Nyår :)

Idag är det äntligen nyårsafton och sitter hemma med mamma, Angelica och mammas två kompisar. Sen ska man iväg till syrran och fira nyår där antagligen :)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ses kanske 2009 er som jag känner :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...

30:e December 2008

Det finns en blomma vit som snö,

kan ej vissna, kan ej dö.

dess namn känner du nog igen

trofast vänskap heter den.

Jag sådde några blommor, en för varje vän

Jag tror att det var fyra, men särskilt minns jag en

Det blev höst och vinter och blommorna de dog

Men på våren kom de åter, men bara tre stod kvar och log

Sen kom regnet med moln stora grå

Nästa gång jag fann dem så var det bara två

Sen kom solen med allt ljus den har

Plötsligt stod det bara en ensam liten blomma kvar

Du härdades i solsken, du drunknade i regn

Men en sak är säker, du är en riktig vän


Mina ögon kan tindra

Mina läppar kan le

Men sorgen i hjärtat

Kan ingen se


Nyår imorgon...

Nu har man slösat ännu mera pengar på kläder väskor och smink, men det känner jag att det inte gör något för det känner jag att det är värt. Har ju jualltid velat ha en liten väska som man kan hänga över axeln och nu har man äntligen fått chansen att investera en. Jag köpte en t-shirt  64,50 kr (REA), maskara 169 kr, puder 49,50 kr, och västan 129 kr. Riktigt bra kap nu när mellandags reorna startat. Fast det var bara tröjan som var på rea de andra till fullpris men ändå acceptabelt att köpa.

Den sista tiden så har jag verkligen slösat mycket pengar på shopping men jag får ju skylla mig själv fast det svider i plånboken. Men har i alla fall pengar kvar, hoppas jag hehe.

Då är det nyårsafton imorgon då, tiden har verkligen gått fort. Fortare än vad man vill att den ska göra. Antingen så blir det utgång till Lipz eller kanske hos min syrra eller så blir det med någon kompis på nån hemmafest. Man får ta dagen som den kommer. Det kommer nog bli bra i slutändan. Hoppas i alla fall ni som läser min blogg får en trevlig nyår och jag önskar er alla ett got nytt år :)

Puss och kram och nyp i skjärten... 

Solo but not...

Jobbat idag då, och då var man på bio och kollade på Madagaskar 2 som den tjejen så gärna ville se, och jag kan hålla med om att den hade sina roliga stunder. Men det finns väll roligare filmer som jag skule välja att se på men nu är det ju det som hon vill göra som ska uppfyllas och det är ju det viktigaste inom mitt yrke.
Och nu sitter man hemma och skriver på min blogg och små blegar lite på tv: emellanåt, finns inget bra som man fastnar vid. En lite små tråkig kväll med andra ord.


Ibland kan man bara ha en sådan konstig känsla i magen utan att veta vad den menar, och just idag har jag en sådan känsla. Känslan går inte att sudda bort och det känns som om nått bara trycker och värker i en. Känslan kommer inte ofta men när något är som det inte brukar vara, och jag vill verkligen inte känna så just nu.
Den brukar försvinna när allt känns lugnare, och har jag tur så försvinner den nog snart.

Puss och kram och nyp i skjärten...

Lördag den 27 december 2008

Nu är det redan tre dagar sen julafton slutade och det är ett helt år till nästa gång men för mig känns det skönt att slippa all den jävla stress som alltid upp kommer innan och vid juletid. I alla fall så hade jag en trevlig jul och fick nästan precis allt som ja önskat mig: plattång från Vidal Sasson, Tavlor, smink, el - tandborste, parfym, pressentkort och massa andra saker. En verkligen lyckad dag.

Som ja sa så skulle jag lägga ut bild på min outfit som jag bar den  24 december 2008. Bilderna kanske inte är hur tydliga som hellst men syns i alla fall :D.

Outfit jul 08 
* Outfit 1                  * Outfit 2 

Idag har vart en av de underbaraste dagarna på länge och den började med att jag vaknade trött och slö som jag alltid är på morgonen men sen så piggnade man allt till och jag gjorde mig i ordning och stack hem till angelica en stund innan hon skulle börja jobba. Vilket jag ska göra imorgon. Sen träffade jag Sofie för ovanlighetens skull :P och vi åkte till Överby så jag fick köpa parfymer, vilket jag inte klarar mig utan, jag köpte en parfym Puma  Flowing som doftar så hilmla underbart sen köpte jag även Naiomi Campbells Seductiv elexir som är en av de goaste parfymer jag någonsin haft.  Parfymerna kostade 195 respektive 265 kr. Allt som allt det jag köpte gick på 500 kronor vilket var värt det för att få de parfymer som jag verkligen älskar. Har haft en antal parfymer men Naiomi campbells är min favorit och kommer alltid att vara. Har ni några förslag på parfymer som ni gillar så skriv gärna det på eran blogg eller till mig på min bilddagbok: Nejthaliee

Sen när klockan var 16:30 hamnade jag hos min syster för att äta tacos med henne och mamma och det var tur det för jag var så hungrig så jag nästan dog, inte bokstavligen men gott var det i alla fall.
Och nu en lördag kväll så sitter jag här hemma och har det mysigt i mina nya underbara pyjamasbyxor som min mamma gav mig, annars hade jag bara tatt hennes igen. Hoppas ni får en trevlig och mysig kväll ni också och en trevlig nyår som snart kommer :).

Puss och kram och nyp i skjärten...

Shoppat!!!

Idag har ja vart uta och shoppat inför jul och nyår. Inte julklappar men kläder som jag ska ha på mig, jag kommer bli så snygg, eller hoppas i alla fall på det. Jackan kommer från Vero Moda 299 kr, klänningen från Tippy 269 kr och leggingsen från Gina Tricot 79 kr. Jag kommer lägga ut bilder när kläderna sitter på...

 Min outfit till jul och nyår!!!Min nya Min klänning!!!Nya leggings
* Outfit                     * Tröjjackan          * Klänningen         * Leggings



Är riktigt nöjd med mitt köp faktiskt. Kul att passa på när man väl har fått pengar så man kan shoppa loss. Fick fan 1400 från ena jobbet sen 1000 från andra jobbet. Kanske inte låter så mycket men om man jobbar bara 2 timmar i veckan så är de helt okej (Mitt andra jobb är slut nu eftersom jag inte ska fortsätta som danslärare). Sen kommer ju studiebidraget också och då blir det ännu mera shopping, helst i Göteborg eller nån annan stad där det finns fler roliga affärer.

Puss och kram och nyp i skjärten...

<3<3<3

Nu sitter man i skolan och jobbar med ingenting, jobbar lite med Erica på ett projekt som vi ska göra till våran julavslutning för etterna och tvåorna på torsdag (18/12-08). Det ska bli riktgit skoj att göra något som man verkligen kan göra tillsammans med alla tre klasserna och våra lärare eftersom vi sällan får den chansen. Säger bara herre gud va feta alla kommer bli när avslutningen är klar haha.

Annars vad ska man göra idag då? Jo ännu mera plugga, jag ska verkligen försöka beta av så många läxor som möjligt idag som det bara går. Det är verkligen behövligt. Sen hoppas jag att jag kanske får lite fritid över att göra nått skoj som att vara med min ängel Sofie <3

YOU ARE MY VERY BEST FRIEND <3    -Sofie och lilla jag...
      


One off my days

Ja ni vad har man gjort idag då?
Jo dagen började med att jag och Sofie vaknade pigga och glada sen gick vi upp och gjorde oss vackra som vanligt. Efter det så fick jag låna bilen av min pappa, så då tog vi oss en tur till Oden och kollade på julklappar som man ska köpa till alla, men som tur är så har jag nästan köpt alla som jag ska köpa mend et är bara det att pengarna är nästan slut nu :'(. Fast jag kan glädja mig åt att det kommer mer pengar snart... Inne på Oden så hittade jag en jätte fin klänning som jag vill ha på nyår så det är ett måste att jag köper den :D fast hittade ingen bild på den :(.

När vi väl kom hem så hade pappa bakat en hemmagjord pizza som smakade hur gott som hellst och vi alla tre blev lika mätta. Sen var jag tvungen att köra hem Sofie och sen hem iogen och förtsätta med alla läxor som man har. Som tur är börjar läxhögen att minska nu vilket känns så J***a skönt!!!!

Men nu ska ja lägga mig i ett skönt och varmt skumbad och sen kurra ner mig i sängen och mysa framför tv:n...

Puss och kram och nyp i skjärten...


Måndag 1 december

Tänkte bara skriva ett par rader innan man ska lägga sin och snart gå upp till skolan igen.
Kan verkeligen inte fatta att det är december redan och snart jul.
Dags att börja inskaffa julklappar och allt sånt nu då. Har ju redan skaffat två stycken redan om ja delar med minsyrra. Nu har ja bara mamma, papp, morfar, min syster och Sofie kvar att köpa till men det ska nog allt lösa sig till slut ;)

Puss och kram och nyp i skjärten...

One vanlig day !!!

Idag är det väll en dag som är som alla andra...Man har inget att göra och sitter bara hemma och slapar framför datan. Har i alla fall gett min goa pappa en önskelista inför jul som han tjatat om så länge nu, så nu blev det äntligen av.

Igår jobbade jag och var på överby med tjejen som jag är ledsagre för. Där kollade vi på Agnes som upptärde och sen ställde vi oss i kön till skivsigngeringen och då fick hon Agnes autograf på en skiva. har verkligen aldrig sett henne så glad innan och det gjorde mig så glad att hon träffat en av sina största idoler. Hennes leende värmde verkligen inombords :).

RSS 2.0