Then it is thursday again

Såå skönt at hoppa av tåget efter 2,5 timme. Inte så långt dock men seegt. Sen lite creepy då en man satt och stirrade på en hele resan :O:S !!! Aja nu slipper man han iaf haha. Sitter och slappar lite framför datan hos pappa och Maria och ska väll sätta mig och socialicser lite med dom också hehe.

Pyss Pyss...


Yes or no?

I have this feeling that I don´t know if I dare to tell you. Is my feelings true or fales, that is a question that i´m asking my self. Maby one day my wish will become true and i´ll get what i want. I hope i´m not going to give up. I have support from very close people, and for that i´m very thankfull. And they have also told me not to give up. So I think i´m going til follow their advise. Please give me some more posetiv thoughts, I realy need them !!!

Pyss Pyss...


Författar möte

Idag så har man gjort en hel del, först på arbetsintervju på ett äldreboende här i Baronbackarna. Hoppas man får det. Sen så bara det av till skolan för att leka värdinna för nya sökande till skolan. Lite segt man vad ska man göra.Intressant att se vilka som kanske kommer börja ju :). Efter det så bara det av in till stan för att se om man hittade en jeansjacka, men utan lyckat resultat.
Innan vi skulle på förfatatrmötet så gick jag hem till Josefina och satt med henne och Chrster en stund. Men först så gick vi till Subway och käkade.
Författar mötet vad på stadsbiblioteket här i Örebro, och dagens författare var Johan Theorin. Eller hur han nu stavas, hehe. Jag må säga att han var faktiskt bra, rolig och lite skämtsam. Blev nästan lite sugen på att börja läsa han böcker. Vem vet jag kanske tar mig för det nån dag. Men först så ska jag läsa ut en bok till bokcafét, Alkemisten av Paulo Coelo.
Nu blir det att kolla på Desperate Houswifes ^^

Här kommer iaf en bild på mitt lår, värsta blåmärket. Hade ett liknande på andra benet för några veckor sen och nu var det dags för andra benet haha xD !!!


Gör lite ont :P


Pyss Pyss...





Nu är det tid för BARA mig

Nä nu fan, nu ska jag bara tänka på mig själv ett tag och se om man kanske kan få ordning på sig själv och må bättre. Orkar inte med alla saker hela tiden. Skit skit skit känns det som. Nu är detta en väldigt irriterande och deppigt inlägg, men det är så jag kännt mig ikväll. Vet inte vad jag ska göra eller vart man ska vända sig och så turen hamnar på min sida igen. Kanske måste få hjälp och hoppas verkligen nån vill hjälpa? Vill fan inte verka klen och mesig men ibland brister det tyvärr bara. Aja skit samma åt allt nu.

Hej då!

Same old usual monday

* Sometimes life is a real bitch, and i wonder if it ever will go over. All i can do is just wait and se if it gets better *

Nu är projektveckan iaf igång och idag träffades min grupp och startade med det som vi ska göra. Det vill säga laga mat till kvinnogillet. En kvinnogrupp som består av döva kvinnor :). Men tyvärr kan jag inte vara med på torsdag när vi ska laga mat eftersom jag ska bort tills på fredagen. Men men en annan gång kanske.
Sen klockan ett skulle vi iväg till tolkcentralen och gå på en föreläsning, höll på att somna :O. Inte så bra kanske, men är man helt död i huvudet och tankarna far runt så k   an det ju tyvärr hända.

Nu håller jag iaf på att tvätt det är inte helle speciellt skoj men som jag sa till syrran förrut så är man ju tvungen. Måste ju ha lite rena kläder. Ska förövrigt på intervju imorgon klockan 10:00 inför sommarjobb, håller tummarna att nått går vägen nu!!!

Pyss Pyss...


!!!

Nu är söndagen snart slut och ännu en skolvecka börjar, dock lite annorlunda eftersom vi ha projektvecka. Orkar inte förklara vad det innebär. Men skönt med lite omväxling.
Idag har jag kännt mig som en hemma fru. har gått och plockat, dammsugit och grejat hemma. Inte det man kanske vill göra men man måste ju tyvärr. Pluggat har jag gjort också, läste en massa i min bok till bokcafét vecka 18 och lyssnade på spotify :).

Nu känner jag mig seg, trött och rastlös så blir kanske en tidig natt, men det åter står att se.

Pyss Pyss...


Party igår :D

Igår var det pary för mig och Christer :D. Skoj kan jag verkligen säga att det var och det var riktigt roligt att så många ville komma. Fick en liten champagne flaska och sen fick jag också en godis BH och godis string haha ;P!!! Senare på kvällen ut på krogen, FRIMIS. Det var inte lika skoj men ändå ok. Blev så trött på vägen dit men det var skoj att träffa massa folk och umgås med vänner :). Dock trött och seg idag men mått bra ändå :D !!!
Natti natti nu !!!



Pyss Pyss...


Check it out :D !!!

Denna dagen blev som förväntat, bättre än igår ^^.
Ni måste kolla på denna filmen som jag och Christrer
gjorde idag på teckenspråk. Lejonkungen 2 - Käleken är stark.
är så super stolt över oss båda och super nöjd med filmen ^^!!!



Pyss Pyss...


Regular day, or is it?

Denna dagen har väll varit som alla andra dagar. Eller ja, jag vet inte längre. Men i och för sig jag känner att det inte är mycket som jag vet längre. En dag som bara innehållt skolan och sen inget mer. Eller jo jag har skrivit en CV som ska lämnas in till så många ställen jag hittar och hoppas på sommarjobb. Gillar inte att va hemma längre, vet inte varför. Aja det kanske kommer tillbaka snart, minnet och känslorna asså. Håller iaf tummarna, men nu ska jag bara slappa på soffan och hoppas att klockan går snabbt så att en ny dag är kommen.

Pyss Pyss...


Måndag...

Veckan har nu börjat och man känner sig återställd efter helgens bravader hehe. Ne men idag så hade vi lite somorgon och skulle sedan åka på en föreläsning av Jonas Helgesson på USÖ (Örebro Universitetssjukhus). Det var verkligen den bästa föreläsningen jag varit på. Jonas själv har en cp-skada och stod och pratade inför oss om man måste vara frisk för att må bra. Det var även titeln på föreläsninge Måste Man Vara Frisk För Att Må Bra? Super duper bra iaf. Han var verkligen rolig och och gav massa skratt, men man kunde ändå ta honom på allvar om det han pratade trots att han skojade en hel del. Mycket bra föreläsare.

Sen efter skolan så handlade jag mat så nu har man lite mer av det hemma. Efter det så var jag tvungen att ta mig i kragen och städa. Och nu är det gjort, vilket känns extremt skönt nu efteråt. Har även fått upp vissa saker som jag fått när jag fyllde år :D. Men nu ska jag kolla klart på Top Model 13.



Pyss Pyss...


Rolig helg ^^

Denna helgen har det verkligen varit full gång. I fredags så var vi på tyst teater med skolan, Nattgästen hette den. Riktigt bra försetällning med döva som framförde. Och sen igår så hade vi grillkväll/party hemma hos Sara Lund. Det var jag, Josefina, Christer, Malin och Sara som var hemma hos Sara och grillade och drack lite vin och bara hade det allmänt trevligt. Mycket skratt blev det också kan jag meddela hehe. Kan ju i och för sig inte bli nått annat med de goa människorna.

Men idag så mådde man väll bra men var helt död när man vaknade. Sov över hos Christer i natt fast jag bor 1 minut i från hehe. Det är ju alltid roligt med lite omväxling. Iaf när vi vaknade så lyste solen och man blev ju glad för det, men ingen av oss hade så mycket energi att göra speciellt mycket så vi låg på soffan med kudde och täcke från klockan 09:00 till 16:30 och glodde på massa filmer. Vi kollade på Så som i Himelen, Chess (Musikal), Creep, Chicago (Musikal) och sen till sist några avsnitt av Kvarteret Skatan. Jag tyckte det var skönt att bara slappa och ligga död ett par timmar hehe. Men sen runt halv 5 gick jag hem och duschade och sen hem till Christer igen och käkade bakismat , pizza ^^. Med andra ord kan man sammanfatta denna helgen som en super bra och mysig helg!!!

Här koller en liten videoblogg också ^^













Här kommer en liten videoblogg också ^^



Pyss Pyss...


Grillning/Party :)

Gud så skönt det var att sova lite längre idag. Nu sitter jag och njuter av en kopp kaffe men ska snart hoppa in i duschen. Ikväll blir det lite grillining och party hemma hos Sara :D. Ska bli mysigt, och jag håller tummarna att vädret håller i sig hehe. Men va gör det om man har trevligt sällskap, då spelar det ingen roll med mulet väder hehe.

Nu får jag sätta igågng och göra mig i ordning, ha en super duper bra dag!!!

Pyss Pyss...


Dåligt med bloggande.

Nu har det varit dåligt med bloggande på sista tiden, men har varken orkar eller haft tid. Så jag tänkte att man kan passa på när man har lite tid över hehe :). Mitt liv har inte varit så speciellt från övriga dagar. Har varit hemma i Vänersborg för att fira min 20 års dag, träffat kompisar, fikat mm. Tänkte ladda upp några bilder på det som hänt de senaste dagarna iaf :P.

Mitt 20 års kalas 11 april:








Sol studn i skolan och fika 14 april med kompisarna:









Pyss Pyss...


Lovet är över.

Nu är lover olyckligtvis slut och imorgon är det tillbaka till skolan. Usch känner inte för det, utan vill ha meeeer ledighet. Men det är väll bara att drömma vidare.
Har förövrigt haft ett lugnt och skönt lov med, fika, träffat kompisar, kollat på film och kalas. Sånt man ska göra på ett lov, hehe ^^.
Kom tillbaka hit till Örebro igår och min syster yster följde med mig då det inte fanns några biljetter till Stockholm för henne. Så då bestämde vi att hon skulle åka här i från idag :D. Skoj med lite besök. Vi var framme vid sju på kvällen och sen bar det av hemmåt till min lya. Sen Christer ringde och frågade och vi ville äta pizza med han och hanns mamma. Det var ett bra förslag då både jag och syrran var utsvultna.
En mysig stund med skratt och god mat
Idag så åkte vi in till stan och skulle kollat runt i affärer men de var ju stängda pågrund av påskhelgen :P. Så istället åkte vi till Maxi storhandlade, så nu är man fattig igen typ :P. Men nu ska jag kolla på tv, ha det bäst.

Pyss Pyss...


Påskeli påsk

Påskafton idag då, glad påsk allesammans :). Hoppas ni får en bra dag.
Jag ska snart hem till min moster med familj och äta lite mat. Ska nog bli trevligt.
Imorgon bär det av till Alingasås igen för att fira Maria (Pappas sambo) som fyller 45 :).
Och efter det så åker jag hem till kära Örebro igen, Wiiiiee :D !!! Miss my own apartment ^^.
Ha en bra dag :).

Pyss Pyss...


RSS 2.0