Ahkfvnnnnnnnnap gfpd

????????????Sommardag på stan

En dag på stan i sommarvärmen är inte helt fel. Tog en tripp in till city tsm med Stina och kollade på bikinis sen tog man en liten fika på Bara Vara :). Glass och kaffe = Mumma !!!Jag :)

Stina :)

Måste bara lägga in en bild på mina nya skor jag köpte för några dagar sen.
Är så nöjd med mitt köp :D


Din Sko, 399 kr

Pyss Pyss...


Gotta be somebody...

Ny dag ny nyta utmaningar, känns ganska opepp men dagarna kommer ändå. Skönt med helg men ändå inte, kan verkligen säga att jag vill sova igenom hela helgen för att sen bli måndag. Helgerna är ju så sega.
Hämtade förövrigt mitt schema till sommarjobbet igår. Och blir en hel del jobb så cashen kommer rulla in. Men självklart kommer jag vara ledigt en del också.

Nu ska man se iaf va denna dagen kommer att erbjuda inte mkt antar jag, men man kan ju hoppas, eller hur?. Ska iaf först äta upp lite jordgubbar och en kopp kaffe muuuuummms. Som Homer Simpsons skulle säga *Grrlrlggrgjlrrl*

*Nickelback - Gotta be somebody*
Nobody wants to be the last one there
Cause everyone wants to feel lik someone cares
Cauase nobody wants going on there own
Everyone wants to know there not allone
Does somebody else feel the same somewere.

In tha schoool

Sitter i skolan och gör vad, verkligen ingenting. Är ledig fram till 11 då teckenspråkslinjen ska ha avslutning. Men framtills dess finns det inte så mkt som jag orkar göra heller i och för sig. Är hungrig men vill inte dricka mer kaffe nu då kommer jag att spricka haha :P. Ne kan väll inte sitta och blogga mer nu i skolan. Skönt att helgen snart är här iaf...

Pyss Pyss...


Teckenspråksfilmer

Här kommer yttligare 2 filmer på teckenspråk som jag och Christer gjort idag ^^
Är jätte nöjd förutom att man själv ser ut som en död fisk haha :P.


Deen - In The Disco (Tillägnad Josefina ^^)

Linn - Sång från hjärtat

Pyss Pyss...


Long time ago...

Nu kan man verkligen säga att jag varit dåligt med bloggandet, men har verkligen inte kännt att jag orkat skriva tyvärr. Men nu kom lusten tillbaka för stunden iaf.
Den senaste tiden har väll varit lugn och inte hänt så där speciellt mycket, har mest kollat på film och bara chillat och haft det lugnt nu när manv arit lååång ledig. Under 4-5 dagar har jag nog hunnit sett på kanske 7 filmer tsm mec Christer. Har sett allt i från komedi till triller, älskar att se film då man är en filmälskare!

Sen i fredags så cyklade jag och Christrer hem till Lisa och festade lite med henne och hennes systrar. Skulle gått ut men tyvärr har man inte ekonomin till det när man är en fattig student. Men men life is a bitch sometimes. Dagen efter var det en bakisdag och då var det en promenad som stod på listan och Christer hade med sin kamera och fotade lite, har tvärr inga av bilderna här men kolla hans blogg ist :).

Den senaste tiden har man mått ganska bra faktiskt, självklart går humöret och känslorna upp och ner men har känns mig otroligt stressad för skolan och alla uppgifter man får, och dom blir inte midre direkt men sköönt att det är snart sommarlov iaf.
Nu orkar jag inte skriva så mycket mer utan nu har man en liten sammanfatting vad om har innefattats i mitt liv den senaste tiden.

Pyss Pyss...Slow saturday

Usch sikken seg lördag det ska vara då. Man blev ju inte direkt piggare efter maten, men men va ska man göra. Sitter hemma med Angelica just nu och vi båda sitter halvdöda och glor på tv. Känner att man inte orkar göra så mycket mer just nu haha.
Imorgon bär det iaf av hemmåt igen till Örebro, känns alltid lika skönt att komma hem igen till min egen lilla lya.
Hoppas ni andra får en bra lördag iaf...
Pyss Pyss...RSS 2.0