Shopping, fika och grillning och sedan Visukalmöte :)

Igår var en fullspäckad med en bra dag. EN av de bästa lördagarna på länge må jag säga :)! Började med en shoppingtur på stan med Isabella :). Efter det så mötte vi upp Malin och hennes karl Robert för en glass på en gassbar här i Örebro :). Fick shoppat en massa fint och lyckades hitta det som jag var ute efter så det känns bra. Sen bar det av hemmåt och sen på kvällen belv det grillning med pojkarna Christer och Nichlas :). Första grillningen iår också. Så det var som sagt en toppen dag.

Och idag var det visukalmöte där vi lärde oss sången som ska framföras! Åååh så roligt det var :D. Visukalen är för er som inte vet en musikal som är på teckenspråk. Alltså därav namnet Visukal. Den visukal som ska framföras är Fame :).


Mitt nya linne och kjol från H&M :)

Klänning också från H&M :)

Blus från Gina Tricot :)

Pyss Pyss...

Kattvakt...

Lekt lite kattvakt idag åt Sophias små pissemissar Pricilla och Norma Jean :). Så söta så kissar. Nu städar och plockar jag för fullt, har hållt på i några timmar men orkar inte mer. Men lika bra att göra klart det så är det gjort ju. Ha en bra lördag allesammans...
Pyss Pyss...

Öppet hus...

Igår var det öppet hus på skolan mellan 10-14. Oj så mkt folk det kom, va super skoj. Vi i min klass hade ansvar för försäljning av fika och godis och allt sånt. Så vi har allihopa hållt på att baka och ha oss. Jag gjorde det extremt lätt för mig och bakade chockladbollar haha :P. Aja goda blev dom iaf så det var ju tur. Medans Isabella gjorde extreeeeemt fina mini cupcakes :) (se bild nedan).

Sen hade vi olika pass som vi skulle gestalta ett tolkuppdrag på  ett läkarbesök. Ååååh så roligt det var att tolka :D. Fick även veta att efter påsklovet så ska vi börja tolka på morgonmötena på måndagar så det ser jag mycker fram emot :)! Nu blir det slappa och bara ta det lugnt resten av kvällen. Kommer lägga upp bilder från igår så ni får se vad vi gör på skolan ni som inte vet :).

Öppet hus:

Issas fina bakverk :)


Evelina den fina :)


Sophi propp :)


Jossan :)


Malin simultantolkar :)


Malin :)


Bildtelefoni på gång, Lena, Malin och Christer :)


Tsp-linjen har lite övningar :)


Lena teclnar glad :)


Malin tecknar rolig :)


:)


:)


Alexandra :)


Josefine och Clara taktiltolkar till våran lärare Linda :)


Linda och Clara som tolkar :)


Isabella tolkar lite kort info :)


Jenny tolkar rollspel :)


Jenny som tolk och Sophia som läkare :)


Och så lite publik :)


Syntolkning med glasögon som ger nedsatt syn :)

Pyss Pyss...

Jordgubbar i mars !!!

Grlliislgrls aaahah ! Käkade jordgubbar idag efter maten. Ååååh så gött det var, det ger mig verkligen sommar känslor. Längtar längtar. Inväntar även svar om sommar jobb, så nu är det bara att hoppas på det bästa.
Fick även ett packet på posten idag. I kom ett par mysissockar som var jätte mysiga. Packetet var från "Tomten" :P. Känner dock igen handstilen på paketet men kan inte komma på vems den är haha xD. Aja alltid skoj att få paket iaf ;). "Tomten" kanske avslöjas i sinom tid moahaha.Pyss Pyss...

Letters to Juliette

Precis kollat på Letters to Juilette! Så himla fin coh mysigt kärleksfilm. Dock ska man inte se på såna om man är blödig som jag. När man ser kärleksfilmer så rinner tårarna en eller flera gånger. Lite klychig kärleks film men sånt gillar jag ju ;). Rekomenderar att se den iaf.

...Men en sak är lite tuff med filmer med kärlek. Det får en att tänka på vad man inte har och vad man önskar att man hade. Jag är inte stressad eller avis på folk som har nån som dom verkligen älskar och nån som älskar dom tillbaka. Men ibland önskar man att man kunde hitta det också. Känna känslan av att va älskad av nån som älskar en för den man är.
Allt kommer väll i sinom tid. Man ska ju inte leta efter kärlek utan den kommer när det är meningen. Bara hoppas på att man slipper vänta tills man är över 60 år som kvinnan i filmen innan man hittar sin sanna kärlek. Ne nu ska man inte va den som är den, utan se på vad man har ist. Ha en bra kväll nu allesammans.Pyss Pyss...

Snart så!

Det börjar ta sig med hemtentan. Går framåt iaf. Tror jag är klar med första frågan så nu är det bara på med andra bläiga frågan. Kämpa på Nathalie, kämpa på.
Känns nästan illa när jag pratar om mig själv i tredje person för att peppa mig själv :P. Aja, va gör man inte för att få lite energi. Va iaf skönt att lägga tentan åt sidan igår.

Idag känns det lite bättre att köra på den igen. Tog en promenad med Christer och Nichlas igår på över en timme, sen så var det pizza framför melodifestivalen, andra chanse. Charmen med tävlingen har verkligen droppat, inte alls lika bra som exempelvis förra året. Men men har min favvo iaf och hoppas hon vinner hela tävlingen.

Nu ska jag köra igång igen, önska mig lycka till.

Pyss Pyss...

Hemtenta igen...

Då har vi åter en hemtenta att göra klart tills på måndag kväll. Usch va segt och jobbigt det är. Vill bara va klar med skolan så man slipper allt sånt här plugg.
Men nu till en rooooolig nyhet som vi i klassen fick veta i torsdags :D.....Vi ska åka till Ryssland 30 april till till 4 maj :D :D :D ! Blir en studieresa, men vi har inte fått veta så mkt vad vi ska göra men det kommer bli så jäkla nice att just vi fick chansen att resa. Först ska vi till St.Petersburg och sedan vidare till en mindra stad siom heter Novgorod.  Tacka Leffe som frågade oss om vi va intresserade!

Igår så tog jag med Sophia på lunch på Gustavsvik restaurang. Hade fått det som kompensation att få ta med en kompis på lunch :). Hon sa att hon ville följa med så det va riktigt skoj :). Riktigt gött med mat, men fy va mätta vi va sen :P. Inte konstigt om man käkade 2 omgångar mat och sen vaniljsås med paj xD! Va knappt hunrig på kvällen när jag kom hem asså. Tack iaf för sällskapet pluttan!

Nu blir det nog inget plugg idag, kommer ingen vart och nu orkar jag inte. Får ta mig i kragen imorgon istället och kämpa på...


St.Petersburg :)

Novgorod :) (Gammal medeltida stad, en av rysslands älndsta)


Ida Sophia Prinsessan Kakmonstret Nordlund ;)

Vaniljsås med paj xD !!!

Pyss Pyss..

RSS 2.0