Kalashelg

Är ju i Alingsås nu i helgen. Igår var det kalas för min äslakde far som fyllde 57. Fick massa gott att äta Bland anant en sallad på bulgur (eller hur det stavas) med massa annat i och fetaostkräm till. Och till efterätt var det en mummsig tårta som Maria hade anpassat till mig och min syrra som inte tål ägg. Efter det var et lite öl, vin och annat snacks :). En jätte mysig dag
 
Och idag så blir det meeeer kalas. MIn faster fyller 60 imorgon men har kalas idag. Så kommer nog en massa människor. Det blir nog jätte trevligt. Och imorgon åker jag hem till Örebro igen vid hhalv tre tiden. Ganska skönt att komma hem relativt tidigt så man kan greja lite innan och så.
 
Prövade äveen att olka Uppdrag Granskning som va på tv:n idag :P, det var redan teckentolkat dock.
Men känns typ som att man är lite skadad av det när man sitter och övar hemma, men det lär man sig mkt på och är så man bör göra om man ska utvecklas egentligen :). Tycker iaf att det är super skoj att dom har mer och mer program som är teckentolkade på tv :). Fler program borde vara det känner jag. Är ju på god väg :). Ha en bra lördag nu allesammans.
 
 
Pyss Pyss...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0