Är det helg ? Jag vet inte längre

Jaha helgen äh här igen men det känns inte som helg. Massa att plugga men min motivation är borta, idag fick jag gjort lite i skolan iaf så en liiiiten bit på vägen. Känner även att det inte är nån ide att plugga idag när huvudet snurrar och skriker som Chewbacca och min lilla kropp ropar NEEEEEJ. Lika bra att köra påt imorgon och på söndag ist. Ska lämna in tre uppigifter tillsw på fredag nästa vecka, en kan dock bänta till rysslands resan är över. Men alla ska va klara för det. Aja ska försöka njuta av min kväll här hemma nu och samla energi. Pepp pepp pepp pepp....så nu har jag peppat mig själv inför kommande vecka :P. Aja ha en toppen fredag nu allesammans...

Chewbacca remake...


Pyss Pyss...

Fullt upp så jag kreverar...

Oj oj oj nu är det så fullt upp så jag tror hövvet mitt flyger av axlarna. Men Efter nästa vecka är allt slut så och sen bär det ju av till Ryssland för nästan 6 dagar :D! Så det är min morot just nu att få komma dit och sen ha det lugnare med allt i skolan! Hade kompletering på ena delen av delkurs 2 idag. Skulle transkibera en tsp-text och det gick väll bra. Hoppas inte på för mkt utan tar det när jag får svaret om den blir godkänd eller inte. Man ska ju inte jaga upp sig för mkt i onödan.
Annars har dagen vart lugn idag så det har vart skönt. Slapp eftermiddag i skolan. Käkade glass med Ida och Petra och deras isglassar såg minst sagt ovanliga ut :P. Frysen måste vart öppen en längre tid för att en isglass ska kunna smälta så här i frysen xD (se bild nedan).

Igår så va vi på en teater på moderskolan till vår i Fellingsbro. Handlade om personer med en diagnos som levde i en omvänd värld där alla personer som inte hade diagnoser var ustötta och särbehandlade och de med diagnoser ansågs vara de som är "normala". Riktigt rolig och bra budskap måste jag säga :).

Ikväll ska jag få lite gjort här hemma, så ha en bra kväll...



Hitta denna bilden på FB idag xD !!!

Pyss Pyss...

Seg uppdatering

Nu var det ett tag sen jag bloggade så får väll ta och uppdatera lite nu då! Har vart rätt så fullspäckad vecka må jag säga. Träna, skola mm. Fyllde ju år i onsdags och det blev den bästa födelsedagen på länge och på många sätt. Åt middag på Jensens Böffhouse ,eller hur det nu stavas, med klasskompisarna :). En super trevlig stund med mina vänner. Fin sång fick jag också ^^! och så gulliga som som är så fick jag fina pressenter också som smink från Make UpStore, Hudvård från Body Shop :).
Efter den trevliga middagn for jag hem och sen bar det över till Christer och Nichlas som bjöd på fick för att fira lilla mig :). Blev en Super god Napoleonbakelse :D. Dom är för goa de två pöjkarna som gör små men så underbara saker.
Så som sagt var det verkligen en toppen födelse dag :). Tack alla som förgyllde min dag <3 (INGA BILDER TYVÄRR :/)

Och idag då, jo då var det skola och sen volontärarbete på bokmässan här i Örebro. Jag var barn - och ungdomsvärd. Inget avancerat jobb direkt så det var sofft. Träffade lite olika författare, och bland dom var det Christer Fuglesang som vart i rymden som kom fram och hälsade på mig innan han skulle läsa ur sin barnbok somm han skrivit. Lite coolt :P. Satt även och tecknade manga som en grymt begåvad tjej lärde ut :). "Jobba" bara idag så nu har jag hela helgen på mig att slappa. Tat lugnt i helgen allesammans...


Christer Fuglesang

Min maga jag teckande :)

Pyss Pyss...

Påsklov...

Snart är öven påsklovet slut. Kan inte fatta vart tiden tar vägen, går så hilma fort. Har iaf vart nere i Vbg hos mamma och tatt det lugnt. Hade lika kalas med goa familjen :). Fick fina pressenter, som vas, pressentkort på make up store, hörlurar, jordgubbar, pengar mm :). Skönt att bara ta det lugnt.

Idag åkte jag tillbaka hem till Örebro. Malin hämtade mig runt 3 tiden sen va vi tillbaka i Örebro runt 6. Gick rätt så fort att åak upp. Speciellt med sällskap så går allt mkt fortare :).

Måste också gratta min goa vän Christer som fyller 22 år idag :D. Stor grattis på dig vännen <3.







The birthday boy :)


Pyss Pyss...

Filmkväll

Hade lite filmkvälls mys med Sophia igår! Kollade på två ass roliga filmer: The Love Guru, och Dumma mig :). Käkade massa gotta också hehe, men sånt måste man ju ha till film ;).

Nu håller jag på och packa inför hemresan över ett par dagar. Ska ha kalas för mig nu denna helgen. Skönt att man inte ska va hemma så länge så man slipper ha med så mkt saker. Så Malin kommer nog och hämtar mig vid 12-13 så bilar vi ner tsm till det härliga västkusten :)! Kul med lite sällskap.





Pyss Pyss...

Lite pepp är jag allt...

Lite peppad är jag allt på att dra iväg till gymmet, men ändå våndas jag lite för att ta mig dit. Men jag vet att när jag väl är där så är det ju roligt. Ska åka dit i kväll och köra lite kondition och sen cxworx pass som inriktar sig på bålmuskelaturen. Körde det i torsdags och shit va det va tufft. Men också roligt så klart. Det som är skönt med det passet är ju att det bara är 30 min, men man får lika bra träning för det. Me lajki lajki.

Nu ska jag fortsätta med det sååå roliga pluggande som jag itne kommer nån vart med. Älska ironi :P. Aja ha en fortsatt bra måndag allesammans.



Pyss Pyss...

Grillkväll :)!

Hade en super trevlig kväll igår med grillning, spel, skratt och trevligt sällskap. Mötte upp Isabella och Jenny i stan för att sen dra vidare till Malin och Robert för grillning. Damn va kallt det var, men maten blev god iaf så jag klagar inte ;)! Sen blev det prat spel och att släcka lamporna för Earth Hour. Kom väll hem frunt kvart i 1 och då blev det sägen på en gång. Tack alla ni för en mysig kväll...











Pyss Pyss

RSS 2.0