:)

Sitter nu här hemma och är nyduschad och kollar på tv. Denna helgen har varit en aktiv helg, den började med att jag gick på fest hon Linn i min klass och förfestade där och sen så gick vi ut på Frimis här i Örebro. Efter det så blev det fest igen på lördagen hos Sara L i min klass. Det var en sjukt trevlig kväll men man känner sig allt trött nu efteråt hehe men synden straffar sig själv :P. Aja har iaf haft en super trevlig helg och så nu ska jag fortsätta fixa i ordning mig. Ha en bra första advent :).

Pyss Pyss...

Onsdag 25 November...

Idag har varit en ganska går och dyster dag men ändå helt fungerande. I morse så gick jag upp 5:00 för att vi skulle åka på studiebesök till Mogård som ligger vid Finspång eller nått sånt haha :P. Aja det var ganska intressant men jag var så himla trött idag så jag orkade inte direkt hålla ögonen öppna men det gick allt med lite tvång. Vi kom tillbaka till skolan vid halv 4 så det var hyfsat tidigt.

Sen så gick jag och Christer in till stan och kikade i affärer. Jag hittade mig en snygg skjorta som det nog komemr bil på framöver och sen köpte jag mig en ny foundation och maskara som verkligen var behövligt hehe. Christer hittade en snygg skjorta, 2 T-shirtar och ett snyggt skärp :). Efter det var det bara att bege sig hem och laga mat och idag på menyn så blev det pasta och köttfärsås. Det blev helt ätbart, haha det låter bra när man kritiserar sin egen mat :P. Aja men nu ska jag snart hoppa in i duschen så ha det great !!!

Pyss Pyss...


Mogård, där vi va på studiebesök :)

Nått som går...

Usch känner mig mysko idag. Inte för att det är så annorlunda från vad jag normalt är hahaha. Aja nee men jag känner att jag har ont i magen och att jag känner mig konstigt i kroppen rent generellt. Tror nästan att det är nått som går hehe. Man får iaf hoppas på att det blir bättre tills imorgon. Sitter hemma hos Christer nu och väntar på att vi ska börja med maten. Ja, jag vet att vi lagar samma mat igen haha (Till er i klassen). Men har man ingen fantasi så har man grannen till hjälp :)

Idag har det varit en ganska seg dag men ändå rullast på ganska bra om jag ska vara ärlig. Inte för att de sista letionerna är skoj för fem öre, men vad ska man göra man är ju tvungen att gå på dom. Som tur är så har man ju snälla och roliga klasskompisar som kan göra dagen rolig och värd att fokusera på än de tråkiga lektionerna. Men nu ska jag allt vara lite social mot Christer :).

Pyss Pyss...

Mumma...

Åååh va gott det börjar lukta nu, mamma håller på att laga mat och idag på menyn så står det kött, ris och hemmagjord brunsås :). Mumms är vad jag kan säga haha. Snart kommer Christer hit för vi ska bjuda honom på middag. Det blir en tidig middag idag eftersom mamma ska åka hem tidigt så hon slipper köra i mörkret och regnovädret, hehe !
Aja ska kolla om mamma behöver någon hjälp så hon inte behöver göra allt själv.
Tack för en mysig helg lilla mamma har varit super mysigt !!!

Pyss Pyss...

Thank you

Har haft en super mysig kväll med Christer idag, först så stack vi till Open Sign som är en föreställning men för döva. Det var super roligt att se. Men jag trodde faktiskt att det skulle vara flera som skulle komma och titta, detta år var det ungefär 60-70 pers som kom. Fast det gjorde ingen ting skoj var det iaf.
Efter föreställningen var slut så åkte vi och käkade på Max :). Ganska gott men har allt ätit godare burgare haha. Christer föjlde sedan med hem till min lilla lya och kikade på tv med min mamma som är på besök :D !!! Har som ni kanske märker haft en super duper trevlig kväll. Har verkligen super skoj med dig Christer :D, thank you <3



Pyss Pyss...


Mammsen är här :D

Sitter och kollar på utrustningen med min mamma som kommit på besök idag :D. Jätte mysigt att få lite besök av lilla mammsen. Men snart är der väll dags för bingen, känner mig verkligen slö men självklart så vill jag ju se vem som åker ut . Ha iaf en mysigt kväll nu.

Pyss Pyss...

Nice day I say !!!

Idag har varit en ganska lugn dag och jag fick allt gjort lite i skolan :). Efter skolan så gick jag och Christer till Konditori Vasa och fikade, vilket var en mysig stund.  Sen åkte jag hem och åt bakpotatis till middag. Runt 6 tiden så stack jag över till Christer och så kikade vi på tv och åt pepparkakor och drack julmust :D !!! Så smaskigt asså. Men det får inte bli för mkt av det goda hehe.



Pyss Pyss...

Hahahahaha !!

Jag är bara tvungen att dela med mig av denna roliga film som jag och Christer spelade in igå XD !!!!
Det är en egen version av en reklam som går på tv:n, Judit och Judit :P !!! Hoppas ni förstår och gillar den :) !



Pyss Pyss...

Jahaja

Nu är ännu en vecka påbörjad, och jag vet inte riktigt om jag ska vara glad eller inte. Har inte vart på mitt bästa humör den senaste tiden och inte kännt mig så glad direkt. Speciellt kvällarna är lite jobbiga när man är hemma och har all tid i världen att tänka efter. Men på dagarna så är man ju i skolan så då håller jag mig sysselsatt hela dagen.
Men alla har väll sådana perioder antar jag. Eller har jag helt fel?
Aja nu ska jag sitta hemma och inte göra nått. Hoppas ni får en lite roligare kväll :D !!!

Pyss Pyss...

Jahaja

Nu är ännu en vecka påbörjad, och jag vet inte riktigt om jag ska vara glad eller inte. Har inte vart på mitt bästa humör den senaste tiden och inte kännt mig så glad direkt. Speciellt kvällarna är lite jobbiga när man är hemma och har all tid i världen att tänka efter. Men på dagarna så är man ju i skolan så då håller jag mig sysselsatt hela dagen.
Men alla har väll sådana perioder antar jag. Eller har jag helt fel?
Aja nu ska jag sitta hemma och inte göra nått. Hoppas ni får en lite roligare kväll :D !!!

Pyss Pyss...

Länge sen nu :P

Nu var det verkligen länge sen jag skrev på min blogg, men det har jasg haft en anledning till. Mitt internet har inte varit som det ska i typ två veckor nu. Men så tur är så fick jag ordning på det idag :D. Har inte gjort mycket under dessa dagar bloggen inte varit aktiv, utan jag har vart med kompisar och haft det skoj och mysigt. Sen har jag fått mat av Christer och jag har gett han mat :P haha. Men men nu ska jag sova så hörs vi av :D

Pyss Pyss...

Lördag kväll !!!

Lördag kvällen är nu här och kollar just nu på körslaget på fyran men tycker inte det är så bra. Tyvärr finns det inte mkt att bra att kolla på ikväll. Igår var det ju idol så då kollade jag på det hemma hos min vän Christer :). Tack för en super trevlig kväll igår! Ska antagligen dit ikväll igen och äte äppelpaj hehe (A). Men får se om han orkar med mig ;) !!! Aja nu ska jag slappa och ta det lugnt en stund.

Pyss Pyss...


Jag och min vän Christer :) !!!

Tvättar...

Håller på och tvättar just nu och det är inte speciellt skoj kan jag meddela er alla. Men det måste ju tyvärr göras så man har ren tvätt :P. Tänker inte gå runt i skitna kläder direkt. Men det är nog snart klart eftersom det bara blev två maskiner, vilken är skönt.
Jag brukar se till att det inte blir mkt mer än två maskiner tvätt per gång, bara för att man har bara tre timmars tvättid så man hinner inte tvätta för mycket om allt ska bli torrt i slutändan. Men så är det nu och än så länge har det fungerat :)
Ne nu ska jag ta mig en smörgås och kolla på Desperate Houswives på femman som är sååå bra :D.

Pyss Pyss...

Pirrigt !!!

Nu har jag haft en del av andra avtämingen i år. Kändes verkligen pirrigt men det kändes ändå som om det gick bra. Hoppas verkligen. Får tyvärr inte berätta vad vi gjorde eftersom andra kommer göra denna ävning i framtiden. Man vill inte ge andra för mkt försprång ;) hehe. Sen på onsdag har vi en andra delen på denna avstämningen och den är jag nästan mer nervös för men ni får önska mig och de andra som ska göra detta lycka till.

Har håltimme nu fram tills 12:40 så har inte så mkt att göra, och orkar desutom inte göra nått speciellt heller.
Så funderar på att slänga mig på soffan i grupprummet och dö en stund haha. ha det super bra nu...

Pyss Pyss...

Snart hemma igen...

Så där ja, då är man snart tillbaka i Örebro igen då :). Har verkligen längtat hem även fast jag har haft det jätte mysigt under lovet med mamma, syrran, pappa och Maria :). Har ändå fått gjort lite under min 10 dagars långa ledighet och inte bara suttit hemma och degat. Känndes skönt att "vila upp sig" även fast det har varit lugnt så är det skönt att vara ledig. Men imorgon är det slut och tillbaks till skolan och vännerna igen :D.
Hoppas ni får en skön kväll och att ni haft ett bra lov ni också (Ni som har lov förstås :P)

Pyss Pyss...

Söndag 1 nov...

Nu bäret snart hemmåt till Örebro igen efter ca 10 dagars ledighet :). Har haft ett bra lov och en supertrevlig helg hos min syrra i Stockholm. Tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder från vistelsen:

Hos syrran på fredagen =)

   

I gammelstan + city i lördags =)

     

Höstpromenad i söndags =)
    


Pyss Pyss...

RSS 2.0