Nytt pass

Har hämtat ut mitt nya pass idag. Gick till polisen och hämtade det direkt efter skolan. På vägen tog jag mig en glass, sandwich närmare sagt ^^. Mumma. Iaf passen är fan inte den snyggaste identifieringen man har, bilden ser ut som ett förbrytarfoto. Men va fan man ska ju itne visa det varje dag som tur är. Nu är det klart iaf så nu är det bara att ut och resa...just det ja det ska jag ju!!!!

Nu blir det snart iväg på teater som vi skulle sett förra veckan typ. "Ingavar" heter den och handlar om IKEA och Ingvar Kamprard (eller hur han nu stavas). Orkar inte men kommer nog bli skoj eftersom våran röst och talvårds lärare Maria är med och spelar :).

Ha det bra, ciao!!!




Pyss Pyss...

Shoppingrunda !!!

Haft en låång shoppingtur på stan med Christer idag. Mysigt. Fick införskaffat mig en hel del nya kläder, många ganska billiga ;). 1 kofta från Monik, 2 t-shirts på Cubus, Ett par nya jeans från Blue De Blue, och en tröja från Gina Tricot. Var behövligt dån jag rensade min garderob/byrå som F*N igår. Nu har jag hittat kläder som jag verkligen gillar. Lite mer basic kläder som jag behöver. Har bara massa linnen mes rosor på eller som är massa mönster så va dags för lite mer basic plagg. Mat på Subway blev det också. Uuua va det känns mkt som man köpt nu men egentligen inte. Svider lite i plånkan men nu behöver jag ju inte köpa kläder på ett tag så det är ju skönt det.

Nu blire att ha en lugn lördag och bara koppla av bland mina kläder ;)





Gina Tricot

Vero Moda

Monki

Cubus

Cubus

Pyss Pyss...



Special day...

Ja denna dag har varit men är vanlig. Började med ett långt samtal som verkligen var skönt och behövligt. Efter det bar det av till stan med Christer och käkade lunch på Subway, mummmma! Sen blev det yttligare ett stop hemma hos Sara för fika :), kladdkaka. Väl där inväntade vi Josefina och hennes mamma Åsa :). Blev att fika och bara prata massa skit och bara ha det allmänt mysigt tillsammans. Synd att Nichlas inte kunde vara med då han jobbade :/! Har iaf nyss käkat god pizzs med dom båda grabbarna så har blivit mkt äta idag :P! Men nu sitter man i en bil till Kumla för att lämna Christers kompis där :P! Lite roadtrip inte fel. Ha en toppen kväll !!! *Ni vet väll om att ni betyder mycket?!?!? <3* Pyss Pyss...

Tredje gadden gjord :D

Har nu skaffat mig en tredje tattuering, en text på sidan va överkroppen/magen där det står Life is the greatest gift. Är supernöjd verkligen, tog bara 25 min typ att göra plus att den bara kostade 500 kr :D. Riktigt lyckat måste jag säga att det var. Det var nämnligen så att jag, Christer, Nichlas och Sophia har pratat om det så länge och nu blev det äntligen av, så nu är vi 4 nygaddade allihopa. Fett nice! Snart helg sköönt, förutom att man måste plugga en hel del antar jag så man får nått gjort :P. Ha en toppen kväll nu allesammans.

Pyss Pyss...


Bokat och klart.

Nu är äntligen resan bokad !!! 1 juli 2011 blir det till Turkier - Gûmbet och hotell Paloma Hotell. Så jäkla skoj att få komma ut och resa med min syster yster :). Har inte vart utomlands sen 2005 så nu är det på tiden att jag kommer i väg :P. Och imorgon blir det att gadda sig igen, lite nervös faktiskt men ska bli så himla skoj så det inte är sant!!! Har valt nått som verkligen har fått en ny betydelse i mitt liv, inte bara för mig utan för en annan också <3. Känns verkligen underbart just den känslan så det går inte att beskriva!
På fredag ska jag även göra en sak för mig, hoppas det hjälper :).

Hotellet vi ska bo på: Paloma Hotell

"I´ll do what I can, and i try to do my best. Don´t I ?
"

Pyss Pyss...

Ooooh yeah!!!!!!

Asså fy fan vilken glädje! Eric Saade vann hela skiten, vilket var vad man både ville och visste typ! Hans låt har verkligen allt: show, sång, dans, artist! Behöver jag verkligen fortsätta. Don't think so! Har hoppat runt av glädje så nu blev man helt död ist :P! Äntligen kanske man har en chans att kunna få en bra placering i ESC :)! Men allt kan hända så kommer bli spännande! Ha det great! Pyss Pyss...

Melodifestivalen finalen <3

Då är det melodifestivalen, finalen, ikväll då! Håller verkligen tummarna att det blir rätt låt som vinner, håller iaf på Eric Saade och Danny. Självklart är många andra låtar bra som: Sara Varga, Linda Bengtzing mfl. Sen är jag skit pepp på att det ska vara teckenspråkstolkat ikväll också :D! Tycker att det ska vara det varje tävling men är tyvärr inte så. Blir glad över att dom gör det nån gång iaf! Nu blir det iaf lite lugn stund innan det började, ska försöka smälta två korv med bröd så jag får plats med godis sen också ;). Remember, vote on the right songs ;)! Pyss Pyss...

Morfar 80 år :)

Sikken dag, har vart helt slut idag. Vaknade sent och skyndade mig att göra mig klar och stack till skolan. Väl där hade vi ttf och snackade lite om vårat spex vi ska göra. Sen bjöds det på semlor då det är fettisdagen idag, men själv fick man ingen. Dom hade glömt av mig som nötalergiker :'(. Så blev ingen semla denna gång. Men men är man van så är man :P. Efter skolan bar det av till träningen och körde ganska hårt i ca 1,5 timme.

Sen nu i helgen som var åkte jag hem till Vänersborg för att fira min lilla morfar som fyllde 80 år :). Började med på lördagen att vi överaskade honom med en middag ute på rastaurang Suads. Super god mat och super trevligt sällskap med familjen. Vi som var där var: Jag, mamma, syrran, Erik (syrrans kille), Ann-Charlotte (moster), Jonna (kusin), Stefan (mosters man), Thomas (morbror), och självaste födelsedagsbarnet moffa jenko Bengt.

På söndagen blev det kalas för stora delar av släkten. Flera av mormors syskon från göteborg kom och så vi i närmaste i familjen så klart. Blev massa gott att äta. Bullar, kakor glass och kaffe :P. Var en skön helg iaf så inget att klaga på <3

Här kommer lite bilder:







Från söndagen:
















Och bara för att mormor inte finns och kan va med så lägger jag upp denna bilden för henne <3


Pyss Pyss...

RSS 2.0