Oj oj oj, vad kan man säga?

Oj herre gud, va ska man säga om denna resan hem nu till Vänersborg. Lång, lång och ännu mera lång men även lite seg och underhållande också. Hela resan började med att man gick upp tidigt för att hinna med tåget som SKULLE gått 13:10, men som sedan visade sig vara försenat till 14:15. Fast den var bara en gång, sen ändades tiden till 14:45 ist. Så det var en kall och lååångtråkig väntan men tillslut så kom ju tåget och vi for iväg mot min hemstad.
Tyvärr blev lyckan kortvarad då vi blev tvungna att stanna i Kumla, i inte 1 timme eller 2 timmar eller 3 timmar utan en herre jävlans massa pengar Emellan all väntan så satt vi och ät en macka och drack lite, men det kändes inte som man kunde roa sig med det hela tiden tyvärr. Sen helt plötsligt började vi röra på oss men stannade lika fort mellan Kumla och Halsberg (vilket där problemen startade). Humöret började tryt men man fick lite underhållning genom att kolla på Christer då han gjorde fina grimarser eller då vi fick lyssna på när en tjej och en killa satte igång och rappa om vad som hade hänt under våran resa så länge :P! Riktigt skoj och underhållande var det, duktiga också. Iaf vi kom framåt lite då och då men VÄLLDIGT långsamt. Men nu är man äntligen hemma och vi lyckades åka med i en taxi från Herrljunga ist för att åka till Alingsås och sen hit till Vänesborg. Skööööönt. Iaf en lååång men ändå spännande resa, studnvis. Det är ju skoj att åka tåg men kanske inte om sådant här uppsåt. Hoppas VERKLIGEN vi får nån ersättning för det. Vi kommer inte ge oss SJ, the money is ours. 

Sov precis en stund vilket var behövligt efter en 15 timamrs lång resa i sträck utan sämn :P!!! Men sömtutan själv har inte vaknat än, ska nog låta han sova hehe. (Kommer kanske nån videoblogg när man kommit hem från våran lilla resa hehe :P)

Pyss Pyss...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0