dagens outfit förrut så gör det nu ist :P hehe !!!

Ha en underbar kväll
Pyss Pyss...



Denim leggings: Gina Tricot
T-shirt: Gina Tricot
Kofta: Kommer ej i håg :P


Shoppat :) !!!

Shoppade lite saker idag igen :P. Lite olika hårvårdsprodukter som silkserum som reparerar håret från L´anza och sen en inpackning från Biolage. Sen har jag även köpt mig en svart kaffebryggare till min nya lägenhet från Philips :) !!!
Man kan nästan tro att jag är en liten shoppaholic haha !!!

Pyss Pyss...



Hårprodukterna :)



Kaffebryggaren :)

Scrapbook :D

Sitter och fixar med min scapbook som jag fick av min kusin i studentpressent. Älskar att sitta och fixa och greja mer bilder och föreviga minnen !!! Men jag har lååång väg kvar tills jag är klar med hela boken. Men jag har ju inte brottom direkt så jag hinner nog hehe. Får visa hur den ser ut när den är klar :) !!!



Så här ser boken ut :) !!!




Så här ser en av sidorna ut när jag börjat fixa :) !!!

Pyss Pyss...

Hos mamma min...

Då är man hos mamma och ätit massa god mat som hon har lagat. Det är jag, mamma, syrran, morfar , syrrans kille Erik  och hans kompis här nu och snart är det dags för kaffe :D. Gött!!!
Om ni vill veta så sitter erik i tröja och kalsonger i soffan :O !!!!! Hahahaha.
Ne nu ska jag sätta mig och vara social mot de andra så ha det gött allesammans.

Pyss Pyss...


17:e gällder det...

Snart är det dags. Den 17:e är det dags att flytta till den större staden Örebro :D. Spännande och skoj ska det verkligen bli. Så nu ska man bli Närkebo och bosätta sig i staden Örebro där de gnäller  hahaha.

Sov gott nu all där ute... Pyss Pyss...


Varma mackor :D

Åååh va gött det är med varma mackor i smörgåsgrill :P.  Va så hungrig och hade köpt gött rostebröd så var abar tvungen att passa på :D. Är dock mätt nu men det gör inget. Ska göra mig iordning nu så alla där ute får ha en underbar kväll :D.

Pyss Pyss...


Städar...

Håller på att städa för fullt här hemma. Det ska va visning imorgon bitti så att jag får se till att det är fint innan dom kommer. Känner mig gött varm just nu när man springer fram och tillbaka med dammvippan :P. Men det är sak samma, det finns ju faktiskt duschar som tur är haha. Måste packa lite mer sen också så att det blir klart snart. Orkar bara inte så om någon vill så får ni komma och städa och packa åt mig !!! 

Pyss Pyss...



Bilder :D

Wiiieee idag kom mina bilder som jag beställt från extrafilm, så nu kan jag äntligen göra min scrapbook :D.
Jag fick en scrapbook av min kusin i studentpressent så nu ska jag bara börja göra ett litet gymnasiealbum från de tre underbara åren i gymnaiset med alla underbara människor :D !!!

Pyss Pyss...

Hej Hopp :)

Detta va min outfit igår :P. Hann inte lägga ut nån bild på det innan jag stack i väg och va med syrran och hennes kompisar. Mysigt värre asså. Satt hemma hos hennes kompis Emma och drack lite vin och bara hade det allmänt trevligt. Får verkligen passa på att träffas innan syrran drar till Sthlm och pluggar på danshögskolan i tre år !!! Men å andra sidan så drar jag ju också snart hehe :P.

Ååååh av gött det börjar lukta nu, pappa och Maria lagar mat och det börjar verkligen lukta gött. Är hungrig nu eftersom jag inte åt mycket till frukost. Haha det låter nästan som om det enda jag gör är att äta :P. Skrev inlägg igår också ju och då pratade jag en hel del om mat. Precis som Erica brukar säga till mig "Du gör ju inget annat än att äta :P haha" !!!

Nu måste jag göra mig iordning innan maten är klar. Ha det gött alla sötisar som läser minn blogg och tycker den är någolunda bra :P haha. Skreiver kanske ett inlägg till innan jag drar till sista dagen på jobbet.  Ha det bäst iaf...
Pyss Pyss...


090809

Nu sitter man här hemma och funderar på att hoppa in i ducshen. Är för lat men måste och det är ju så skönt när man väl sår där :P. Kollar även på The Tyra Banks Show som jag verkligen har fäst mig vid. Hon är en riktig förebild för alla sorters människor och är en bra talare :P.

Aja ska hoppa in i duschen nu och sen göra lite mat så man är mätt i magen tills man ska börja jobba.
Pyss Pyss...


Lockar...

Lagade en ungspizza till middagidag, så nu är jag mätt och god som bara den :P !!!
Lockade håret undertiden som pizzan va i ugnen. Första gången som jag lockat
håret med en plattång själv eller faktiskt första gången som jag lockat håret själv
överhuvudtaget :D !!! Blev faktiskt nöjd och trode inte att det skulle så bra som det
blev. Men om man vill så kan allt gå med lite tålamod ;).



Innan håret va lockat (EJ TAGEN IDAG)



Efter håret lockats :) (TAGEN IDAG)

Pyss Pyss...

Usch så segt...

Usch va segt det är att bara sitta hemma och inte göra nått speciellt, men men ska laga mat nu iaf (Har inte orkat göra det än :P). Sen får man väll passa på att dra ut och se om man hittar någon rolig på stan att tjata med :). Har ni några förslag på vad man kan laga för mat föresten??? Har verkligen ingen fantasi !!! Men nått kommer man väll på.

Pyss Pyss...

Hemma !!!

Hej hej..
Kom precis hem från jobbet och sitter här hemma och är helt slut. Juat nu jobbar jag på ett sjukhem här i Vänersborg. Ett rogivande jobb då man får hjälpa och se till att alla de gamla som inte klara sig själva längre får ett bra ovh värdefullt liv.
Sista dagen imorgon dock, och sen är det dags att flytta till Örebro den 17 Augusti :D Wiiiee !!!! Spännande. Men just nu så ska jag bara slappa en stund och sedan laga lite mat så man slipper gå hungrig hela dagen :P.

Hoppas ni alla får en underbar dag i det soliga vädret (Som det är här iaf).
Pyss Pyss...


Sov sött :P

Sov sött allihopa där ute för nu ska jag ta en nattpaus från bloggen. Ska nämnligen upp och jobba imorgon bitti kllockan 7 så måste väll se till att jag orkar upp :P. Men men ni som är vakna och lediga önskar jag en go kväll :).

Pyss Pyss...  

Fredag kväll

Har verkligen förudrats av BackStreet Boys nya låt. Dom har verkligen mognat sen dom börjde :). Tycker iaf att den är bra eftersom det är en sån STOR skillnad sen förr. Men jag har ju alltid varit lite av ett fan till dom haha :P (A) !!!!


Sommardag...

Fikade ute med denna tjejen i sommarvädret idag :D !!!
Så himla skönt asså, kanske lite varmt men nu är iaf
sommaren äntligen här ett tag :P !!!

 
Sofie äter en TWISTER :)

Jag äter en GB Sandwich :)

PYSS PYSS...

!!!

SHOPPAT IDAG IGEN :D !!!



Jeansskojrtan 249 kr
T-shirt 99 kr


(Båda är från Gina Tricot,
Leggingsen är gamla)


Cockies :D

Fick ett så stort sug på kakor så jag satte igång att baka nu på förmiddagen :P
De blev riktigt goda om nån frågar mig så nu är det bara att komma hem till
mig och smaka om ni skulle bli sugna :P.

Just nu så väntar jag på att tvätten ska bli klar och sen är det bara att sätta igång
med maten. Ska träffa Sofie senare och se om det finns nått skoj att göra :)
 

SMASKENS :D

Pyss Pyss...

21:42

Sitter här hemma med datan i knät och gör inte mkt alls :). Har träffat sofie idag och vi tog en sväng till Donken och satte och och bara tjötade och fikade. Mysigt värre även fast platsen inte är så värts mysig kanske men , Haha. Sällskapet är ju egentligen det som spelar störst roll.

Just nu så sitter jag bara här hemma och kikar på Ghost Wisper på 4:an. En riktigt bra serie om någon frågar mig. Funderar på att kanske ta mig något att äta och fortsätta kolla på Ghost Wisper. Ha en underbar kväll alla bloggläsare där ute som kanske läser min blogg :P.

Pyss Pyss...


Snart slut...

Snart är det slut på jobbandet och tillbaka till skolbänken. Slitsamt är det kan jag säga att jobba inom vården men också skoj för att man vet att man göra något för andra människor. Detta inlägg blir inte så långt men jag kommer inte på så mycket mer att skriva just nu. Eller jo jag kan skriva att jag är mätt och go nu :P Haha.

Pyss Pyss...

Natti natti...

Får väll bara skriva ett sista inlägg innan man går och lägger sig för att sen upp och jobba :P !!!..
Iaf god natt allesammans !!! Sov så gött och dröm sött.

Pyss Pyss...

IKEA

Idag var jag på IKEA med pappa och shoppade lite saker till min lägenhet som jag snart flyttar till :). Blev en hel del, men jag ska allt köpa mer saker när jag kommer upp och så. Kan ju inte köpa allt på en gång när man inte riktigt vet hur det är där uppe och hur det ser ut. Som tur är så finns ju IKEA bara tio minuter med bil från Örebro typ :).



Pyss Pyss

RSS 2.0