IKEA

Helgen är nu slut igen och det har gåt foooort. En lugn och skön helg som tur är :). Lovet har också vart bra föresten med vistelse hemma hos pappa och Maria i alingsås och sen hemma hos mamma i Vänersborg. I helgen så har jag kollat på melodifestivalen, hade mina favoriter men de felste sög faktiskt :/. Gillade Linda Pritchard, Love Generations och Linda Bengtzing :). Kan iaf yttra mig om att jag inte fattar varför vissa kom med i tävligen, men men bra att några bra deltog.

Idag har det blivit ett tripp till IKEA med Christer och Nichlas. Hade en sån stor lust att köpa masssssor men tyvärr har man varken plånboken eller utrymmet för fler saker i min lilla lya. Har en tydlig bild på hur jag vill ha det men det kommer kanske längre fram i livet. Hopefully :)! Även om jag inte har så mycket penagr så fick jag köpt mig en badrumsmatta och ett jätte gott vaniljblock ljus. Har så kallt golv i badrummet och så vill man ju att det ska lukta gott hemma. Så då var ju detta den perfekta lösningen :P. Aja imorgon börjar iaf skolan igen får se hur det känns imorgon när man ska palla sig upp. Ha det toppen bra.




Pyss Pyss...

Hmm...

Då är min mobil inne på lagning nu då. Känner mig halv utan min lilla bebis till iphone :'( !!! Får vänta tills nästa fredag innan jag kan få den igen. Skulle hämtat ut den idag från lagningen med krånglade med tider och så och andra rörigheter :P. Men men har iaf fått låna en Sony Ericsson av pappa som jag ska ha fram tills jag hämtar ut den andra :). Ska ju nämnligen hem nästa helg också för att fira morfar som fyller 80 år :). Huvudsaken är att jag får en hel mobil som inte är trasig när jag får tillbaka den. Sitter nu iaf och slappar hos pappa innan jag ska hem till Örebro imorgon igen :). Ha det great!

Pyss Pyss...


Lugn och skön dag.

Har haft en lugn och skön dag idag. Inte gjort speciellt mkt. Åt ass god mat som mamma lagade: räk/kassleroriental :). Sen blev det en timmes promenad med Nikki Pikki :), vi gick och pratade om allt möjligt. Skoj att ha nån att gå på promenix med, inte lika skoj själv :P. Sen nere på skräckland mötte vi våran gamla lärare som vi hade på Birger Sjöbergsgymnaisiet, Nils-Erik, så vi stannade och pratade med honom ett par mituer, skoj att se honom igen.
Plattade även mammas hår och sedan gjorde fina hollywoodsvalls lockar ihåret. Blev verkligen superfint men luggen ville hon ha på "sitt sätt" :P. Men resten av håret gillade hon iaf som tur va haha :P. Tyckte iaf mamma blev lite extra fin idag men lite stylat hår. Nu blire en lugn kväll framför tv:n, så hare gött allesammans.
Pyss Pyss...

I got sunshine.

Ååh solen skiner som en vacker sommar dag. Blir så glad när solen väl kikar fram och gör ens dag ljusare och gladare. Måste nog ta mig ut en sväng sen tror jag. Eller ja tror, ska läättare sagt :). Bara det blir varmare så blir det verkligen toppen, då kommer dagen vara perfekt! ha en fortsatt bra dag, det ska jag iaf ha :).
Pyss Pyss...

I Vänersbörg :P

Har nu anländt i vänerborg för en tids vistelse hos mamma min. Inte ofta man är här heller så skojeli skoj :). Hoppas bara det blir lugnt och skönt nu dessa sagar jag är här. Men nått skoj måste det ju också hända självklart! Kanske en fika på mitt favvo café här i stan, nämnligen Konditori Prinsess :). Aja det återstår att se, ha det super bra nu och hoppas alla där hemma har en bra lov so far!
Pyss Pyss...

Sportlov och solsken

Från och med då lovet startade har det bara vart underbart fint väder. Kallt men sol i snart 3 dagar i rad, och jag hoppas verkligen det håller i sig resten av lovet PY. Är nu iaf hos pappa och Maria i Alingsås och spenderar ett par dagar där för att sedan åka vidare till Vänersborg och stanna hos mamma. Inte så ofta man åker hem så tänkte att det avr dag att jag skulle åka hem nu ett par dagar. Åker tillbaka upp till Örebro nästa helg så man kan slappa lite hemma innan skolan startar igen. Ä

Än så länge har det avrt lugnt och har inte gjort nått så mkt under lovets gång. Vart och fikat på stan igår med pappa, Maria och Hanna. En rejält god macka! Har också köpt en ny tröja och en klocka. Sen på kvällen blev det självklart melodifestivalen. Asså shit va bra det är. Förutom när vissa artister kommer med i tävlingen och förstör allt med sina låtar. Inte nog med det går dom vidare. Syftar nu på The Playtones, BLÄÄÄÄÄ! Hur, asså hur? Fattar verkligen inte men men fiolk röstar som om dom har bommul i hjärnan. Gillade iaf Erik Saade och Sebastian ;)!!!

Idag blir det kallas för Hanna och Jonte som fyller denna helg. Hanna igår och Jonte idag. Så det kommer bli smörgåstårta och sedan kladdkaka (som jag gjort), hoppas bara kakan går att äta :S. Det återstår att se om folk gillar den :P. Ha det great...




Bara för att dennma katten är så jäkla speciell xP



Pyss Pyss...

Sunday

Söndagen är snart slut och imorgon är det skola igen. Skönt att man har sina små rutiner på veckorna :). Har försökt plugga idag men har inte gått så jätte bra. Fått pluggat till redovisningen imorgon iaf så det är på god väg! Tog mig iaf en cykel tur till Maxi i kylan och handlade lite. Shit va kallt det var, men skönt med lite luft i det super fina eftermiddags väder :). Nu blir det lite mer plugga, ha det bra.



Inte den mest smikrande bilden men denna kan jag bjuda på ;P

Pyss Pyss...

Rörd!

Idag i skolan var den en lite sentimental dag :P. Vi fick i uppgift att skriva tre saker som man var bra på och tre saker som man behövde utveckla, till sist skulle man skriva tre saker om en annan person. Inte så svårt :). När jag läste upp vad som Isabella skrev om mig blev jag rörd: * Tydligt i sitt teckenspråk, fint teckenspråk * Ödmjuk * Gör fenomenala redovisningar. Blev superrörd när jag läste upp detta. Inte alls van att höra saker man är på eller hur man är som person. Kändes så skoj så jag började gråta. Inte det jag gör i skolan direkt. Kändes bara så skönt att få glad och positiv respons från gruppen. Kände mig lite uppskattad och som att folk ser positiva saker i mig :). Tack Bella för kommentarerna ^^! Värmde oerhört mkt. Man borde visa det mer till folk i sin omgivning så att dom kan må bra och få glad respons som jag fick idag :).
All respons som alla fick var verkligen träffande och positiv!

Ha en bra fredag och helg...



Pyss Pyss...

Gillart inte, gillart inte alls !!!

Ne nu får det fan va nog. Pallar inte mer asså, det står mig rent ut av ändå upp i halsen. Snön kan du inte bara försvinna nu !!! Okej det kan va mysigt med snö men inte när det håller i sig i nästan halva året, då känns det mindre roligt. Bara idag har det kommit unge fär 10 cm kanske. Inte mätt snödjupet direkt. Men men bara det är vår och snöritt tills jag fyller i april får man väll vara glad :P.

Hade iaf bara en lektion idag, psykoligo, var lite segt men tog mig igenom den :P. Efter det var det lite små pluggande på egenhand eftersom våran lärare jobbade hemmifrån. Nu blir det inte mkt. Plugga orkar jag fan inte göra. Idag har min motivation vart i bott så känner att jag kommer inte få gjort nått idag ändå.

Pratat med Länsförsäkringar om min mobil som pajjade igår och får pengar från försäkringen men dock betala självrisken själv. Men det kan jag leva med om jag får en ny telefon. Dom sa det att det är värt att köpa en ny för att det kostar massor att laga den ändå och blir inte lika bra som fabriksny vara. Hon rekomenderade det och jag tog erbjudandet efter som jag bara betalar självrisken som sagt. Aja hare gött...



Pyss Pyss...

Trasig...

Fy fan va trött är, ska snart kliva in i duschen sen sägen direkt!!! Helt slut. Inte min eftermiddag direkt. Efterskolan gick jag och träna i ungeför lite mer än en timme,men på vägen blev jag chockad. Min mobil har SPRUCKIGT i displayen !!!!! Ramlade lätt i golvet men var tydligen det som krävdes för att den skulle gå sönder. Så nu har man en mobil med sprucken skärm. Måttligt roligt, ska försöka lösa det och se hur det går med garanti och försäkring och allt sånt där. Måste få den lagad ju. Löser sig alltid.

Imorgon blir det iaf en "kort dag", har bara psykologi eftersom vi fått en uppgift av vår lärare så kan jobba hemma. Men blir nog att jag jobbar kvar och försöker få klart så många uppgifter som möjligt när jag väl har tid :).
Aja nu blir det iad duschen.



Pyss Pyss...

Kladdis kakis :)

Mmm håller nu på att baka kladdkaka (utan ägg för min del). Fick bara ett sånt sug på kladdkaka, och va gör man då. Jo självfallet bakar man ju det då :P. Ska bli mumma iaf. Längesen jag åt det så kände att det var på tiden. Onyttigt men va fan är man svag för gött så är man. Ha en super bra kväll.

Receptet:
150 g smör
3,5 dl socker (brukar ta mindre)
3 dl mjöl
1 dl kakao
1,25 dl mjölk/grädde/vatten (valfritt)

Blanda alla ingredienser, de torra först, och sen in i ugnen på 175 grader i ca 20 min.




Pyss Pyss...

Mätt och belåten...

Seg dag, men hade en redovisning på teckenspråket som kändes att den gick bra. Bättre än väntat. Men där ser man att göra göer ju resultat Ha Ha Ha :P. Fick också skaffat mig en hemförsäkring hos Länsförsäkringar Bank idag. Det var på tiden har både pappa och syrran tjatat på mig så nu är den iaf införskaffad så mitt lilla hem och mina saker är försäkrade :).

Just precis nu är jag även mätt och belåten efter en god middag. Idag var jag välldigt ambitiös och lagade vitlök och kryddmarinerad kyckling med ungspotatis med en vitlöksås till. Mumma måste jag medge att det blev. Synd bara för er som läser att ni inte fick smaka ;). Skoj iaf att laga nått lite annorlunda om man säger så!

Imorgon är det redovisning vilket jag inte känns så starkt för. Men va fan det är väll bara att bita ihop så ska väll det gå det också. I´ll say to my self "Break a leg". Nu ska jag iaf bara slappa här hemma och ta det lugn framför tv:n och försöka komma i säng i tid i kväll :). Är nog ganska behövligt så är bara att se till att man får in rutinerna så ska det allt gå det också!


(Såsen är dock inte med :P)

Pyss yss...

Sunday an making the time go by

Söndag idag då, haft en ganska slow helg men har inte gjort speciellt mkt. Ganska skönt på ett sätt. Idag har jag iaf pluggat lite men sen så kände jag att jag behövde komma ut och inte bara sitta inne och plugga. Man måste ju liksom få en lite break ibland, elelr har jag fel. Så jag gick iaf ut på en lite promenix med kameran och fotade ltie smått och gott. Dock inte super bra bilder, får tänka på att jag fortfarande är i övnings stadiet :P. Men blev ändå ganska nöjd med vissa bilder :). (Har också försökt redigera dom lite)










REMEMBER NOT A PRO WHO MADE THEESE :P !!!

Pyss pyss...

RSS 2.0