A little change

Jag tänkte att det var dags för lite förändring så jag tänkte att man skulle pröva ändra hårt lite. Ingen drastisk förändring dock men allti kul att ändra lite. Har tröttnat på att ha samma frisyr sen, ja jag vet inte hur många år.
Så min tanker var att mittbena ist för sidobena kanske var en lite förändring :P.

Hoppas solen och sommaren stannar nu i ett bra tag. Vill ha meeeeer !!!


Mittbena ist för sidobena, va tycks :P ???

Pyss Pyss...

Äntligen slut...

Nu är 4 dagar och 30 timmar jobb äntligen slut, så är ledig imorgon och då ska jag passa på att sova ut kan jag meddela! Efter jobbet idag lade ja mig ute på gräsmattan och solade i en liten stund, men pallade inte värmen så gick in :P. Fick dock dåligt samvete för jag gick in men var helt slut. Kommer förhoppningsvis fler soldagar. Och om vädret tillåter så ska jag ut imorgon också. Annars ska jag ut med Linn på torsdag, antagligen iaf :D, och sola på e.m :).

Håller tummarna för vädret nu framöver.

Pyss Pyss...

Orkar inte mer

Usch jag orkar inte mer!!! Känner mig helt färdig efter att ha jobbat så många långa dagar i streck, men sånt är det verkliga livet eller? Som alla säger till mig så får jag ju pengar för det men det känns jobbigt i kroppen. Inget fel på jobbet men är väll mer bara ovan med att jobba och inte gå i skolan.

Få numera se vad denna söndag kväll har att erbjuda. Blir nog inget speciuellt eftersom det vankas mer jobb imorgon. Ha det bra denna söndag kväll i juni.

Pyss Pyss...

Sol och jobb

Har varit helt underbart väder ute idag! Efter mamma och morfar åkt hem så satt jag ute och solade i detta underbara väder tsm med Christer i nästan två timmar. Sen skulle jag iväg och jobba vid 3 så kunde tyvärr inte sitta ute mer. Men det kommer ju fler dagar för det. Det gick bra att jobba och det flöt på så det känns skönt.

Nu är jag ledig imorgon torsdag så ska passa på att vila ut och samla krafter inför att jobba intensiv helg nu denna midsommarhelg. Men det blir ju extra cash, så det är gött ;). Som andra och jag själv säger så är inte midsommar något speciellt. Då kan man jobba ist och tjäna pengar, eller hur?

Nu ska ja sova ha det great...

Pyss Pyss...


Ett par mysiga dagar...

Nu har mamma och morfar varit här uppe hos mig i Örebro ett par dagar, men åker hem imorgon tyvärr. Alltis könt att vara själv men samtidigt är det alltis trevligare med sällskap :). Vi åkte upp i söndags och har nu spenderat dagarna tsm. Igår gjorde vi inte speciellt mycket. Jag jobbade fram till 2 sen slappade ci och tog det bara lugnt hemma.
Men idag däremot så har vi varit på IKEA så jag fick inhandla ett nyss soffbord :D, är verkligen super nöjd med mitt kap för 199 kr :P. Bild kan ni se nedan. Käkade gjorde vi också på IKEA och det blev rödvinsmarinerad kyckling med pommes frites och brunsås till. Mumma var det verkligen. Senare på eftermiddagen åkte vi runt i Örebro och visade dom runt lite vart jag går i skolan o.s.v. Vi satte oss senare på stortorget och åt glass i somamrvärmen. Vill ha sådana här dagar jämt!

Ne men nu ska vi äta varma mackor, ha det great !!!


Bra kap jag gjort :D

Pyss Pyss...


Home sweet home...

Nu bär det snart av hemmåt igen till hem ljuva hem i Örebro. Har nu varit hemma hos mamma i helgen och nu följer hon och morfar med hem fram tills på onsdag förmiddag :D. Inte ofta man har sällskap där uppe så ska bli skoj faktiskt. Jobbar dock imorgon bitti, 07:00-14:00. Men inte så farligt slutar ju soppas tidigt och sen är jag ledig fram tills klockan 3 på onsdag förmiddag. Så finns ju tid att man kan hitta på nått och visa dom runt lite i stan kanske. Beror på vad man känner och har lust med så klart.

Pyss Pyss...



Grillning och kungligt bröllop...

Denna dagen har verkligen varit lugn och skön. Det började med att fika med Angelica :D. Alltid lika skoj att träffa henne ^^. Efter det bar det av hem till moffa jenko och grillade tsm med mamma, syrran och Erik. Kan säga att det verkligen va gött med grillade kotletter, färskpotatis och kall purjolökssås ;).

Har kollat på det kungliga bröllopet hela dagen, och gud så fint det var !!!! Extremt fina klänningar och såå fina tal och sånger som lästs och sjungits upp under hela dagen. Blev nästan lite tårögd i kyrkan av Vicktorias och Daniels tårfyllda ögon. Gillade extremt mycket sången som Agnes och Björn Skifs sjöng i storkyrkan. Hoppas man hittar den


Här kommer lite bilder från denna dag hos morfar ^^


Weekend again

Nu är det helge igen och man jobbar inte denna helgen som tur är! Har gått brevid på jobbet nu i 3 dagar, tisdag-torsdag. Har gått bra faktiskt, men det känns att man inte är van att jobba xD. Börjar iaf på riktigt på måndag 07:00 :O.  Men innan det bär det av tillbaka till Vänersborg över helgen, och sen så följer mamma och morfar med upp i ett par dagar. Så nu slipper jag betala biljett hem, eftersom det inte ens fanns biljetter kvar. fast blir nog jag som kör,. Måste ju passa på när man får chansen.

Saknar för övrigt alla goingar som åkt hem. Känns så oerhört tomt, men tiden går kanske fort och snart är det dags för. Jag ska nog lyckas hitta på nått som fördriver tiden mellan arbetspassen.
Kommer väll inte alltid vara ensam i stan. Antingen komme jag väll att åka hem eller försöka locka hit nån kanske :P.
Nu ska jag packa för att åka hem imorgon, ha det great !!!

Pyss Pyss...

Helgen snart slut.

Nu är äve denna helgen snart slut. Så jävla fort denhar gått men ändå inte. Har iaf haft det lugnt och skönt hemma hos pappa och Maria i Alingsås nu i helgen med grillning och bara allämänt slappande. Imorgon bär det av till Örebro igen klockan 2 för att jag ska gå brevid på jobbet nu tisdag till torsdag. Lite nervös faktiskt eftersom det är ett nytt ställe med nya människor, men det kan ju faktiskt bli bra :). Hoppas det iaf och önska mig lycka till hehe ^^.

nu blir det av till Ica Maxi för att inhandla lite mat till grillningen i kväll :D.
Vi hade även besök av självaste Bambi härom dagen, och jag lyckades få en bra bild på honom haha xD


Pyss Pyss...

On my way...

Nu är man på väg hem för lite lov i Alingsås. Sitter och spelar musik i öronen och försöker allmänt se till att fördriva tiden :). Hade velat ha nån film men ska ta och fjäska med Christer så man får några till att ha på datan som man kan kolla på under resor hem och tillbaka hehe ^^.
Är framme i alingeby om ca 1 timme, eller nått sånt. Så egentligen går det ganska fort.

Idag hade vi även avslutning i skolan, så då gick vi till Imanuelkyrkan på väster och kollade på 3 olika spex som grupp 2,4 och 5 hade gjort. Så klockrena spex asså. Fick allt fram några skratt under den timmer. Efter det så fick jag och Christer skjuts till stationen av Mattias, snällt gjort så vi slapp gå med våra tunga väskor. Lunch på stationen blev det också, närmare sagt French Hotdog xD. Men i kväll blir det andra bullar för då ska vi grilla hos pappsen. Snacka om mumms mumms med grillat!!! Nu ska jag återgå till den lugna tågresan neråt i landet. Ha det bäst...

Pyss Pyss...



On heck of a day

Denna dagen har minst sakt varit rörig. Började inte speciellt bra av en orsak som gjort mig oerhört besviken och arg. Hoppas det löser sig iaf, vill inget annat. Sen har det följt av mer irritationer bla bla bla typ. Annars har jag suttit hemma hela dagen och läst "När jag hör din röst". Har under dessa två gågna dagarna läst 2 böcker. Hmm inte speciellt lik mig, men det är avslappnande och man skingrar tankarna bra med att läsa och ha bra musik på i bakgrunden.

Imorgon är det söndag följt av måndag och sista skolveckan innan lovet.

Pyss Pyss...

I am totally exhausted

Wooooh är helt slut kan jag meddela. Har vart på förflyttningskurs HELA dagen, från 08:00-15:30. De mesta visste jag eller kände igen, men det är ju alltid bra med lite repetion faktiskt. Sen när man kom hem så bestämde jag mig för att ta vara på solen så satte mig nere på gården även idag. Nu har man fått färg iaf kan jag meddela haha xD !!! Aja det är väll det som är meningen med att sitta i solen, eller? Nu återstår det att se vad som händer denna fredagkväll. Men jag antar att det inte blir mycket alls. Ska kanske ta och läsa ut boken "Om jag kunde drömma" :D.

Köpte förövrigt nya solbrillor idag ;)


Ha en mysig kväll

Pyss Pyss...


Min nya kamera :D

Idag hämtade jag ut min nya systemkamera, Canon EOS 1000D :D. Så jävla nöjd asså, men har inte lärt mig alla inställnigar och så än men det kommer väll. Så länge man kan ta bilder som blir bra så hehe. Så idag har man passat på att ta massa egobilder och lite andra bilder också så klart. Vill gärna prova ute men också på människor så om någon vill ställa upp som försökskanin så säg till ^^.






Back to vardagen

Då är man åter tillbaka i skolan och till vardagen efter två dagar i Stockholm med skolan (Grupp 1 och Grupp 2). Hade förövrigt en trevlig vistelse med massa studiebesök och vandring runt om i stan. Vi var på massa olika ställer och vandrade. Det började med Riksdagen, följt av Manilla skolan (vilket besöket sööög fett) sen på tisdagen åkte vi till Vasamuseét och blev guidade. På Vasa museét var det faktiskt lite små roligt, dock lite segt. Det sista vi gjorde innan vi åkte tillbaka till Örebro var att få en rundvandring på Alvikskolan där en av våra lärade gick i skolan. Det studioebesöket var MYCKET bättre än det på Manillaskolan.

Men nu är man hemma igen, men vill inte det utan vill till mitt hem hem där man känner att man hör hemma. Men vart är egentligen det. Finns det någon som kan svara mig på det? Känns inte rätt längre, och då menar jag allt. Snart kommer man bort ett par dagar. Ja ja säger jag bara !!!

RSS 2.0