Skola imorgon igen då.

Då är en vecka lov slut, tycker det har gått sakta men ändå så jävla fort. Jag kan inte säga att jag direkt känner mig utvilad. Men får försöka ta det till helgen som kommer ist. Och prov har man imorgon som jag skrívit om innan, USCH vill verkligen inte. Det får gå som det går och jag tror inte jag är ensam om att känna så?!
Imorgon är det som sagt första dagen i skolan och hoppas innerligen att den går fort. Orka med måndagar. Fast vi ska ju ut sen alla i klassen och fira Sara J som fyller 20 imorgon 1 Maj :D. Skoj att gå ut och äta flera stycken och göra något som bryter mönstret i ens vardag. Skoj ska det iaf bli. Sov gött på er alla.

Pyss Pyss...


Plugga, handla, tvätta och laga mat.

Precis varit på Ica Maxi med Christer och handlar massa mat igen. Dock inte lika mkt som sist hehe.Håller även på att tvätta just nu. Fick som tur vara börja lite tidigare för kvinnan som hade innan mig, snällt :). När jag är klar med tvätten ska jag bort till Christer och laga tacos till middag, mimms fillibabba :D. !!! Är svinhungrig nu men får vänta lite till men jag tror att jag klarar mig.

Tänker för övrigt mkt på provet som vi ska ha imorgon i sammhällskunskapen. Men jag skiter ärligt talat i det och även i våran lärare som jag ärligt talat kan säg att jag INTE gillar !!! Hon är som hon är, men önskar verkligen om att vi kunde få nån annan lärare som man kan lära sig nått av. Inte skoj att känna varje måndag att man inte lär sig nått, så det är väll bara att bita i det sura äpplet och avvakta lite . !!!

Tyckte för övrigt att nästan alla bidragen sög igår på Melodifestivalen. Fast bäst var Sibel och Anna Bergendal. Men annars gillade jag inte nån speciellt mkt.

Pyss Pyss...


Jsökfjhfjköasfjköasg

Usch och fy och blä så segt en lördag kan kännas. Både jag och Christer känner att det inte finns mkt att göra just nu. Inte vill man ut i snöovädret heller och inte känner man för att bara sitta heller. Man kommer nog säkert på något snart, hoppas iaf. Ska antagligen spela tv-spel nu om det fukar som det ska vill säga hehe :D. Sista deltävlingen i Melodifestivalen idag, spännande ska det bli och många låtar är faktiskt ganska bra :D. Spännande år i år med många bra låtar.  !!! Ha det bäst...

Pyss Pyss...



!!!

Orkarde inte skriva så mkt igår på bloggen så tänkte att jag får skriva idag ist :P. Igår bestod min dag av shopping och sen lunch på Subway. Efter det bar det av hemmåt och bara ta det lugnt. Sen satt hemma hos Christer och lyssnade på massa musik :), alltid lika skoj med musik. Men sen blev man lite slö så då fastnade vi helt plötsligt för damernas curling final i OS. Inte för att jag är en sportmänniska men det var riktigt spänannde. Och vem vann, jo Sverige så klart :D !!! Go Sverige :D!!! En lugn och skön fredag med andra ord, men det är skönt att man inte alltid gör något.
Idag vet jag inte än vad dagen har att erbjuda men det blir säkert nått spännande :). Ha det gött allesammans.

Pyss Pyss...


Mera snö.

Usch ännu mera snö här i Örebro, orkar inte mer. Kan inte snön bara ta och försvinna så att våren kan komma hit. Det är väll bara att vänta och hoppas att tiden går fort.

Åkte in till stan idag med Christer och träffade Josefina en stund och kollade i affärer. Jag shoppade en kofta och ett svart linne. Koftan från Cubus och linnet från Gina Tricot :). Behöver lite nya tröjor så passade på när man har pengar :P. Jag är nöjd med mitt inköp iaf. Så nu ska jag slappa på soffan en stund och sen diska upp efter middagen. Ha en go kväll allesammans.

Pyss Pyss...


Massa videobloggar under lovet :D

Tåget ner 1



Tågblogg 2


Ticks 1


Ticks 2


Vår version av KrilleBoy och Amandavardet


Hahaha kras



Pyss Pyss...


Hahaha !!!

Här kommer ett av de roligaste klippen i alla Scary movie filmerna xD !!!
Speciellt tillägnat Josefina :D !!!



Pyss Pyss...


Svullon.

Usch sikka svullon man kan vara då, köpte massa godis, chips och dricka för att svulla upp oss. Har vart på överby och kollat runt med Christer och Sofie :). Hittade massa kläder som jag ville ha men som otur så har man inga pengar :(. Aja på torsdag så. Nu ska man snart svulla upp oss ha det bra.

Pyss Pyss...





Good day...

Här kommer vi!!!



Pyss Pyss...


Skoj man har :P

Haha va roligt man kan med att sitta och kolla runt på youtube. Men det är ju faktiskt skoj speciellt då man hittar sjuka klipp. Ska lägga upp en bild här som jag gärna vill ha en förklaring till vad det föreställer xD !!!!!
Sitter förövrigt hemma och skrattar tsm med mamma, syrran och Christer :P. Hur skoj kan 4 människor ha egentligen. Joo jätte skoj :P xD !!!


WHAAT :O !!!!

Pyss Pyss...


Holy shit !!!

Asså hur fan kan det komma ner så mkt snö egentligen? Sitter här hemma och funderar på vart all snä kommer ta vägen när våren väl kommer. Det är ju inte lätt att ta sig fram i de höga snödrivorna, det märkte man i morse då man skulle gå från stationen hem till mamma. Men som tur är så behöver man kanske inte ut mer än nödvändigt :P.

Har varit hemma hos syrran och hennes kille idag för första gången i den n ya lägenheten. Gud så fint dom har gjort det kan jag säga. Vi satt en hel bunt med folk hos de två, jag, Christer, mamma, morfar, morbror, morfar och självklart Linn och Erik :). Mysig pratstund det blev och massas skratt :P.

Pyss Pyss...


Oj oj oj, vad kan man säga?

Oj herre gud, va ska man säga om denna resan hem nu till Vänersborg. Lång, lång och ännu mera lång men även lite seg och underhållande också. Hela resan började med att man gick upp tidigt för att hinna med tåget som SKULLE gått 13:10, men som sedan visade sig vara försenat till 14:15. Fast den var bara en gång, sen ändades tiden till 14:45 ist. Så det var en kall och lååångtråkig väntan men tillslut så kom ju tåget och vi for iväg mot min hemstad.
Tyvärr blev lyckan kortvarad då vi blev tvungna att stanna i Kumla, i inte 1 timme eller 2 timmar eller 3 timmar utan en herre jävlans massa pengar Emellan all väntan så satt vi och ät en macka och drack lite, men det kändes inte som man kunde roa sig med det hela tiden tyvärr. Sen helt plötsligt började vi röra på oss men stannade lika fort mellan Kumla och Halsberg (vilket där problemen startade). Humöret började tryt men man fick lite underhållning genom att kolla på Christer då han gjorde fina grimarser eller då vi fick lyssna på när en tjej och en killa satte igång och rappa om vad som hade hänt under våran resa så länge :P! Riktigt skoj och underhållande var det, duktiga också. Iaf vi kom framåt lite då och då men VÄLLDIGT långsamt. Men nu är man äntligen hemma och vi lyckades åka med i en taxi från Herrljunga ist för att åka till Alingsås och sen hit till Vänesborg. Skööööönt. Iaf en lååång men ändå spännande resa, studnvis. Det är ju skoj att åka tåg men kanske inte om sådant här uppsåt. Hoppas VERKLIGEN vi får nån ersättning för det. Vi kommer inte ge oss SJ, the money is ours. 

Sov precis en stund vilket var behövligt efter en 15 timamrs lång resa i sträck utan sämn :P!!! Men sömtutan själv har inte vaknat än, ska nog låta han sova hehe. (Kommer kanske nån videoblogg när man kommit hem från våran lilla resa hehe :P)

Pyss Pyss...


Haha kan man ha roligt eller vad :P?

Har nog inte skrattat så här mkt som jag gjort idag asså. Det började med att när jag skulle gå till Christer så såg jag en liten kille komma springande i fulla karriär och sen ramla på en isfläck. Inget illa menat att skratta men jag såg att han inte skadade sig så då är det kanske mer ok :P? Efter det så har man suttit och fixat ihop en berättelse på Christers data, kan inte lägga ut det tyvärr. Men skoj har man haft iaf hahaha!!!

Pyss Pyss...


Mmm va gott...

Mumms med mat kan det vara vill jag gärna meddela er alla. Idag så käkade jag och Christer potstis, pannbiffar och brunsås. Ååååh så gott. Sen till efterrätt blev det faktiskt hemmagjorda semlor som smakade så underbara att mina smaklökar dansade tango, eller kanske salsa :P. Aja måste skriva klart en redovisning tills imorgon, men gör det sen när jag kommer hem tror jag. Om jag orkar vill säga.

Pyss Pyss...


Plugga plugga plugga !!!

Åååh så skönt att vara klar med recensionen till svenskan imorgon. Har verkligen haft hjärntopp men som tur var så peppade Christer mig till att skriva. Så nu har vi suttit hos honom och pluggat flitigt båda två :D. Nu ska vi bara finslipa det sista sen är det dags att slappa och ta det lugnt. Ha det gött alla små böös där ute.

Pyss Pyss...


...

Slutade lite tidigare idag vilket känns skönt. Är trött men också väldigt glad för att jag klarade omprovet på avstämningen i del mål 2 :D!!! Gud så skönt det känns kan jag säga. Sitter hemma och chillar lite, får se vad denna dagen har att erbjuda :). Ha en fortsatt bra dag iaf.

Pyss Pyss...


Alla <3 dag !!!

Idag är det alla <3 dag och det känns ju i och för sig som en ganska vanlig dag men ändå lite mer fylld av kärlek hahaha :P. idag när jag och Christer va på Ica så hittade jag en potatis som var annorlunda. Giss va den såg ut som, jo ett hjärta :D. Gulligt faktiskt och lite komiskt med tanke på vilken dag det är.

 


Pyss Pyss...


Yeah !!!

Hade en va de roligaste utekvällarna på länge. Var först hos Josefina på förfest tillsammans med Josefina, Josefin, Christer, Linn, och Stina :). Sen bar det av in till Frimis vilket blev riktigt lyckat stund även där. Träffade massa skojigt folk och så lyssnade man på Maskinen som kom till Frimis och framträdde. Nu äter jag lite smörgås och dricker en kopp kaffe, mumms kan jag meddela er alla :).

Pyss Pyss...


Friday night lights...

Lyssnar på musik och väntar på att kaffet ska rinna ner så man kan avnjuta en god kopp kaffe, mumms. Idag i skolan så har allt rullat på ganska snabbt och man slutar ju som sagt 11:40 så dagen går snabbt överhuvudtaget. Men det ska man ju inte klaga på.
Efter skolan så bara det av till Subway och åt med Christer vilket va gött. Pengarna ryker men va fan nöden har ingen lag hahaha :P. I går ahde vi föresten frilufsdag vilket bestod av att man satt inne i stugan och speladfe spel från 10:00 till 15:00 :P haha. Hade ingen möjlighet att göra annat tyvärr. Här kommer lite bilder:










Pyss Pyss...


Onsdag snart torsdag...

har varit en ganska lugn dag idag och det känns skönt faktiskt. Men känner mig fortfarande trött och orkeslös men lite piggare iaf :P. Hade sista lektionen med röst och tal vård idag och det känns tråkigt. Tycker verkligen om de lektionerna, man får ju så många skratt och träning på samma gång med alla andning och alla ljud hehe :P. Längtar redan till nästa termin då det kör igång igen. Nu ska jag nana kudden, sov gott.

Pyss Pyss...


Börjar avta nu...

Hade svenska prov idag på massa ord ochd et kändes faktiskt som det gick bra, men sen fick man tillbaka det som vi hade på ordklassen och det gick ju tyvärr mindre bra :/. Aja det mästa har aif börjat att avta nu vilket känns skönt. Så blir till att göra omprov tyvärr. Nu sitter jag hemma och pustar ut efter matlagning och en massa disk :P. Sitter faktiskt och kollar på Dr Phil på Tv 4+. Ett ganska intressant program ibland ju. Har ätit och diskat upp en stor hög disk så nu känns det skönt att ha fått det gjort. Får se vad denna kvällen har att erbjuda, säkert nått skoj :P. Aja nu ska jag kolla klart på tv sen springa 5 varv runt mitt hus, nee skoja :P!

Pyss Pyss...


Hej hopp var är du motivation ???

Min motivation är helt borta justnu, orkar ju inte laga mat, läsa läxor, le eller nått sånt!!! Va ska man göra om man inte är helt pepp på nått? Det blir säkert bättre om nån dag, eller man kan ju hoppas iaf. Sitter förövrigt hemma hos Christer och chillar framför tv:n, trevligt med sällskap :). Ska la snart hem och sova så man orkar upp imorgon.

Pyss Pyss...


Neeeeeeejjj !!!!

Fan man lyckades inte få biljetter till Eurovison song contest, usch va besviken jag är!!! Aja man kanske ska till semifinalen ist hehe :P!!! Aja nu börjar snart lektionen, ha det gött...

Pyss Pyss...


Plugga plugga plugga !!!

Usch känner mig trött i huvudet efter nästan 2½ timmars pluggande. Jag och Christer har suttit och förhört varandra på alla 103 ord + ca 30 idiom som man ska kunna tills på tisdag. Är inte direkt roligt men det måste tyvärr göras. Så nu är jag helt slut i huvudet och sängen kallar på mig, men först måste jag skriva en reflektion på en film som ska vara inne imorgon.

Pyss Pyss...


I have had a nice evning!

Har haft en super duper trevlig kväll tillsammans med två super duper mysiga vänner. Gick till Maxi och handlade lite mat som smakade underbart gott sen blev det att kolla på melodifestivalen. Blev glad att Ola gick vidare men blev lite besviken att inte Linda Pritchard kom till globen, tyckte hennes låt var jätte bra. Men man kan ju inte alltid få som man vill. Snart är det dags för sängen och hoppas på att min förkyldning är bättre imorgon hehe. Natti natti !!!

Pyss Pyss...


:D

En kall medn bra dag idag känns det som. Känner att jag fryser lite men då hjhälper kanske kaffet lite :P.
Igår hade jag en super trevlig kväll med Christer och Josefina då vi kollade på alla 4 Scary Movie filmerna på rad :D. Har nästan kramp än idag efter allt skrattande hehe. Man har alltid skoj med de två filurerna !!!
Och det som står på agendan idag är diska, tvätta och sen blir det melodifestivalen med Christer och Josefina, ska bli riktigt skoj faktiskt.
Och snart så släpps tydligen biljetterna till Eurovision Song contest och jag VILL ha biljett !!!!!!Håller verkligen tummaran :D.


Vänner

Pyss Pyss...

De tre musketörerna :)

Idag har det varit en lugn och slapp dag. Och efter skolan så bar det av in till stan, som alla andra dagar. Vandrade en stund på stan tillsammans med de andra två musketörerna, d.v.s Josefina och Christer :). Vi är verkligen tre galna musketörer hahaha :P. Alltid lika skoj att umgås med dom två filurerna. Imorgon blir det tandläkaren, sen tvätt och senare så blir det Scary Movie kväll med Josefina och Christer :D. Skoj skoj skoj!!! Aja, natti natti på er alla.

Pyss Pyss...


Shit va skoj man kan ha :P

Idag efter skolan så roade jag, Christer och Josefina oss med att rita en massa olika saker på tavlan :P. Som man brukar säga små barn roar sig lätt hahaha xD !!!


Gissa var ifrån :P !!!


Gissa idiomet :P !!!

Pyss Pyss...


Blää va jobbigt.

usch sitter i skolan och snorar som en annan slemboll. Hatar verkligen att vara sjuk men det går förhoppningsvis över snart. Hade omprov idag på delmål 2. Jag har verkligen ingen aning om hur det gick men jag hoppas jag klarade de delarna som jag hade kvar. Det är ju bara att vänta och se hur det går. Har håltimme nu fram till 11:40 och känner inte heller nån motivation att göra nått innan lunchen.
Snälla nån gör mig frisk och ge mig motivation !!!

Pyss Pyss...


Yeah !!!

Usch har börjat bli förkyld jag också nu känns verkligen inte alls skoj. Men det är väll bara att bita ihop och kämpa på. Har tagit det lugnt hela dagen typ, färgade dock håret på Christer efter han klippt sig, så fin han blev :). Sen har jag inte gjort mkt mer. Köpte förövrigt en ny klocka igår :D. är verkligen super nöjd :). Och nu är det snart dags för sängen. Sov så gott allesammans.




Pyss Pyss...


Monday...

Måndag idag och dagen har väll gått ganska fort men denna dagen har inte direkt varit på min sida, iaf inte sista halvan på skoldagen. Började nästan tjaffsa med en av lärarna som jag verkligen inte klarar av och hon har nog märkt det. Men kan fan inte stå ut med hur mkt skit från en patetisk person. Och är säkert inte bara jag som känner så?

Aja men resten av dagen har varit bra, då jag hamnade hos Chreister och han lagade smaskig mat Och sen blev det lite läxläsning följt av musik och till sist egen inspelning av ett klipp på youtube :P. Kan säga att man skrattade efter man gjort vår egen version :P. Klippet kommer här nedan:




Pyss Pyss...


RSS 2.0