Fredag :)

Redan fredag igen och lov veckan har bara flugit iväg med välldans fart hehe. Nu sitter jag iaf och väntar på att syrran slutar skolan så ska vi dra in till Solna och kika runt och antagligen se om jag kan hitta ett par skoj. Vilket jag inte gjorde i Alingsås tyvärr. Iaf så sitter ajg i datasalen på linns skola och gör inte mkt alls :P. Hon håller på med ett grupparbete nu så det tar väll kanske inte såå lång tid får jag hoppas :P.

Dagen började med att vi åkte till hennes skola och så fick jag vara med och kolla på när dom hade balett vilket var tufft att se. Sen efter den lektionen var det dags för Flamenco dans och det var ännu colare att se. Väsnas gör det en hel del eftersom det är mycket stamp sånt i dansen :). Men är riktigt skoj att se hur duktiga all är på att dansa. Helt fantastiska !!!

Pyss Pyss...


Framme :D

Nu är jag äntligen framme hos min syster yster i Stockholm så nu sitter vi bara och kikar lite på tv:n och tar det lugnt :). Imorgon ska jag följa med henne till hennes skola och se hur hon har det. Vi ska kanske åka till Solna direkt efter hon slutat skolan så jag kan få kolla på skor :D. Måste verkligen ha nya skor eftersom mina har ett flertal hål i sig :S.
Jag har verkligen en hel del att hinna med nu när jag hälsar på syrran min :). Vill jätte gärna in till centrala Sthlm också och kika bara för att göra det hehe :P. Men det ska vi nog hinna med också;) !!!

Hoppas ni får en underba kväll allesammans.
Så hörs vi en annan dag...

Pyss Pyss...


På väg till Stockholm :)

Nu är jag på väg till storstaden Stockholm och ska hälsa på min syster Linn. Jag beräknas vara framme 15:50 ungefär :). Så nu har jag inte alls lång tid kvar vilket är skönt. Men undet tiden som jag suttit på tåget så har jag passat på att plugga lite och det känns skönt att ha nått att göra på tåget så tiden går lite fortare :)
Och som tur är så har man ju mobilt bredband så man kan sufra också hehe.


Jag på tåget till storstaden :)

Pyss Pyss...

Hej Hopp...

Sitter och försöker få en biljett till Stockholm imorgn och det verkar vara urplockat ganska så rejält men ska nog få en trots dåligt urval :P.  Ne nu måste jag göra mig iordning så ha det bra allesammans där ute :)...

Pyss Pyss...


Yeeah !!!

Idag har jag haft en ganska bra dag faktiskt. Kännt mig lite seg men vad gör det? Absolut ingenting om nån frågar mig. Man får allt passa på att vila och slappa när man väl har lov. Men kan nästan känna att jag vill till skolan nu igen för det känns lite långtråkigt ibland när man inte finns nått speciellt att göra :) !!! Men nu ska jag snart i väg för att träffa Angelica en stund hade jag tänkt och se om hon har nått skoj att berätta haha.

Pyss Pyss...


Sitter och slappar i soffan hos mammsen :) !!!


Resultatet :)

Så här blev resultatet efter jag färgade håret. Blev lite mörkare än vad jag trodde men blev ändå nöjd :) !!!



Pyss Pyss...

Färga håret :)

Nu ska mamma färga håret på mig, denna gången blir det lite brunare färg men det tror jag nog bli bra ändå. Hoppas det iaf. Aja får la kansken lägga ut en bild så ni får se hur det blir :P.

Pyss Pyss...


Saturday

Sitter hemma hos mammsen nu och dricker en kopp kaffe efter maten. På tv:n så är det Keeping up with the Kardashians. Ett ganks sjukt program där familjen tjaffsar och argumentara med varandra :P. Aja idag är det iaf lördag och eftermiddagen/kvällen är fortfarande ung, så just nu vet jag inte alls vad som kommer att hända. Men det kanke löser sig. Det ska iaf vara skönt med lov nu så man kan vila ut sig :).

Pyss Pyss...


Shit va scary

Om ni inte tror på spöken så kommer ni göra det efter denna filmen där man ser Mikael Jacsons spöke !!!!!!
Jag tror på spöken, speciellt efter denna filmen !!!


Lite nervös !

Usch än änna lite nervös nu, sitter nämligen i skolan och ska ha en avstämning på delmål 1. Men det kommer nog gå bra. Hoppas det iaf. Aja hinner inte skriva nått mer just nu, ha det great.

Pyss Pyss...

Hej Hopp :)




Svensköversättning:
Nu sitter hemma och äter chips igen. Jag älskar verkligen chips. Idag är den en jätte kall och ruggig dag och itne alls skönt väder. Idag jag inte hunnit göra något speciellt, eller jo jag åkte till affären och köpte lite mat. Sen har jag också städat lite och fixat iordning här hemma i min lägenhet. Nu ska jag kolla på körslaget ( Dock slutet haha) på kanal 4. Det är ett ganska bra program och finns många bra lag. Fast vissa tycker jag att man kan skicka hem. Ne nu ska jag kolla när Ola´s lag sjunger. Han är så sööööt hahaha (A). Hoppas verkligen ni får en bra kväll. Hej då...

Pyss Pyss...

Onsdag 14 oktober

Onsdag idag då och idag har jag varit redig att träna på gymmet idag hihi. Kändes skönt faktiskt. Är riktigt skönt att ha satt i gång att träna igen. Hade kommit ur spår ett bra tag tyvärr men nu är det igång som tur är :D.
Sen har jasg äntligen fått undan min disk som var som ett berg i min diskho. Så det känns skönt även det att ha det ur världen. Nu på kvällen vet jag inte alls vad som händer, kanske bara sitta hemma eller kanske ut och göra stan haha. Ha det great

Pyss Pyss...


Jag i mina nya brillor :D !!!

Är bara tvungen att lägga ut denna bilden på en soppa som
jag och Christer såg på Maxi igår, tyckte namnet va så skoj :P

Tisdagar är seeega...

Hej bloggen!
Hur mår ni alla idag? Jag mår jätte bra för idag fick jag mina nya glasögon :D. Jag är verkligen nöjd med mina nya glasögon. Dom kostade bara ungefär 1300 kr, och det tyckte jag inte alls var så dyrt. Nu har jag precis ätit pannkakor med sylt på som smakade smaskens hehe.
Snart ska jag till affären och handla för mitt kylskåp blir tomt så fort hahaha. Så jag måste handla hela tiden. Inte så skoj men jag är ju illa tvungen. Nu ska jag sätta mig en stund i soffan framför datan och kika runt på internet innan jag drar till affären. Hoppas ni får en bra kväll.

Ursäkta för den mörka bilden och musiken i bakgrunden :P

Pyss Pyss...

Tsp

SVENSK ÖVERSÄTTNING:
Hej hej. Sitter hemma i min lägenhet och kika på unga mödrar på tv. Finns inte mkt bättre att kolla på. Idag så har jag inte gjort speciellt mycket, jag har bara tagit det lung. Efter skolan så gick jag och Christer till affären för jag skulle handla lite mat till kylen som var så tom hehe :P. Ska väll snart läsa min bok, en ganska bra bok men det finns allt bättre. Men hoppas ni får en bra kväll så hörs vi kanske sen.

Lite mörk film och några minuters sen uppladdning :P Men nog bra ändå :P.

Pyss Pyss...
 

Tsp

Hej hej. Sitter hemma i min lägenhet och kika på unga mödrar på tv. Finns inte mkt bättre att kolla på. Idag så har jag inte gjort speciellt mycket, jag har bara tagit det lung. Efter skolan så gick jag och Christer till affären för jag skulle handla lite mat till kylen som var så tom hehe :P. Ska väll snart läsa min bok som handlar om två systrar. En ganska bra bok iaf. Men ni får har det så bra

Pyss Pyss...

Hahaha jag dööööör :D !!!!

Hahaha jag dör asså, idag när jag skulle hem från träningen så såg jag en av de roligaste gubbarna som finns i hela Örebro tror jag. Han är verkligen så rolig när mans er han går med musik i öronen och dansar. Vill inte vara elak mot han bara för han har nån utvecklingsstärning men han är så söt poch rolig att kolla på :). Hehe det är mibn och Christers gubbe asså hihi.

Aja idag är söndag igen och helgen är över. Imorn är det dags för skola igen och det är inte speciellt roligt för att måndagarna är de segaste dagara på hela veckan. Hoppas iaf ni får en bra dag så hörs vi igen senare :)

Pyss Pyss...


Fy va kallt...

Fy fan va kallt det kan vara då, ändå sitter jag med två tröjor på mig, byxor, strumpor, tofflor och en varm filt men fryser ändå :O. Det är inte alls skoj men va ska jag gör när jag ände har massa tyg på mig haha :P. Men det positiva med att frysa är ju att när man lägger sig i sängen sen så kan man värma sig med täcket och abra kurra ner huvudet i kudden. åååh va gött det ska bli sen hahaha. Aja nu ska jaf dricka min coca cola och bara ta det lugnt framför tv:n.

Pyss Pyss...

Film på teckenspråk :P hahaha....

Tänkte att jag skulle lägga ut ett klipp på teckenspråk :P
Luta er tillbaka och njut haha...

 


Lördag igen!

Nu är det ännu en lördag och man funderar på vad man kan göra under en dag som denna. Kanske sitta hemma, gå ut och gå, träffa kompisar. Det finns ju en hel del man kan göra så nått kommer jag allt på. Så synd att alla bor så lång ifrån varandra, eller ja nästan alla iaf. Det finns ju dom i klassen som jag bor nära :). Men bussarna går ju så bra här i Örebro så det ska la inte vara några problem. Ne nu ska jag dricka upp mitt kaffe och njuta med att lyssna på musik på Spotify :).

Pyss Pyss...

Hos Chrille pille :P

Sitter nu hemma hos Christer och kikar på idol som är ovanligt bra iår. Just nu är det ju paus så då passade jag på att skriva ett par rader hehe. Tror vi båda är mätta på både chips och coca cola just nu men det är sååååå gött, eller va säger ni? Just nu spelar han piano, så himla duktig  :O !!!!! Ryser nästan haha. Aja nu får jag la vara social mot honom lite granna.

Pyss Pyss...

091009

Idag är en helt vanlig fredag som vilken fredag som hellst. Solen skiner underbart här i Örebro stad. Sitter här och kickar ut på den unerbart blåa himlen och känner hur solen värmer på kroppen genom fönstret. I dag har de vi en lååååååång disskusion med alla på skolan, men dock i olika grupper som tur va. Iaf så tog det hela förmiddagen men det var nyttigt att få ventilera sig om vad man kan göra bättre på skolan mm. Sen så drog jag, Christer och Josefina (Glöm inte A:t i JosefinA, haha) till Subway och käkade smaskig lunch. Mättande var det kan jag säga men nu börjar jag bli hungrig igen så jag funderar på att äta nått nu igen :P. Hittast nog nått gott i frysen.

Pyss Pyss...


Jag :)

Christer :)

Någon verkar hungrig :P. Christer eller Josefina kanske (A)

Josefina :)

Christer och Josefina :)

Städar...

Städar för fullt här hemma just nu så att svetten nästan rinner :P. Nee kanske inte riktigt samma men ändå. Köpte mig en dammsugare idag på Ica Maxi så Christer (En i min klass) följde med mig och var som stöd haha, men tack för sällskapet iaf :). Har tyvärr inte haft någon innan så det va på tiden. Innan har jag bara haft en mopp som man kan sopa med och som man kan torka vått med. Känns skönt nu att kunna få RIKTIGT rent.

Så ska la sätta mig och plugga lite nu så man får något gjort. Jag är en riktig sjuktuppare som inte tar tag i det jag ska göra. Men det måste jag verkligne ändra på så man får nått gjort. Aja ha en go kväll allesammans.

Pyss Pyss...

Tisdag...

Usch det har verkligen inte varit en skön dag idag asså. Svinkalls så att det känns som om man skulle frysa häcken av sig, eller va säger ni Örebroare :P? Idag efter skolan så gick jag Christer (crescence.blogg.se) till optikern och bokade tid för synundersökning båda två. Så nu ska vi allt få perfekt syn med nya brillor :P. Eller va sägs Christer? Aja när jag kom hem sent i eftermiddags så lagade jag mat och dagens middag blev kött, ris, sås och massa sallad till. Gött asså.
Nu sitter jag och kollar på Simpsons på 6:an och ska snart läsa en bok i svenskan. Önska mig lycka till haha. Aja nu får ha det underbart så skriver jag kanske mer sen :).

Pyss Pyss...


Smaskens mat :)

Skönt att va hemma igen...

Gud va skönt det är att vara hemma igen, inte för att det var tråkigt hos pappa och Maria men det är som man säger borta bra men hemma bäst. Eller hur? Så nu sitter jag här hemma och blegar på 2½ Men på trean. Det är verkligen en av de roligaste serierna som går just nu. I alla fall så ska jag la ta mig en liten macka och mysa i soffan med min varma goa filt som jag är såååå nöjd med :).

Sov gott allesammans sen :)
Pyss Pyss...


Hem ljuva hem...

Idag bär det av hem till Örebro igen klockan 14:30. har varit en mysig helg här i Alingsås med pappa, Maria och alla de andra som man träffat. i går var vi på Marias barns kusins 25 års kalas och det var la ganska skoj förutom att man inte kände en jävel haha. Aja trevligt med nytt folk iaf.  Men som sagt idag så ska jag hem igen och så är det ju dags för ännu en ny skolvecka att starta. Undra var denna veckan har att erbjuda, det återstår att se.

Har tyvärr inte haft någon möjlighet att lägga upp bilder från i helgen för att jag har inte haft någpn kamera. Men så kan det vara i bland. Ha det bra så hörs vi längre fram :)

Pyss Pyss...


Hos pappis nu då...

Sitter nu hemma hos pappa och Maria och kikar runt på datorn. Jag och Maria kom nyss hem från en härlig höstpromenad. i tog en tur till Mio möbelaffär och kikade runt lite och sen hoppade vi vidare till nästa affär som va en godis affär (A) :P. Men blev faktiskt lite besviken, dom hade inte alls mycket godis. Maria sa att dom brukade ha hur mycket som hellst. Men dom kanske ska stänga ner, vad vet jag.

Aja nu ska jag snart ta en kopp kaffe och vänta på att pappis ska komma hem från jobbet :). Vi ska väll antagligen gå på nått som kallas ljus i Alingsås, men jag har ingen aning om va det är för nått men det märker jag sen hehe. Ha det underbar så hörs vi kanske sen :).

Pyss Pyss...


RSS 2.0