Shopping

Fick ju shoppat lite igår :D. Två tröjor från Gina Tricot, ett svart kofta och ett par fjäder örhängen från Lindex :)



Pyss Pyss...


Juuuul för full rulle

Nu är julen över för i år då. Jisses va fort det går asså. Känns som att det nyss var skolstart men och långt kvar till jul men nu är den slut. Har haft två bra jular iår. Den första hos min moster med hela familjen, sen den 25 hos pappa och maria med en annan del av familjen och firade där också. Mys pys. Har fått oerhört mkt fint och bra grejer i julklapp. Flera pressentkort: MakeUp Store, Kicks och Gina Tricot. Sen fick jag hårvårdprudukt, parfym, smörgåsgrill :D, Bacardi breezer, väckarklocka haha ;),en palett med ögon skuggor :), och pengar mm. Så är nöjd som tusan. Behöver dock inte få massa julklappar utan är glad för att man har nån att fira jul med <3
Hoppas ni andra haft en bra jul ni också.

Jul nummer 1









Jul nummer 2









Pyss Pyss...


Massa gottigt !!!

Tog ju mig en promenix med hundarna till syrran idag och gjorde julgodis och nu kommer lite fler bilder på vad jag, mamma och syrran gjorde för julgott idag. Blev kolakakor, cocklad tryfflar med pepparkaka, florsocker och kakao på, smörkola och en fudgekola typ :). MUMMSSS !!!

Pyss Pyss...

Bakar julgodis

Sitter nu hemma hos syrran tsm med mamma och gör massor av olika julgodis och kakor :). Mys pys på hög nivå trots att det inte är nån snö ute så höjs julstämningen ändå. Snart ska vi laga någon god mat paj, kommer nog bli göttans. Ha en fortsatt bra onsdag allesammans :). Kommer mer bilder sen :) !




Pyss Pyss...

Julbord

Här kommer några halvdana bilder från vårt awesoma julbord som vi i min klass höll i fredags !!!
Pyss Pyss...

Julklappsbyte/lucia/julbord

Julbords förberedelserna är i full gång. Massor att göra men skoj på samma gång. Va lucia firande i skolan idag också. Grupp ett gjorde ett bra jobb med ett superfint luciatåg. Vi hade även julklapps byte idag. Inte gjort det innan så det va skoj. Hade fiskedamm där vi fick random julklappar på kroken :P. Jag fick "tomten" Isabellas julklapp som va en kaffemugg to go. Passande för en kaffe kärring som jag moahaha ;)! Nu ska jag sova gott hoppas jag....natti natti

Pyss Pyss...


Salskrivning

Är nu klar med salskrivningen! Skönt att den äntligen är över måste jag säga. Känns inte dåligt men inte bra heller. Känns dock inte som om en omtenta står på schemat iaf, återstår att se när beskedet kommer! Men nu ska jag bara fokusera på roliga saker som julbordet vi arrangerar i skolan sen att det snart är jullov :D. Ska bli så awewome med lov asså! H en bra kväll nu ska jag slappa i soffan och simpsons på tv:n.

Pyss Pyss...


Önskelista


Här kommer en lista till min kära mamma och pappa på saker jag önskar mig till jul. En smörgåsgrill är alltid bra och ha. En ny tvättkorg behöver jag verkligen. Pressentkort på dessa ställen nedan är verkligen uppskattat. pafrymen heter Joy och fink och är från märket Lacoste. Ögonskuggs paletten från eleven.se. Hårvårdsmedel Potion 9 från sebastian finns i lite olika förisörsalonger. Låt fantasin flöda...

Lite saker jag önskar mig:






Gärna pressentkort på dessa ställen:




Inflyttningsfest

I fredags var det ju inflyttningsfest hos Evelina och Sophia :). Skoj va det må ni tro med massa folk och snack. Precis som det ska va tycker jag. Igår var man dock lite seg men va fan det är så det blir. Idag kommer det inte blir mkt att göra. Plugg inför salskrivning imorgon kommer det nog bli men inte riktigt än. Ha en bra tredje advent det hoppas jag att jag får.



















Pyss Pyss...

Annika Östberg

Då har man kommit hem efter rätt så lugn dag i skolan som tur är. Den avslutades på topp med en föreläsning av Annika Östberg som suttit i fängelse i USA för "medhjäp" till mord. Hennes föreläsning var den bästa och mest gripande och inspirerande jag någonsin har varit på! Kan inte förstå eller tänka mig hur hennes liv verkligen varit. Men hon är verkligen en oerhört stark person som varit på botten men ändå klarat att ta sig upp igen och känna att livet är värt att leva. Ens vardagliga problem är INGENTING om man jämför med vad hon har fått utstå under alla de år hon haft drogproblem och suttit i ett amerikanskt fängelse. Det är som man hör och ser på tv ingen lek att sitta inne i USA. WOW säger jag bara, hon inspirerar verkligen. En stor eloge till en stark och en mycket inspirerande kvinna! Köpte hennes självbiografi och fick den även signgerad. Kommer bli spännande att läsa om allt som hon berättade på föreläsningen idag.

Ha en toppen dag, det ska jag !!!




Pyss Pyss...

Melissa Horn

Va på konsert igår tsm med Christer och Nichlas, nämligen Melissa Horn :D. Ååh så bra hon är, riktigt värt pengarna kan jag säga. Satt och hade rysningar genom större delar av konerten! Hon va även lite rolig på sen när hon berättade när hennes föräldrar skulle lyssna på hennes nyaste skiva :P. Hennes pappa lyssnade sen sitter han tyst innan han säger "Mår du verkligen så jälva dåligt som du låter". Ganska klockrent då hennes låtar ofta är lite melankoliska :P. Men ååh va bra hon är !!!!! Kommer lägga upp några bilder men inte jätte bra tyvärr!








Pyss Pyss...

Evve 23 år :)

Nu kommer lite bilder från i tisdags då Evve pevve goingen fyllde hela 23 år :D. Ett gäng drog till Stallycktan och åt lite mat och hade det allänt mysigt tsm. Känns som om det nyss var min födelsedag men snart är det jul och dags för ännu en födelsedag haha :P. Aja nu är det helg iaf och imorgon blir det konsert :D:D:D:D, nämligen Melissa Horn !!!! Wiiiieeeeeee !!!!!! Kommer bli legen...wait for it...dary :P!











Pyss Pyss...

RSS 2.0