Tisdag

Lovet fortsätter i en lagom snabb fart och jag känner att jag faktiskt hinner göra saker när man väl är hemma för en gångs skull :). Har träffat lite kompisar än så länge, kört mamma i rullstolen då hon inte kan gå med sitt brutna ben, gått ut med hunden, gått på stan, fikat mm :). Med andra ord en helt vanligt lov hehe.

Ska snart ta hand om tvätten och sen bara slagga på soffan och glo på tv. Kanske få in lite orala komponenter som jag MÅSTE träna på i tekcnepsåket. Men får se om man orkar nu när man har lov.

Saknar alla i örebro <3

Pyss Pyss...


Sunday evening...

Nu är helgen förbi och snabbt har den gått också. Åkte till min pappa och Maria i fredags och spenderade denna helgen där :). Skoj att träffa dom igen, det blir ju inte så ofta längre. Har väll inte direkt gjort speciellt mkt egentligen förutom att umgås :P. Men idag så åkte vi ner till Göteborg och kollade runt, köpte mig en ny svart vårjacka. Känner mig riktigt nöjd med mitt inköp på 400 kr. Sen käkade vi på Burger King och efter det bar det av hem till pappa och Maria igen för att packa alla saker för att sen åka till Vänersborg igen och till mamma. Jag fick köra hem idag :D. Wiiie så swkoj det var, har verkligen saknat att köra bil så idag var det på tiden att jag körde igen!!!

När man kom till vbg så var syrran och erik hos mamma och vi snackade och kollade på kläder som vi fått av Hanna, marias dotter. En hel del grejer som hon gav bort :P. Har även vart hos Angelica en sväng ikväll och suttit och tjötat lite med en kopp kaffe och chokladbollar :). Alltid lika skoj att träffa henne och man har alltid lika mkt att prata om hehe. Men nu är det snart dags för sängen känner mig trött och seg hehe.

Pyss Pyss...


Hmm?

I´ll try, I´ll try and I´ll try...
But it never seems to be
good enough...




In Alingeby :P

När man i Alingsås hos pappa och Maria. Ska stanna här fram tills på söndag, antagligen eftersom pappa ska åka 6 till jobbet på måndag, och då känner jag inte för att gå upp så tidigt :P. Men men det löser sig nog.

Dagen har förövrigt varit bra med skola och sen Subway Lunch med Josefina, Christer, Isabella, Nina och Emelie :). Det var riktigt trevligt innan man skulle hem idag över lovet. Iaf efter vi käkat klart så gick jag och Nina ner till Södra stationen och väntade in vårat tåg, hon skulle åka med samma tåg och i samma vagn som mig. En snäll kvinna erbjöd sig att flytta sig till min plats så att jag och Nina fick sitta brevid varandra :). Det tycker jag var riktigt snällt, och det är riktigt trevligt med lite sällskap på tåget. Innan man visste ordet av så var man redan i Herrljunga. Snacka om att det går snabbare när man har nån att prata med hehe.

När man annlände till pappa och Maria så bjöds det på tacos, mumms. Men ack så mätt man blev. Så ikväll blir det nog att slappa framför tv:n eller nått sånt, eller så kanske jag kollar på nån film som jag fick från Christer :).
Hoppas ni får en trevlig helg och ett trevligt lov. Miss everybody in Örebro all ready !!!

Pyss Pyss...


Tvättat

Har gått tvättat klar nu vilket känns super skönt. Kände att jag ville ha rena kläder innan man åker hem imorgon till pappa och Maria i Alingsås. Skönt att komma bort lite men ändå inte, känner mig kluven :P. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe.

Pyss Pyss...



Natten närmar sig...

Nu närmar det sig sova dag, men vill inte sova vill inte lägga mig i sängen och tänka tänka tänka. Om man ibland kunde somna och sen vakna bekymmerslös. Hoppas iaf natten blir bättre än den igår, vill kunna sova utan att behöva ha massa jobbiga känslor och känna förvirring.

Dagen idag har varit som vanligt, skola, hem, sen laga mat och plugga hos Christer :). Kollade på filmen Yrrol, fy fasiken va rolig den va haha :P. Den rekomenderar jag att folk ska se :).
Det är alltid trevligt att umgås med sina vänner. Men snart så är det lov och man ska först hem till pappa och Maria i Alingsås och sen vidare till mamma. Kommer nog kännas ovanligt att inte vara här under lovet. Men skönt att komma bort från vardagen och dess händelse. Kommer dock sakna alla vänner här uppe under lovet :) !!! Ha en bra kväll/natt.

Pyss Pyss...


Soon over.

Denna helgen har varit välldigt varierande kan man säga. Fredagen var ju som den var, men sen på lördagen blev det mkt bättre. Då for jag och Christer in till stan och vandrade runt. Sen tog vi en fika med Dennis. Efter den lilla fikastunden på stan for det av hem till Barinbackarna och till Christer. Men den vistelsen blev kort då vi åkte med Glenn in till stan och käkade på Kina Muren. Maten smakade bra men man blev mätt som satan. När vi väl atit klart så hyrde vi en film, Baksmällan. Det var verkligen en sjukt rolig film och vi alla tre satt och ass garvade ett fler tal gånger. En riktigt trevlig kväll denna lördag kvällen men roliga stunder och tsm med vänner. Sen idag då, då har det inte hänt så mkt utan jag for in till stan vid halv ett och tränade i lite mer än 2 timmar, super skönt. Annars har denna dagen inte bestått av speciellt mkt. Lugn och skön söndag iaf. Nu ska jag kolla på Ballar av stål, woohoo :P !!!

Pyss Pyss...


Söndag eftermiddag

Söndag här här igen och man sitter i soffan och gör inget alls typ. Eller jag drack nyss kaffe så nu sitter jag och slappar i soffan. Jag har varit riktigt hutrtig idag och tränat i över 2 timmar. Känndes verkligen skönt att träna idag men skulle nog kunna ha tränat i nån timme till hehe. Man ska väll i och för sig inte köra slut på kroppen på en gång.
Ska snart hoppa in i duschen och sen uttligare lite mer slappa :).

Pyss Pyss...


Äntligen slut...

Äntligen är fredagen slut. Har väntat hela kvällen på att man ska få lägga sig. Min fredag kväll har bestått av telefon, data och lite tv, inget mer. Kollade i och för sig på filmen National Treasure 2, vilken är en super bra film. Sen har jag druckigt lite coca cola och lite cheddar popcorn :). Men men, får försöka tänka positivt. Tack mamma och Sofie för att ni lyssnat <3
Imorgon funderar jag på att kanske gå in till stan så att man rör på sig lite. Men får se om energin räcker till ananrs tar jag nog bussen hehe.
Natti Natti...

Pyss Pyss...


Life is a bitch...

Usch denna dagen har inte alls varit min dag. Har känns mig nere och ledsen i stort sett hela dagen. De sjuka är att jag inte vet varför man är så här. Allt känns jobbigt och inget känns skoj längre och jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller vända mig. Jag kanske klagar nu men sånt behöver man göra ibland. Pratade nyss med mamma i en bra stund, skönt att kunna prata av sig. Mamma lyssnar verkligen alltid och det känns verkligen skönt att få prata av sig med henne. Hon försökte peppa mig, och antar att det känns lite bättre nu efter man fått prata och gråta lite. Tack lilla mammsen <3

Pyss Pyss...


???

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????




Working out...

Idag har man varit redig och tränat. Tränade i över 1 ½ timme idag och körde verkligen hårt. Känns verkligen skönt att ha tränat och hoppas man håller i rutinerna nu bara hehe. Orkar inte skriva så mkt mer men ett kort inlägg iaf :).

Pyss Pyss...

 


Helt öde!!!

Oj då, här sitter man i skolan och det känns som om det inte finns en själ i byggnaden. Tänkte att jag skulle åka till skolan tidigt idag även fast man alltid har sovmorgon på torsdagar. Alla andra har säkert lite vett i huvudet och tar sovmorgon när man väl har chansen hehe. Börjar själva lektionerna 10:15 och fram tills dess så ska jag försöka träna på lita olika saker som kan va bra att öva på.

 

Pyss Pyss...




A new day will arive!

Ännu en dag har gått förbi utan att man gjort nått speciellt. Dagen började med skolan och en föreläsning, som i och för sig avr ganska intressant. Sen var det en vanlig dag men ajg var tvungen att gå tidigare för att åka till vårcentralen och kolla örat. Det blev att han sög ut lite öronvax sen skrev ut ett recept på terekortil dropper som jag ska köra med för att minska irritation i hörselgången. Ännu mer droppar i mina öron. Sen har jag spenderat min kväll hemma hoc Christer och lyssnat på massa bra musik :). Och nu, nu så kallar sängen på mig.  Natti natti.

Pyss Pyss...




Tisdag...

Trött och slö är man nu, fast det är kanske inget nytt! Ska strax hoppa in i duschen och sen kolla på Desperate Houswives :D. Idag har jag inte orkat göra mkt mer än att laga mat och diska upp lite. Funderar nästan på att anställa en hemhjälp, en stor stark redig karl kanske :P !!! Haha låter kanske som en bra ide om man inte orkar städa, diska eller laga mat. Eller vad säger ni?

Pyss Pyss...


STIRRAREN

Ganska nyss hem kommen från att ha kollat på teatern "Stirraren" med klassen. Får väll säga att den var bra, men ganska udda hehe. Han skrev och hoppade runt största delen av framträdandet men sånt går väll hem hos vissa :P.

Hoppas förövrigt att min lilla energi som jag saknar så kommer tillbaka snart. Känner mig verkligen trött och utmattad i kroppen. Känns inte som man hinner med nått, eller inte det som man vill eller måste göra i alla fall. Får försöka komma igång med träningen yttligare ett steg så kanske man får mer energi och mer pepp i sin vardag. Eller va säger ni, kan det stämma? "Jobbigt va, hahaha" (Citat från djävulen i ballar av stål haha som vi i klassen börjar köra med)

Nu kollade jag precis klart på Svenska Hollywood fruar, och Maria Montazami äger verkligen :D !!!

Pyss Pyss...


Söndag...

Precis gjort klart en svenska uppgift som ska vara klar tills på tisdag. Känns verkligen segt att sitta och skriva men är man tvungen så är man, och det är ju bara att bita ihop och göra det man ska.
Blev förövrigt jätte nöjd med mig potatisgratäng som jag gjorde till middag idag, kanske lite pepprig men smakade mycket gott med massa sallad till. Så nu funderar jag på att ta mig en lite promenad så man kommer ut och får lite luft :).




Pyss Pyss...


En snabb helg.

Snacka om att denna helgen har gått snabbt. I fredags var det fullt upp inne i stan med massa aktiviteter med teckenspråk. Sen igår så var man i skolan på öppet hus från 10-14 lite segt men ändå intressant, sen var man hemma hos Christer tillsammans med Josefina och Markus. Vi satt och käkade pizza och sen blev det finalen i melodifestivalen med bag in box vin :D. Blev dock välldigt förvånad över att Anna Bergendahl vann hela skiten :O, det trodde jag verkligen inte. Man blir överaskad varje år när det är Melodifestivalen. En riktig super trevlig kväll kan jag säga att det var iaf. Men nu är det ju redan söndag och man har aldrig mkt att göra :P. Håller dock på att laga potatisgratäng nu och tvättar lite kläder. Sen blir det nog plugg som står på listan. Ha en fortsatt bra dag.

Pyss Pyss...


Fullsäckad dag...

Dagen började med att man åkte till skolan men fick sen reda på att det var nån politiker som skulle prata om att Örebro usetts till Europas teckenspråkiga huvudstas så då gick vi i klassen in för att stå och applodera som döva gör på stortoget :). Lite coolt faktiskt. Sen har det verkligen varit en fullspäckad dag med att vara informatös, kika runt på stan, kolla på uppträdande, äta mat med Isabella :). Mkt som gjort med mycket skoj också. Dock var det lite segt att bara stå och vänta hela tiden när man skulle informera om skolan men tiden gick ganska fort med sällskap och lite godisätande hehe. Men när jag och Isabella var klara med att vara informatörer så gick vi till La Baguette och käkade lite lunch och efter det mötte vi upp Sara och sedan gick in till Krämaren för att kolla på lite uppträdanden. Skoj skoj skoj. Men nu så sitter jag hemma och funderar på att ta mig en kopp kaffe :).

Pyss Pyss...


Ännu en ny dag.

Då har ännu en skoldag tagit slut och man har åter ett problem som dyker upp varje dag, va ska man göra för mat!!! Alltid lika segt att hålla på att fundera på vilken mat man ska äta. Hade inte varit lika jobbigt om man sluppit laga mat till dagen efter. Känner inte heller att det skulle fungera att göra en veckolista eftersom man itne har så stor frys eller så mkt pengar att spendera varje månad :/. Aja man ska väll komma på något iaf.
Är förövrigt glad för alla i klassen att det gick så bra för dom på avstämningen som dom gjort. Skoj för er alla :D !!!

Efter skolan idag så bar det iaf in till stan med Christer och Josefina och tog en rundvandring på stan. Dock inte så mycket att titta på men alltid skönt att abra gå en runda :).

Pyss Pyss...


:)

Här kommer två filmer från i lördags då vi var och kollade på Eric Saade :)

Här blir han intervjuad :)


Här sjungar han sin låt manboy i en aukustisk version :)



Pyss Pyss...


Puuuh...

Åh så skönt att ha fått städat hela min lägenhet nu. Nu luktar det jätte gott och inte en dammtuss i sikte. Har precis ätit klart och nu sitter jag och tar det lugnt med en kopp kaffe efter maten. Ska antagligen bara ta det lugnt ikväll och KANSKE plugga om man orkar haha :P.

Pratade med mamma idag igen och hon mår ju inte speciellt bra. Usch tycker inte det är skoj att lilla mamma ligger inne på sjukhus med brutet ben :(. Hon skulle opererats idag men dom var tvugna att skjuta upp det tills imorgon. Men man får tänka positivt och så med att man vet att hon kommer bli bra snart igen :).

Pyss Pyss...


Super trevlig helg!!!

Denna helgen har varit en super trevlig helg. I fredags så hade jag, Christer och Josefina filkmkväll hemma hos Christer med mat, vin och film :). Riktigt trrevligt må jag säga.

Igår så fyllde min morfar 79 år så jag ringde och grattade han så mkt :). Han blir alltid lika glad när man ringer. Det känns alltid lika skoj att kunna göra nån så glad med bara ett samtal. Sen i lördags så bar det också av in till stan tsm med Chritser och Josefina för att kolla på Eric Saade när han uppträde på Våghustorget i stan. Lisa kom lite senare men hon han precis innan han skulle uppträda som tur var :). Han är riktigt duktig på att sjunga och han är en riktig fröjd för ögonen också hehe.
Sen fick jag också ett jätte treåkigt besked av min morfar när han ringde igen. Min mamma hade ramlat på gården och brutit benet på två ställen. Så nu ligger hon inne på sjukhus och väntar på operation, men hon är dock tvungen att vänta tills imorgon. Usch stackars lilla mamma. Tänker på dig och håller tummarna att det går bra <3

Och idag, va händer då inte mkt alls som det ser ut nu. Skulle ha tränat idag men vaknade jätte snuvig så hoppas nog över det idag tyvärr. Hade velat träna men orkar inte så mkt :/. Aja det kommer ju fler dagar som tur är :). Om man ska sumera denna helgen så har der verkligen varit lugn medn mycket trevlig tillsammans med mina vänner. En helg som denna får man ta och göra om snart igen.


Fredags:


Lördags:

Copyright: Christer Vernberg

Jag, Josefina, Christer och Lisa :)

Pyss Pyss...


:D

Nu är der fredag igen och jag har haft en super duper trevlig kväll med mina BÄSTA vänner Christer och Josefina :D. Har kollat på gamla melodifetstivalen och eurovision filmer sen lagat mat. Rtiktigt trevligt stund med film, mat och gott vin :). Tack för att man har så skoj med er :). Men nu är nog klockan över tolv så det är väll lördag nu egentligen men så är det och nu kallar sängen efter mig. Sov gott, och igen tack för ikväll :) !!!

Pyss Pyss...



Tränat :D

Kroppen känns seg och lite mötbultat efter att jag varit redig och tränat idag. Första gången på lite för lång tid :P. Men nu är man i gång igen och det känns skönt så jag ska försöka träna igen på söndag eller nån dag i helgen. Ska verkligen lägga mig tidigt ikväll känner mig riktigt trött för en gångs skulle så kanske behöver sömnen ^^.
Nu ska jag kolla klart på Criminal Minds på 5:an :).

Pyss Pyss...


Woo hoo...

Dagen har faktiskt flutit på ganska bra idag. Lite segt men ändå dagarna kan ju inte alltid rusa fram även om jag skulle vilja det. Vi fick prova att prata med varanda genom en bildtelefon idag, det var faktiskt ganska skoj. Köpte mig två par byxor/leggings idag då jag råkade spräcka mina andra svarta.
Ne nu ska jag försöka komma i säng i tid :P, Natti natti!!!

Pyss Pyss...


Vemod !!!

Vemodig är så jag känner mig idag. Usch fy fan inget känns skoj längre och det känns inte som om man lever det liv man önskar. Man gör sitt bästa inom allt men det blir aldrig riktigt som man tänkt sig utan bara bra eller ok. Va mer ska man göra? Försöker och försöker, but life just make me disappointed. Man kan ju hoppas på att det vänder och att någonting ibland blir som man vill, men det är kanske för mkt begärt vad vet jag. Brukar verkligen inte skriva såna här saker men ibland är det så att man måste får skriva av sig. Jag hoppas verkligen att det känns lite bättre imorgon när man kliver upp igen. Nu ska jag lägga mig och försöka tänka positiva tankar och drömma gött.

Fotade förövrigt lite egobilder med Christer kamera laddar iaf upp nån bild :P!



Pyss Pyss...


Mysig middagsstund :)

Idag var det verkligen en mysig middagsstund när vi alla satt och käkade utsökt mat på Jensens restaurang. jag beställde kycklingfile på grill med nån stekt eller ugnsbakad potatis. Men gött var det iaf!!! Hoppas iaf ni andra hade det lika trevligt som jag hade det ikväll. Nu ska jag faktiskt nanna kudden :P.

Pyss Pyss...













Middag ute idag :D

Idag är det ingen vanlig dag för det är Saras fördelsedag hurra hurra hurra. Vi ska nästan allesammans i klassen ut och äta på Jensens Biffehouse eller nått sånt :P. Ska iaf bli gott tycker jag. Det är ju inte var dag som man går ut och äter på en riktig restaurang. Om man nu inte räknar McDonalds och Subway som restauranger haha :P !!!
Aja nu ska jag fixa mig innan man ska dra. Ha det gött.

Pyss Pyss...


RSS 2.0