Torsdag och snart helg!

Nu är det snart helg igen och det kan jag säga att det är skönt! Idag har jag inte gjort så överdrivet mkt. Har iaf vart ännu en super mysig höstdag idag :D. Love when it´s like that !!! Skolan blev det ju så klart  och efter så bar det av hemmåt och åt lite mat, efter maten blev det storstäd som gällde. Så nu är det rent och fint i min lilla lägenhet. Idol blev det så klart också, var flera stycken bra idag tycker jag, speciellt Olle och Geir :).

Annars denna helgen så blir det nog lugn men änå mycket rolig. Ska få lite främmande från fredag till lördag så det ska bli skoj och se vad som händer :). Blir nog lugnt men ändå skoj!

Pyss Pyss...

Kina Muren !!!

Oj sikken dag, vart trött och seg hela dagen först till biblan för att hitta fakta om en konstnär. Jag har Andy Warhole som konstnär, intressant faktiskt :). Efter det tillbaka till skolan för att börja arbeta med redovisnigen.
Somnade nästan på sista lektionen (Förlåt Mattias :P), men tog mig igenom den och stack och tränade i ca 1,5 timme, Gött som fan!
Sen bar det av till stan för att fira Glenn som fyllde 23 år idag på Kina Muren tsm med Christer och Nichlas :) :) (Grattis :D)
Så nu är jag proppus mättus! Många skratt och MYCKET god mat blev det + efterrätt så klart ;). Önskar Glenn en fortsatt trevlig födelse dag och hoppas din kväll vart bra, det har min iaf med trevligt sällskap :).

Pyss Pyss...

Long ago

Den senaste tiden så har mkt hänt, speciellt valet. Har mkt att skriva om vad jag tycker men kortfattat så tycker jag att skulle blivit åt det helt andra hållet. Men kanske nästa val får jag hoppas iaf

Idag har jag varit uppe sedan halv 5 för att sedan pka till Jönköping med skolan och dövas dag. Så shiiit va trött jag är nu kan jag säga...Vi satt och lyssnade på tre olika föreläsningar som handlade om döva äldre, ett nytt system för översättning av brev som kan vara svår definerade för döva. Verkar vara ett super bra system som kan revulitionera dövvärlden. Den trejde handlade lite om döva och deras kultur och förr i tiden typ. Tyvärr blev jag lite besviken eftersom jag trode det skulle vara mer aktiviteter efter som det ändå är en stor dag men är nöjd ändå :). Intressant och lite spännande dag med andra ord :).

Pyss Pyss...

Ops, my bad !!!

Jag undrar ibland vad man ska göra. Ibland blir allt bara fel, men vet inte varför. Känner mig väll inte alltid på topp men va kan man göra åt det. Inget tyvärr, det får gå över av sig själv . Ibland känner man sig nere och det är som det är. Men ibland blir det bara fel och man säger eller gör saker som misstolkas och gör så att man inte mår bättre. Vill bara göra rätt men tryvärr så går inte det hela tiden. Hoppas att det löser sig och att man kan sluta vara så som man är hela tiden. Hoppas bara att allt blir bra igen och att man blir förlåten för sina misstag.
Är väll tyvärr en osäker människa ibland på grund av allt som hänr sen man var LITEN och mkt annat som man tyvärr har att tänka på nu, och ja det kan man ändra på, men svårt som fan. Gör mitt bästa hoppas folk vet det och att jag bryr mig om dom !!!

Pyss Pyss...

Weekend

Denna helgen har vart allt från lugn till fartfylld. I fredags var jag bara hemma och slappade med film och lite gött. Men sen på lördagen bar det av med Erica och hennes polare till Strike bowlinghall. Tyvärr kom jag sist men fick iaf in några strikar ;). Skoj var det iaf kan ja säga, måste snart göras om !!!

Men idag söndag så vaknade jag och åt frukost. Sen så tog jag initiativet att dra till gymmet och träna, vilket var sååååå skönt. Måste verkligen hålla på rutinerna igen och får inte slakka efter mer. Men det klarar jag allt.

Nu ska ja snart sova. Pyss Pyss...

Dream or reality

~*~Somnar in på natten och vaknar sedan upp på en okänd plats där jag står helt ensam. Ingen finns runt om, ingen alls så långt ögat kan nå. Helt ensam står jag på okänd mark och vet inte vilket håll jag ska vända mig åt. Men när jag vaknar är jag ibland kvar på den okända platsen i mitt huvud och ensamheten finns kvar trots jag är tillbaka i verkligheten~*~

Iphone 4 !!!!!!!!

Beställde en Iphone 4 idag :D:D:D. Så det kommer väll om ca 4-6 veckor !!!!! Behöver en ny då min andra börjar bli utsliten som bara den :P, högtalaren krasar som om den e sprängd. Blir nog mkt bättre med en Iphone 4 ;). Läääääängtar !!!

Pyss Pyss...

Grattis pappa <3

Idag fyller min goa pappa 55 år :). Så får passa på att gratta honom även här på bloggen.
Har världens bästa pappa må jag säga :)

Pyss Pyss...

Time gos by so fast

Ibland vet jag fan itne vart tiden tar vägen. Redan ny vecka och skola igen efter helgen. Helgen gick båda snabbt och långsamt denna helgen. Var hemma hos pappa min i Alingsås och hälsade på hos han och Maria. Han skulle ha kalas denna helgen då han fyller år imrogon (tisdag).
Sen igår kväll bar det hemmåt igen till Örebro, var väll hemma 21:00 ungefär.

Så sen idag var det skola igen, och det var som alla andra dagar fullt med uppgifter och massa flams som alltid :P.
Efter skolan fixade jag mitt gymkort på Gustavsvik så nu är det bara att köra igång med att träna igen. Ska faktiskt säga att det ska bli skoj att komma igång igen. Sen cyklade jag och Christer in till stan och shoppade lite granna. Jag fick mig införskaffat 2 koftor från Vero Moda, samt ett par nya jeans :). Feels good.

Nu blir det bara att slappa och tat lugnt.
Pyss Pyss...

Läger!

Nu har man vart hemma från skolan idag då jag inte mått så super bra. Men det ska det snart bli ändring på ska ni veta. Så idag har jag inte gjort nått typ bara slappat, skönt att få vila upp sig en dag. Får se om jag orkar gå till skolan imorgon, men känns som att jag kanske skulle orka det nu iaf :). Morgondagen får avgöra mitt beslut.

Tänkte också lägga upp lite bilder från när vi va på läger i Ånnaboda med skolan. Det var riktigt skoj kan jag medela med massa olika lekar och aktiviteter. Dock var inte sängarna så bekväma, det var verkligen de smalaste sängarna jag sovit i tror jag xD! Delade iaf stuga tsm med Christer, Malin, Evelina och Josefin. Ett trevligt lite gäng må jag säga! Somnade dock ganska sent så på morgonen var man gött seg, men det var ju självklart självförvållat.


Pyss Pyss...

RSS 2.0