Grattis Josefina :D,Brandövning :P, Lagade brillor :)

Grattis bästaste Josefina på din födelse dag :D, synd att man inte kunde vara där och fira dig nu hade vart så skoj ^^! Kommer andra dagar som tur är !!! Hoppas iaf du får en toppen bra födelse dag och massa gott att äta med goa människor :)! Älskar dig och ett stort grattis och massa grattiskramar till dig från Örebro :D <3<3<3



Va brandövning i skolan idag, då fick vi först teoretisk genomgång. Jag och tre till fick i uppdrag att på 5 minuter springa genom skolan och se hur många pulversläckare, kolsyresläckare, skumsläckare och brandfiltar det fanns i skolan. Shit blev änna anfådd där ett tag :P. Sen var det dags att gå ut och då fick vi släcka med kolsyresläckare en gasolbrand i vatten, inte så svårt men kanske är annan sak på "riktig brand" som är dödlig. Sen skulle vi släcka en docka som bran med antingen en brandfilt, som man skulle täppa till från syre i skrevet på ;), eller en tidning. Det var inte lika lätt men inte så svårt ändå.







Fick lagat mina brillor idag också, dom hade paffat så lämnade bara in dom och gick en sväng på 15 min så hade hon bytt bådar och sen var dom som nya igen :). Snabbt och inget i betalt det gillar jag. Nu blire lunch sen heeeelg.



Pyss Pyss...

Avstämning omprov

Hade omprov på avstämning delmål 4 idag, hörförståelse. Inte så lätt som jag hoppades på men ska inte ta ut saken i förhand innan jag vet nått. Kunde känts bättre men på tisdag så får jag se hur hela omprovet. På måndag har jag sista delen sen är hela provet gjort. Spännande....nja lite!

Åt förövrigt första årets fäskpotatis idag :D. Mummmms så gött det va! Va bara tvungen att handla de när ja va på Maxi och storhandlade. Kan inte motstå dom små gobitarna! Nu blire lugn kväll i soffan tills  man snart sova för en brandövnings dag imorrn i skolan 11-13 :).

Pyss Pyss...

Monday

Måndagen är här igen och den har gått oerhört långsamt. Trött men ändå inte trött sitter jag nu i soffan i en storg gul hoodtröja som pappa gav mig. Har alltid snott den av honom när jag bodde hemma eller så :P, så nu fick jag den ^^! Love it säger jag bara. Hade iaf en trevlig helg hos pappa min och hans sambo Maria :). Usch vill inte sova, känns jobbigt att sova, eller bara tråkigt :P. Äh nu får jag ta och göra mig iordning och sen sängen...
Försten är det inte långt kvar till sommarlovet :O !!!
Pyss Pyss...

Helg i Alingsås igen !!!

Är återigen hos pappis och Maria i Alingsås, och just nu gör ajg inte många knop. Maria lagar mat och pappa går runt och vankar som en rastlös anka :P. Ne inte riktigt. Snart mat hoppas jag, känner mig hungrig! Blir nått med kotlett idag så det blir nog gott. Har vart nere på stan en sväng idag och kikat. Shit va mkt jag hittade som jag vill ha. En långklänning på Lindex (ass snygg, men kommer jag använda den om jag köper den?), et lilla/kläninng med skärp, hatt, skor (LOVAR KOMMER KÖPA DOM EN VACKER DAG). Ja med andra ord en hel del. Men tyvärr har jag inte råd att köpa nått av det just nu. Får prioritera annat tyvärr men va fan hoppas skorna finns kvar längre fram då blir jag nöjd! Nu ska jag va lite social mot de andra i huset. Hare bra och hoppas ni överlever tills imorgon och att inte jorden gått under xD, sorry lite skrattretande. Men ska kanske inte skoja om sånt :P? Aja ha det bra...

SMAX :)


Pappis :)



Hanna :)



Maria :)




SKA HA DESSA SKOR !!!!!


Pyss Pyss...


Eurovision helg och Boda Borg

I helgen var man nere i Småland och hälsade på Josefina :D. Jag Christer och Nichlas hyrde bil och drog ner på lördag och hälsade på henne och hennes familj nere i lill Flahult. Inte lätt att hitta kan ajg säga, irrade runt där i skogen men till sist lyckades vi hitta ut och kom fram till vår destination :P. Blev massa härliga skratt efter en lång tid frånvaro från varandra. På tiden att vi alla träffades igen :). Blev att gilla och sen följt av Eurovision Song Contest, vilket resulterade i en mkt trevlig kväll får jag säga! På söndagen åkte vi alla fyra upp till Örebro igen och då blev det pizza och filme Trassel som jag inte kan få nog av. Just lov it. Hoppas ni vet om att ni betyder mycket, trots, alltså trots jag är klumpiga lilla jag :P. Ni är under bara vänner <3 !!!

Och idag hade vi friluftsdag i Karlskoga/Kalleskooga och va på Boda Borg. Shit va svårt det va med vissa banor men vi lyckades allt ändå. Vi va grymma jag, Christer, Nikki och Ida. Kommer nog ha lite träningsverk imorrn men va fan det är det värt. Skoj var det verkligen så om nån vill så kan vi göra åka dit igen :P.

Bilder från helgen:

Bilder från Boda Borg:

 

Hatar denna bebisen som va i spökhuset med sitt gråt och läskiga skratt :P

 


Pyss Pyss...

Eurovision

Azerbarjian vann hela skiten i eurovision!!!! Ganska oväntat att dom skulle vinna men som är inte dåliga men fanns bättre låtar. Som Sverige som kom trea som var oväntat men är ändå oerhört glad för en tredje plats :D !!! Ha en bra kväll nu... Pyss pyss...

Teckensopråkets dag

Idag är det teckensoråkets dag och teckenspråket firar 30 år som språk :). Grattis till det (Som Nichlas bruklar säga :P)! Har valt vad man ville göra idag på dagen och man fick göra allt som ta hand om barn aktiviteter som fiskedamm, ansiktsmålning, och andra aktiviteter som fika, informations bord... ja en hel del :P. Vi har väll blåst upp ca 200 ballonger idag också :P, första 100 med helium! Då kunde jag inte undvika att suga in lite helium och lät som en chipmunk eller nått haha xD, christer prövade helium också och han lät precis samma han haha :P. Att leka fiskedamm var lite segt och långtråkigt men skoj att se hur glada barnen blev när dom fick napp ^^, även lärarna Ola och Yvonne haha! Att måla barn var inte det lättaste, skulle försöka måla Hello Kitty och gick la sådär men flickan blev nöjd iaf tror ja :P! En ganska bra dag får jag säga, tur att vädret häll sig och solen höll sig framme! (Snygga tröjor vi fick också ;) !!!)

Nu blir det lugnt sen imorgon drar vi ner till Flahult i Småland och hälsar på Josefina :D:D:D! Kommer bli skoj att ses igen + att vi ska se EUROVISION SONG CONTEST :D. Och Eric Saade tog sig ju vidare till finalen igår  WOHOO :D. Kommer sitta som ett nervvrak vid röstningen imorgon haha! Ha en bra fredag nu iaf :).

 


Pyss Pyss...

Weird

Nått känns konsitgt, och kan inte sätta ord på det. Känns bara jobbigt utan att jag kan definera vad jag menar och det snurrar till det i huvudet för mig. Tänker väll för mycket och trycker ner mig själv. Men ska ju inte göra det, men är väll lättare sagt än gjort. Känner mig bara som en allmänt påfrestande, klumpig och irriterande person ibland. And yes i can sometimes vill inte bara känns så utan känna lite positivt också. Usch är bara så mycket som snurrar i huvudet just nu, kanske en tidig kväll och sen upp tidigt för en låååååång dag imorgon med vårat projekt i projekt veckan! Kanske blir skoj! Nu har lite av mina tankar kommit ut iaf, snacka om att vara tankspridd!

Pyss Pyss...

Bra helg

Har haft en lugn och skön helg kan man väll säga. Fredagen bestod av en lite fest med litte blandat folk. Lugnt och trevligt, var dock nykter på grund av pengabrist och inte nån större lust att dricka heller. Sen igår vart det grilla som gällde, muuuuums. Jag, Christer, Nichlas och Nikki stack till Hästhagen och grillade allt mellan himmel och jord. Kyckling, kött, majskolvar...ja en hel del. Gött vare kan jag säga också. Tyvärr var det lite kallt men va fan det är ju bara att bita ihop. Så länge man har trevligt så är det inget man behöver tänka på. Sen bilade vi iväg till Emelie i klassen coh förtsatte dricka litte där ist. Kom en hel del folk så blev lite mingel typ eller vad man nu kan säga det. Men andra ord har helgen vart helt OK faktiskt.

Idag har jag itne gjort många knop, bara suttit hemma och vart trött utan en speciell anledning och haft Förhäxad maraton för mig själv :P. Man fastnar lätt kan jag säga och går inte att sluta heller. I morgon är det skola igen, pepp ?  Nja...

Aja ha de bra. I know i´ll ty to!

Pyss Pyss...


Livet är bra underligt...

RSS 2.0