Alingsås

Sitter nu i väntan på mat för att sen åka till mitt sommarjobb och gå brevid idag 15-21. Ganska kort och skön dag som tur är. Sen imorgon blir det 7-15 :). Antagligen åker jag upp till örebro imorgon direkt efter jobbet sen så blir det att fira midsommar där med Christer, Nichlas och Josefina :). Eller så kanske jag åker på måndag morgon men blir nog imorgon kväll så är jag där uppe redan och slipper gå upp så tidigt moahaha. men får se iaf hur det blir.

Syrran min var uppe hos mig nu söndag till tisdag :), det var super mys att bara umgås med henne lite och bara ha det gött. Åt lunch på Jensens Biffhouse, lite shoping, sen bara slappande. Fick köpt mig en långklänning som jag letat såååå efter och äntligen hittade jag en för 149 kr på H&M + en bikini (svart). Lockade också håret på min fina syster ^^! Igår, tisdag, så åkte vi båda ner till Alingsås tsm. Slapp betala biljett ner och så slapp jag ha med allt på tåget ner. Hade inte vart så skoj kan jag säga. Så snart mat iaf så ha det bra och önska mig lycka till på brevidgången idag och imorgon :).




Pyss Pyss...


Skolavslutning

Idag var sista dagen på detta skolår. Åkte till Immanuelkyrkan där avslutningen hölls. Började med att det hölls tal för grupp 4 som tar examen idag sen blev det lite olika spex som grupp 2,3,4 har gjort. Skratt blev det massa av men tyvärr var ljudet så kasst i kyrkan att det förstörde vårat spex lite. Men va fan folk skrattade ändå. Sen blev det fika, närmare sagt tårta. Eller jag fick en suuuper smarrig napoleonbakelse. Möööms säger jag bara :). Fick också en ros av våran lärare Gunilla, eller ja antar att det var från alla våra lärare vi haft under året. Tack så mkt :) !!!!

Känns skönt med lov nu kan jag säga men samtidigt så känns det tungt att man vet att folk inte kommer finnas kvar på skolan. Kommer sakna dom mkt faktiskt. Många kommer gå kvar så det känns ju skoj :). Men nu ska jag bara ha lov som förhoppningsvis kommer bli awesome. Kommer åka till Turkiet med syrran, till Pride i Sthlm med Christer, Nichlas och Josefina :). Sen kommer jag jobba en hel del så jag få lite pengar också. Tack Maria för du fixade jobb åt mig :D, år oerhört tacksam för det !!! Nu ska jag ha en skön kväll så ha det bra allesammans !!!




Pyss Pyss...

Till Stockholm på studiebesök :)

Dagen är nu snart slut och det känner jag mig också. Har vart på studiebesök i stockholm idag med skolan (grupp 1 och 2) och tre av våra döva lärare. Började med att gå upp halv 6 i morses sen så bara det av till skolan för att åka buss till huvudstaden halv 8. klockan tio var vi framme och sen halv elva startade vi i grupp 2 med en guidning genom Gamla Stan. Intressant men fööör mkt folk :P. Efter det hade vi lunch från halv tolv till ca 14:00 då skulle vi till Moderna Museét. Fanns massa colla och intressanta fotografier som många konstnärer antingen har målat eller fotat. Bland annat en tavla från Salvdor Dali. Ca 17:00 så bar det av hemmåt igen till Örebro. Så nu känner jag mig tröööt så ska glo lite mer på The Bacelorette sen sova gött hoppas jag. Hare bra nu allesammans.

BILDREGN:

























Pyss Pyss...

Liebster Award

Regler för Liebster Award:

Denna bloggaward lämnas över till 3-5 av dina favoritbloggar, som har mindre än 100 följare. Awarden går vidare till de du valt ut, genom att du lämnar en kommentar i deras blogg. Berätta för dem att deras blogg är en av dina favoriter och att de utvalts till Liebster award. Den som får awarden länkar till den personen som gav den till dem, och tre-fem av hans/hennes favorit bloggar med mindre än 100 läsare.

Jag passar vidare bollen till Syrran (http://linnsky.blogg.se), Christer (http://crescence.blogg.se), Josefina (http://josefinamorhed.blogg.se) och Malin (http://malemyr.blogg.se) :) !!!

Inflyttningsfest hos Nikki och Ida!

I feredag avr det inflyttningsfest hos Nikki och Ida, riktigt skoj måste jag säga att det var. Trevligt folk, lite alkohol ;), och massa musik. Jag och Christer skulle cykla till Mellringe och det tog sin tid men vi hittade allt till slut :P. Dock lite svårare att ta sig hem sen på kvällen men Nichlas skjutsade mig på cykeln så slapp gå med höööga klackar eller vingla med cykeln :P. Ne så illa va det inte men hem kom vi iaf till slut. Får tacka Nikki och Ida för ett bra värdpar :). Tack ingen alla för en bra fest.















(Sorry för de inte så bra bilderna :P, tried iaf)
Pyss Pyss...

Mammas dag :), Klassfest :) !!!

Oj nu är jag trött...har vart död hela dagen men skönt att man inte har nått speciellt att göra nu så man kan ta det lugnt och bara slappa. Somnade nästan i solariumet när jag var där nu :P. Idag är det ingen vanlig dag, för det är min underbara mammas födelsedag :D. Grattis väldens bästa mamma på din dag! Du förtjänar det bästa och hoppas dagen blir bäst <3 <3 <3


Igår var det klassfest igen, dock var jag nykter men hade lika skoj ändå :)! Kommer inte bli många till så det var skoj att ha en kanske sista om vi inte har en till när det är skolavslutning! Får se hur det blir då, kanske får besök då så får avakta :)! Orkade inte följa med folket ut igår så blev hem och sova "tidigt", typ halv ett la jag mig. Men det har känts i kroppen idag också kan jag säga! Nu ska jag slappa och bara ha det gött.















Pyss Pyss...

Blixtar och dunder !!!

Asså fy fan vilket jälva åskoväder det är idag, och det vill ju inte sluta heller :P! Tur att jag inte är så rädd för åska, men kan erkänna att idag har till och med jag vart lite rädd :/. Men har lugnat sig mkt nu som tur är så kan slappna av lite mer nu.

Har förövrigt vart hos tandläkaren idag för en vanlig undersökning. Gick väll bra, men ska dit igen 2 gånger i höst för vad hon trode skulle kräva en lagning och sen en gång till för borttagning av tandsten! Usch kommer ihåg sist jag tog bort tandsten !!!! INTE SKOJ !!!! Hoppas bara det inte gör lika ont som då, men går ju över så ska inte säga för mkt redan nu. Usch är helt slut i kroppen nu efter ett pass Zumba och sen en medelstor städning av lyan min. Så får bli duschen nu och sen slappa eller sova kanske är lika bra ;P. Ha en bra kväll allesammans och bli inte för rädda av oskan!



Denna låten vill jag lägga här på bloggen för min mamma som kanske behöver lite extra mycket kärlek och kramar nu <3<3<3 ÄLSKAR DIG MAMMA !!!


Pyss Pyss...

Långledig :)

Har var långledig nu från skolan sen i onsdags eftermiddag och gud va skönt det har varit kan jag säga! Har inte gjort nått speciellt utan bara slappat och haft det skönt i det underbara vädret som varit. Fixade till min tattuering jag gjorde tidigare i år så nu är jag riktigt nöjd med den, tur att det inte kostade nått. Har även grillat med Christer och Nichlas. Fick leka lite grillmaster :P, lite brända kycklingbitar men va fan de gick att äta iaf som tur va. Och i går skulle jag bytt en blazer som jag vill ha en annan storlek men då hade dom den inte på marieberg köpcentrum så det blev inte av. Får se om jag behåller den eller lämnar tillbaka den. Vill ju ha en men trodde jag valde rätt storlek. Ordnar sig nog på den saken. Idag fick jag ett ryck och diskade och ändrade lite i "köket". Shiiit va disk jag hade, skämdes nästan för mig själv men nu är der rent iaf och spisen är vit igen och jag kan röra mig runt i min lilla kök :P. Tur att det blev av annars hade jag väll haft små mögelsvampar som rumskompisar. Nja så illa var det inte men nu är den ren och fin igen. Ska nog ta och slappa lite. Ha det great nu allesammans.



Pyss Pyss...

Avstämning och utbildningssamtal

Igår va det avstämningssamtal och det gick bra, fick reda på att jag klarade hela delmål 4! Känns skönt, tror ja :P. Blev iaf glad att klarade nått jag gjort! Och idag hade vi utbildningssamtal. Snacka om att jag vart nervös, det hängde nämnligen på att idag fick man reda på om man kom vidare till sista 2 åren på utbildningen! Och....dam dam dam...jag kom vidare !!! Så nu vet jag vad jag ska göra efter somamren iaf. Skönt att ha det klart iaf så kan känna mig lugn för det nu. Dock JÄVLIGT jobbigt att klassen kommer splittras och att alla inte går kvar och så vidare. Men va fan folk är ju kvar på skolan, mer eller mindre, men är ju bara så glad över min klass så vill itne splittras !!!! Men men inte va sån, tänk positivt nu. Ha en bra kväll nu ska jag käka lite middag !!!

Och föresten, är så less på att köpa kläder som alltid går sönder !!!! Idag gick byxorna som jag köpte härom dagen sönder !!! Blä på det :P.

Pyss Pyss...

RSS 2.0