Musikdag

Denna dagen har bestått av musik musik och lite mer musik. Har lyssnat på musik i stortsett hela dagen. Ibland undrar jag vad jag skulle göra om jag inte hade musik att lyssna på !!!
Städat har jag också fått gjort, vilket var behövligt fast jag inte städade för så längesen. Men nu är det gjort iaf så nu behövs det inte göras på en vecka iaf.

Idag har det även vart en wierd day. Vette fan varför men ibland har man väll sånna dagar. Har känt mig less, opepp, nere, och allmänt blaha typ. Antar att det beror på vädret som inte vart nått bra idag! Får drömma och hoppas det blir bättre imorgon iaf. Men det tvivlar jag tyvärr på.
Sov gött.

Pyss Pyss...

ComHem katten !!!

Asså jag bara älskar denna katten xD !!!

 

Pyss Pyss...


Every rose has it´s thorn

Har blivit helt fäst vid denna låten av Miley Cyrus ^^


Converse

Tredje dagen på första skolveckan är nu avklarad. Än så länge så flyter allting på bra vilket känns super skönt. Inte så mkt uppgifter än men dom kommer väll antar jag. Har haft teckenspråk och svenska idag bara så har vart en ganska lugn dag med konversation på teckenspråkslektionen och sen lite "rollspel" på svenskan där man skulle visa olika karaktäter typ. Man fick sig allt goa skratt när folk framförde sina tolkningar :P. Skoj var det iaf

Idag har jag även införskaffat mig ännu ett par skor, men denna gången blev det icke högklackade. Utan idag blev det Converse, så nu har även lilla jag joinat Conversefamiljen haha. Nöjd med mitt inköp men måste bara gå in skorna lite mer så kommer dom passa mig som handen i handsken.



Love thees shoes :D <3 !!!

Pyss Pyss...

Fångarna på fortet...

Då har man kollat på Fångarna på fortet tsm med Christer och Nichlas för första gången på många år . Lika skoj nu som då får jag faktiskt säga. Diggade verkligen Electra som hejjade på ormarna hela tiden haha: Hej hej hej hej hej xD !!! Då vet jag iaf vad man kanske kommer att roa sig med de närmaste måndagarna.

 

Pyss Pyss...


Skolstart !!!

Då har skolan kört igång igen. Började halv nio idag och ska säga att det känns skönt att komma igång igen med pluggandet och rutinerna. Speciellt skoj var det att få träffa alla i klassen igen ^^. Har man inte träffats på typ 10 veckor så saknar man allt folket. Men nu är vardagen tillbaka till det man är van vid.

I lördags så var jag förövrigt inne stan med Christer, Nichlas och Glenn och vi kikade på när kungafamiljen var i stan och firade 200 års jubileum. Snacka om folkmassa eller vad. Höll ju fan på att fastna bland allt folk. Det var även lite artister som uppträde, dock lite mer lokala artister. Bland annat Eva Eastwood, Oscar Bly samt våran lärare som vi har i röst och talvård, Maria Johansson :D. Hon e riktigt grym må jag säga.

Nu ska jag häva i mig en kopp kaffe sen tat lite lugnt framför tv:n :).

















Pyss Pyss...

Slut

Nu är jobbet slut för denna sommare...

Soon over :D

Snälla kan inte jobb dagarna sta slut nu. Fast har ju bara imorogon kvar så ska väll egentligen inte klaga men men. Lilla pesemisten är kanske framme just nu :P. Är lite less på jobb och irriterande "kollegor", som är allmänt negativa mot nya människor under en semesterperiod! I´ll just say GET USE TO IT !!!! Tur att en annan är bättre ^^.

Ne nu ska man ta och dö på soffan till natten kommer ^^, jobb imorgon igen, 7:00-16:00 !!!

Pyss Pyss...

Slow day

Usch va denna dagen har vart seeeeg och jobbig. Inte för att den varit jobbig fysisk, men har vart helt död hela dagen och inte orkar göra nått alls tyvärr :/. Hade vart skoj men min energi var helt borta när man mer eller mindra landade på soffan efter hemkomst. Funderar skarpt på att snart lägga mig, fastän klockan bara är 21:40. Men är man trött så är man. Börjar halv 2 imorgon så det är skönt iaf med lite sovmorgon :).

Kom på att jag glömde ladda upp en bild från lisebergsresan. Jag och Christer var bara tvungen att ta kort på den för Josefinas skull ^^. Hade vart så skoj om du också vart med Josefina :D, men får bli nästa gång tycker jag.
Natti natti.


(Lill-Bajs xD)


Pyss Pyss...


Det går så fort...

Allt går så fort. Snart är sommarlovet över och skolan börjar igen. Ska jobba en vecka till sen börjar skolan. Ska bli skönt med lite vanliga rutiner som man vill ha och få träffa alla kompisar igen. Har dock ingen större lust att jobba denna veckan om jag får säga så. Känner att jag vill vara ledig ledig ledig !!! Men men man kan ju inte alltid få som man vill.
Nu får det väll bli till att svulla lite med godis framför tv:n i brist på annat.

Pyss Pyss...

Låååång roligt biltripp :D

Dålit med bloggande nu på sista tiden igen. Har väll inte hänt så mkt fören nu de sista dagarna direkt. I trosdags så åkte jag in till stan och klippte och färgade håret, sen kom Christewr och Nichlas också in då Christer också skulle göra sig fin i hårt :). Och gissa om vi blev snygga asså !!! Efter frissan så träffade jag min kompis Erica som sedan följde med mig, Christer och Nichlas hem till BaronBackarna och käkade mat och glodde på film.

Men sen på fredag morgon så vaknade man tidigt och så drog vi tre mot Liseberg och Göteborg :D. Shit va skoj det var, men dock lite krongligt att hitta i själva Göteborg. Men efter en halvtimme så lyckades vi allt hitta fram till vår destination. Efter en lång dag med massa vandring och attraktions åkande så bar det av till Vänersborg och min mamma för att övernatta där tills idag. Tur att mamma bor soppas nära så man kunde mellanlanda en stund och slippa köra nästan 30 mil sent på kvällen :). Har iaf haft super duper mysiga dagar tsm med de två grabbarna, och hoppas man gör nått sånt snart igen ^^.

Nu ska jag inte göra nått utan ska bara slappa och glo på tv, om det nu var nått bra på tv så klart :P.



Hemfärd:



Här kommer ett videoklipp då vi tre åkte Jukebox :P





Pyss Pyss...

Internet igen !!!

Äntligen har man internet igen !!! Tele2 sög kuk och nu har jag skaffat mig Com Hem ist som verkligen fungerar som det ska. Tack Christer för du hjälpte mig att fixa bredbandet och boxern ^^ !!!

Pyss Pyss...

RSS 2.0