A whole week off from work

Så jävla underbart att vara ledig i en hel vecka nu. Har inte vart låång ledig sen jag vet inte när. Var nog påsklovet tror jag :P, och det var ju ett tag sen. Men sen blir det en veckas jobb och sen ledig en vecka igen så nu blir det mkt leidghet i slutet av jobbperioden vilket känns AWESOME !!! Nu blir det lite mer kaffe sen blir det till att se vad dagen har att erbjuda ^^.

Pyss Pyss...


One day off

Nu har jag iaf en dag ledig innan jobbet klockan 14:00 imorgon. Så jävla skönt att kunna vara ledig och bara tat lugnt eller nått. Så nu blir det lite kaffe och sen en dusch. Efter det så får jag se vad som händer denna dag. Som tur är jobbar jag bara onsdag och fredag också sen ledig lördag till söndag veckan efter :D. How lovley. Antagligen blir det Liseberg till helgen, det skulle vara så jävla skoj :D:D:D. Då blir det iaf att hyra bil och dra ner till Göteborg under dagen och sen till Vbg för att övernatta. Har itne vart på Liseberg på ett par år nu så nu är det dags igen :P.

Ha en super bra dag nu iaf, för nu ska mitt kaffe drickas upp så jag piggnar till lite mer och sen dusch ^^.

Pyss Pyss...

Hard work work !!!

Snacka om en seg dag. Har verkligen kört hårt på jobbet och sprungit fram och tillbaka fram och tillbaka hela dagen. Är det bar för att jag är så bäst och så snabb på att jobba haha :P. Aja denna arbetsdag är slut nu iaf men imorgon är det påt igen. Hoppas helgen går snabbt iaf.

Kom på en sån ledsam sak som jag såg igår när jag parkerade cykeln hemma. Jag tittade ner och ser en lite söt mus. Först trodde jag att den inte rörde sig så mkt för den var rädd. Men sen såg jag att den lille stackaren var lam på bakbenen så den hasade sig fram på sina små framben. Tyckte så synd om de, tror nog jag är en djurälskare. Och idag tyvärr, så hade den lille dött. Kanske bättre det än att den lever och är skadad.

Nu blir det nog bara att ta det lugnt och slappa innan sängen kallar för mer jobb imorgon. Men inget bra på tv är det heller så känns som om kväller vart seeeeg. Vill inte sova riktigt än eller. Ha en nice kväll...

Pyss Pyss...


Thunder and lightning

Shit ass va det har åskat och regnat nu i eftermiddag. Trodde fan aldrig att det skulle ta slut, men nu verkar det faktistk som om det har slutat åska iaf. Som tur är så är jag inte rädd för åska utan tycker mer det är mysigt ^^. Fast respekt har jag ju så var ju tvungen att stänga av tv och dra ut alla sladdar. Fast nu är tv:n igång igen så man kan roa sig med annat ist för datan :P



Nu ska jag dricka upp min kopp kaffe och sen sortera all nytvättad tvätt...tjingeling

Pyss Pyss...

Vill inte klaga

Oj oj oj nu är det verkligen varmt ute. Håller ju på att krevera, men det är bara att stå ut. Vaknade hyffsat tidigt idag av att jag skrattade xD. Vet inte varför men det är roligt att vakna av att man skrattar :P. Aja sen var det bara av att ut och lägga sig i solen en stund. Han sola en bra stund innan jag skulle iväg till jobbet.
På jobbet var det ännu varmare och båda jag och hon jag jobbade med höll på att dö av värmeslag. Och inte minst de gamla. Fattar verkligen inte hur de står ut :P. Hoppas det blir lite svalare så man kan röra sig utan att svettas ihjäl.


Nu blir det lite blega på tv sen i säng. Jobbet kallar imorgon 07:00 - 13:30. Kort och skön dag som tur är.




Pyss Pyss...

Back at moma´s house

Sitter nu åter hemma hos mamma i Vänersborg. Just nu kollar vi på film, Walk The Line, och tar det lugnt. Skönt att komma bort från jobbet ett tag och slippa irriterande personal som tror dom kan allt. Såna människor kan jag klara mig utan :P. Får se vad denna helgen har ett erbjuda mig. Ska försöka träffa syster yster min :D !!! Eller ja, inte försöka utan ska hehe !!! Annars får jag ut att leta äventyr !!!
Hoppas ni får en go kväll.
Pyss Pyss...

En shopping, städ och slappar dag

Oj oj oj idag har man shoppat en jävla massa, 4 linnen/toppar, 3 bh:ar och en rakkniv till att fixa ögonbrynen med. Allt sammans gick la på 800-900 kr. Så det tycker jag inte är så farligt. Känner mig iaf nöjd med mina inköp så nu har man lite nya kläder. Men borde också ta bort och slänga alla gamla som jag inte använder :P. Nån kanske vill ha, säg till. Sen så städade jag hela lägenheten och har plockat. Det var inte roligt i denna värmen men som sagt nån måste ju görat och den som måste är jag bara jag. Men nu är det avklarat och färdigt iaf. Sköönt.

Lagade förövrigt pannkakor till middag och så hade jag jordgubbar och grädde till, muuuummms va gött det blev :D !!!

Imorgon blir det jobb igen men börjar inte fören 3 så det är lugna puckar fram tills dess. Ha det great !!!




Pyss Pyss...



RSS 2.0