Läppe

Då bär det av till läppe imorgon med hela skolan. Är läger som gäller nu som alltid varje höst. För 2 år sen var vi i Finnåker och i fjol va vi i Ånnaboda på läger. Än så länge har det vart skoj så återstå att se om det blir det i år igen. men det blir det nog om man håller ånga uppe. Tycker bara det känns så småskolnivå att åka på läger hehe xD. "Mamma vi ska på läger", tänker jag bara på som man sa när man va liten. Aja barnet i en stannar nog kvar föralltid. Eller iaf hos mig kommer fan aldrig växa upp helt och hållet tror jag :P. Eller vill inte det iaf. Aja nu blire till att packa sen att höppa i säng och hoppas att inte klockan blir halv ett så man orkar upp imorgon. Ha det great allesammans...

Pyss Pyss...

Färgat håret

Nu har man fått lite färg i håret också. Blev visst brunett igen :P, fast jag inte trode det. Alltid lika spännande att färga håret haha. Ne asså jag är inte missnöjd men ni kan se på bilden nedan att jag inte va beredd på resultatet direkt. Gillart det gör jag, men om man köper mörkblond färg ska man bli så som på bilden :P. Aja har vart brunett i flera år så var väll dags nu igen antar jag hehe. Skönt att få lite färg i håret iaf och slippa den rättfärgade färgen man hade innan. Nu ska jag bara njuta av kvällen så ha det great...

Innan:




Efter:


Pyss Pyss...

Äntligen klippt mig !!!

Äntligen klippt mig !!! Känns så skönt att få ha klippt mig idag. Var på tiden efter ett år. Gillar verkligen den frisörsalongen och de frisörerna som jobbar där måste jag säga. Känns som ett riktigt stammis ställe nu som jag alltid vill gå till. Lisa hette den frisören som klippte mig. Hon är verkligen duktig. Hon cutta väll av nästan 10 cm av håret :P. Känns nog mer än vadet var. Dock var det ju behövligt så. Men nöjd blev jag iaf. Sov gött.



Pyss Pyss...

Shopping!

Har äntligen fått skaffat mig ett par nya jeans idag, ett par mörkblåa från Gina Tricot. Apsköna verkligen och dom kostade bara 200 kr. Ett riktigt kap om nån frågar mig iaf. Trött nu efter en lååång dag i skolan men va fan det är ju bara början för vad som komma skall så är ju bara att bita ihop och kämpa sig igenom dagarna :). Dock inget jobbigt som dykt upp än så det är ju skönt. Borde sätta igång och läsa lite i en bok som vi fått i svenskan, så det blir mitt kvälls nöje :P. Ha det great allesammans.


Lite halvdan bild men va fan, deal with it ;)

Pyss Pyss...

Finally !!!

Imorgon kommer äntligen de efterlängtade pengarna som jag suktat efter sååå jävla länge. Har en lite lista på vad som ska shoppas. FÖRST är det klippning och byxor. Har hittat ett par på gina som jag vill ha men lite osäker på vilken färg på jeansen.  Sen se om jag hittat nått annat skoj som jag hittar. Nått skoj ska man la hitta hoppas jag. Vill ha nån ny tröja och nya toppar, men tar inte allt på en gång. Lite för lätt att spendera allt på en gång när man väl får pengar :P. Fast å andra sidan...så kan det va värt det ibland moahaha.

Här kommer en liten lista på sånt som jag vill köpa :P. Nått topparna kommer jag nog köpa hoppas jag ;).









Pyss Pyss...

Kräftskiva på Klockestensvägen...

Ikväll är det kräftskiva som gäller, dock inga kräftor för mig. Vill inte dö liksom av anafylaktiskchock :P. Men blir grillad kyckling med lite annat gott. Massa folk verkar det bli iaf, ungefär 15 pers. Bestämde att det fick bli min långa svarta kläning som outfit ikväll tsm med lite lockigt hår ;). Bara man inte fryser ihjäl ute i kylan i partytältet. Är väll bara att flytta in om det skulle bli så. Kommer även bjuda på min kaka som mormor alltid gjorde då hon levde. Hoppas den blev bra :P. I like it anyway ;).

Sen är det sista dagen i Alingsås för ett tag. Åker med pappa upp till Örebro imorgon igen för skolstart på måndag. Pirrigt att börja skolan igen och träffa alla där uppe men samtidigt jätte skoj. Har iaf haft det super mys nere i Alingsås och kunnat träffa familjen här och hälsat på mammsen och syrran m.fl i Vänersborg :). Åker neråt nån gång igen i framtiden hoppas jag.



Inget att göra :P

Sitter hos mamma min och har inte mkt att göra nu frammåt kvällen. Och inget bra på tv:n är det heller, men det är det ju sällan i och för sig! Måndag igen men äntligen är jag ledig en vecka tills skolan börjar. Åker väll upp på lördagen med pappa. Skönt att slippa åka tåg med alla saker och en cykel :P. Har iaft haft en lugn och go helg. Började med ern lugn fredag sen blev det utgång igen med Hanna panna Larsson och hennes kompis Nathalie :) (Lite jobbigt när det är 2 Nathalie i samma umgänge hehe). Sikken rolig kväll det blev, började med Sticky Fingers i Gbg sen bar det av till "Bar Himmel" en stund och till sist McDonalds innan tåget hem till Alingsås. Nu sitter jag som sagt hos mamma och hade skoj med hennes dator, enjoy några flummiga bilder:







Pyss Pyss...

Bättre

Nu äntligen börjar jag må bättre etfter att par dagars sjukdom. Hostar gör jag dock fortfarande, men ingen värk i halsen och så som tur är. Febern försvann redan i torsdags/fredags typ så det var tur när vi va i Sthlm. Snart är det dags att börja jobba 14-21 ikväll. sen imorgon är det redan sista dagen på jobbet, då har jag jobbat i 5 veckor redan :O. vart fan har denna sommaren tatt vägen egentligen. Ska i och för sig bli jäkligt skönt att komma tillbaka upp till Örebro igen och till vardagen. Skolan börjar ju den 22 augusti igen. och även där märker man att tiden springer iväg, börjar liksom redan 3:e av 4:e året nu till hösten. Aja snart är man väll pansionär och ligger lam på ett ålderdomshem eller nått :P. Nja så fort hoppas jag att tiden inte går. Aja får al göra mig i ordning nu så jag hinner äta lite mat innan jobbet. HOJ på er alla...

Och jo, om ni vill ha era converse vita igen ist för gråa så ett litet tips som jag fick av en kompis. Använd Vanish så blir dom typ som nya ;) !



Pyss Pyss...


Pride 2011

Kom tillbaka till Alingsås idag efter att ha ett par lyckade dagar med Christer och Nichlas i Stockholm och pride. På torsdagen var det schagerkvällen och då kom det massa artister som Anna Bok, Arja Saijoma, Kate Ryan, D´nasch mfl. Lite tråkigt att det inte kom så många från årets melodi och eurovision tävlingar. Men ska inte klaga, är nöjd ändå :). Många artiset som jag velat se och fick se så :)

Fredagen blev det bio, då följde Christers kompis Robin med. Riktigt trevlig kille få jag säga. Kollade på sista Harry Potter filmen, Shiiit va bra det var, fick nästan tårar i ögonen så bra var den. Tråkigt att det inte kommer fler dock.

Lördagen var vi och kollade på prideparaden, skulle gått med med stanande och fotade ist. Massa roliga och lite chockerande outfits men diggar det skarpt. Sen på kvällen drog vi till pridepark i Kungsträdgården där jag blev fotade med Danny :D:D:D:D !!!! För att sumera dessa dagar så har dom vart toppen :) <3




Har massa bilder till men dessa räcker nog tror jag för att visa dagarna i storstdaden :)

 

Pyss Pyss...


Lekt lite med kameran...

Har lekt lite med kameran både igår och idag :). Vill verkligen pröva mig fram för att sedan bli bättre. Har inte gjort nått avancerat direkt men alltid en början iaf. Majoriteten av bilderna är svartvita, fö jag tycker det kan bli sååå fina bilder. Dock nån färg också. Kommer nog försöka hållla intresset uppe så jag kan bli ännu bättre i framtiden. Ni får gäran ställa upp om jag skulle bli sugen på att fota ^^! Leka lite försökskaniner är väll skoj hö hö. Lägger upp ett par bilder som jag tatt under dagarna nedanför :)













Pyss Pyss...


RSS 2.0