Säger bara ååååh

Kan man inte få vara i fred någon gång utan ska man alltid behöva få en jävla massa skitsnack från människor som man inte ens har träffat....Det beviar bara för mig att dom har brist på självkänsla eller något annat som bör finnas innnför ders tomma huvuden.
Men jag kan bevisa att jag är starkare än va dom är och inte sjukas så lågt och säga saker som man inte ens vet något om.  Jag har allt mer värdghet i kroppen. 


Idag har jag varit och kollat på balklänningar i trollhättan  med min mammsi lamsi och Sofie :)...Jag hittade många fina men speciellt en modell, men jag ska även kolla på lite fler ställen så att man får mer modeller att kolla på och välja mellan...Kan verkligen inte fatta att det snart är min tur att ha bal och ta studenten, tiden har gått äckligt fort....


Puss och kram och nyp i skjärten...   


Måndag

Då var det den sista danslektionen jag hade nu då slut för de underbara barnen som jag har haft i nästan 2 års tid. Känns skönt på ett sätt men det kommer nog kännas tom nu resten av alla de måndagar som kommer komma.
det har ju faktikt vart en del av min vardag att undervisa dem.

Fick en underbar fin pressent från de minsta av barnen (7-9 år), det var ett fint svart fat med två jätte fina ljus på och runt om låg det små fina silverstjärnorna som var e fin dekoration. jag får se om jag lägger ut en bild på pressenten. Beror på om ja orkar :P hehe... En elev sa att en sådan gullig komentar : Du måste tända ljusen på julafton så att du tänker på oss :). 
Den komentaren kommer jag inte glömma i första tagen, i alla fall inte under kalla dagar som idag när det har snöat och allt. Ska tänka på de underbara eleverna när de fina ljusen jag fick lyser upp de mörka vinter kvällarna.Nu har ännu en skolvecka börjat men som tur är har jag verkligen sett fram emot denna veckan, istälet för att ha teckenspråkspraktik så har vi en hel temavecka där vi bara har teckenspråk :)...Vi hittar på massa olika aktiviteter som att lära oss döv- blind tolka, lyssna på föreläsare och sen på torsag så ska vi åka ändå upp till Örebro för ett studiebesök på massa olika ställen. LÄngtar dit, förutom att vi ska åka från skolan 07:00 på morgonen :S då måste jag ju gå upp redan halv 05:00 ellr 05:30 och det kan jag medela att jag inte alls känner för men vad ska man göra. Resan kan ju bli rolig ändå och då tror jag att jag glömmer att jag måste gå upp tidigt.

Puss och kram och nyp i skjärten...


En kall dag...

Nu kan man verkligen känna att den härliga sommaren är över, kylan biter i kinderna och alla löven liggr på marken. Det kan ju kännas även kännas skönt att man vet att det snart är ett nytt år och en ny början på ens liv. Kylan är nått som man kan glömma om man har någon eller något som kan förgylla de kallar dagarna i ens liv, det kan jag verkligen känna att jag har.

Livet känns faktiskt helt okej tack vare mina vänner och min familj. Kan verkligen inte klara mig utan dem. 
                                                                                                                                                                           

Idag har ja verkligen inte gjort något seciellt. Vaknade satt och laddad upp bilder på blddagboken i några timmar :P. Efter det hoppade jag in i duscen och stod där i en lååång stund. Sen kom min underba Sofe hem och så käkade vil alla tacos (Jag, Sofie, Pappa och Maria).
Nu sitter jag och Sofie hemma hos min mamma som j ska vara hos nu  två veckor och gör inget alls. Vi hr bara vart ute och gått med min lilla damråtta till hund.
Aja ni får ha det så bra alla ni som besöke min blogg och läser den...

Puss och kram och nyp i skjärten...


Mitt första inlägg...

Jaha då skriver jag mitt första inlägg på min blogg men har inte den blekaste aning om va ja ska skriva. Men man kommer väll säkert på något som kan verkar i alla fall lite intressant.


Idag har väll inte varit en av de bästa dagar jag haft. Den har verkligen haft sina upp och nedgångar men det är väll inte udda från alla andra dagar. Det kan verkligen kännas som om att vart man än vänder sig så finns det alltid fördommar och kritiska blickar som vänds mot en, i alla fall så känns det så och den kännslan är inget som man föredrar att få... Men om man är en stark person så kan man allt motstå mycket av det som känns jobbigt och det tror ja tillslut kan stärka en oerhört mycket genom livet


Det är en sak som ja kan tacka för och det är mina vänner eller ska man säga vän? Om man nu ska syffta på en vän så tror ja hon vet vem hon är som ja menar. Hon är en tjej som verkligen ställer upp i genom livet när jag känner att ja behöver det. Hon lyser verkligen upp min dag och min natt, den stunden som man är med henne har man alltid skoj även i de mörkste tiderna. DU VET VEM DU ÄR JAG PRATAR OM <3<3<3I alla fall idag har ja bara vart hemma och slappat sen träffade jag Sofie en stund och vi hade tråkigt så vi åkte till McDonalds och käkade. Där åt ja en skogsbärspaj med Coca Cola som var smaskens. Sen var vi så förbannat uttråkade så vi åkte in till sjävlaste Trollhättan och kikade runt där två fuuuuuula killar började snacka med oss utan anledning. Sen gick vi vidare i genom Trollhättan och kikade och helt plötsligt träffade vi Nikki och snackade med henne. Tillslut kom vi fram til att vi skulle åka hem och så åkte även Nikki med så hon slapp ta bussen till Vänersborg och vänta på den i en halv timme. Vilket inte är roligt om det är kallt och ruggigt ute....


Puss och kram och nyp i skjärten!!!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0