Lugn söndag

Lugn och skön dag, men slappande och lite småplockande. Så som en söndag ska vara känner jag. En sak som jag reagerade på var när jag rensade mina kvitton i min plånbok och i en av mina lådor, så fick jag en smärre chock! Tror nog att jag borde rensa allt oftare, fattar inte hur mkt man samlar på dig för att dom kan va bra att spara haha xD !!! Det var kvitton allt ifrån kvitton på skor/kläder till kontoutdrag :P Aja nu är dom slängda iaf och nu är det matlagning som står på schemat. Rättare sagt paasta och köttfärssås, mumma!
Ha en great söndag :).



Pyss Pyss..

Besök <3

Idag fick jag super mysigt besök, nämnligen av pappa och Maria :). Skoj att dom kom upp hit idag för att besöka lilla mig tycker jag. Alltid skoj med besök, träffar dom inte så ofta så :). Dom kom ungefär halv 12 så dö bjöd jag på lite fika, bakade sockerkaka tills dom kom så det blev det tsm med kaffe. Sen drog vi ner på stan, jag körde ;), och kikade runt i affärer och så visade jag dom runt lite i staden Örebro. Maria hade aldrig vart här och pappa har inte sett så mkt heller, så det var allt på tiden att dom fick se hur jag bor.

Efter ett par timmar på stan så blev det super god middag på Jensens Biffhouse. Och jag säger att det var sååååå jävla gott. Jag åt kyckling, pappa åt biff och Maria åt Lax :). Har som sagt haft en super mysig dag, tack :D <3
Och i kväll blir det lite film och kladdkake ätande med Nichlas :), myyys :)!!!





Pyss Pyss...

Första snön :D

Idag vaknade man som vanligt inget konstigt med det, men sen när man skulle till bussen blev jag lite smått chockad. Det hade snöat under natten :), lite tidigt men ändå mysigt så länge det håller sig till en rimlig mängd :P.

Skolan varade fram till halv 12 idag typ och sen så stack jag, Sara L, Malin och Jessica till Backahallen och körde en timme badminton. Shiit va skoj det var, var ett par år sen man körde det men det var minst lika skoj då som nu egentligen. Vi körde matcher 2 och 2 och den som fick 10 poäng först vann den omgången. Jag vann ;), sen kom Sara, sen kom Malin och sen Jessica :). Hoppas man kan få hålla rutinerna i och kanske varriera träningen med lite badminton, skulle verkligen va skoj. Pappa ska ju ta med mitt racket upp imrogon då han och Maria kommer på besök över dagen :D, så då behöver man ju inte hyra racket.




Pyss Pyss...

Snart blir man biff ;)

Shit kroppen känns verkligen mör nu, får se hur mkt träningsverk jag har imorgon i armar och mage :P! Efter skolan idag så stack jag, Malin, Sara och Jessica till Gustavsvik och tränade. Blev ett pass på ca 1 timme och 45 minuter. jag är verkligen stolt över mig själv. Jag, Malin och Jessica puschade och peppade varanra rejält idag med hantlar, skivstång, bänkpress och magövningar. Klarar faktiskt mer än vad jag trodde. Det känns speciellt skönt att ha nån som kan peppa en och ge en lite extra motivastion :). Så nu är det bestämt att på fredag så blir det badmington tsm med M och J, skoj med omväxling ^^!



Pyss Pyss...

I hate plugga...

Usch vad jag verkligen avskyr vissa uppgifter! Orkar verkligen inte vill inte, pallar inte! Men man får försöka vara stark och bita ihop...efter redovisningen slänger jag den åt helvette från mitt huvud!!!

Har iaf haft en rolig helg, först va man chaufför åt Eckis, Emil, Cicci, och Svan. Blev både Rock Bar och Pitchers. Efter ett par barrundor så begav vi oss till Max för lite maaaat. Dock en surfi**a som stod i kassan :P. Men men såna finns överallt. Efter maten blev det att köra hem alla till sig. Först Erica till Brickebacken, sen Emil och Cissi till Varberga och tillsist blev det Baronbackarna och hem till mig.

Vaknade sent idag och gjorde mig iordning sen tebax till Brickebacken för att lämna tillbaka Eckis bil. Fastande en stund för lite kaffe och Yatsy :P.
Ny vecka imorgon och nya äventyr, eller?




Pyss Pyss...

Assgarv !xD !!!

Idag var det skola fram till 11:40 som vanligt. Har teckenspråk och vi hade bra skoj idag, med pictionary (ska rita på tavlan så ska alla andra gissa vad det är, för er som inte vet), sen satt vi och konverserade med våran lärare och kollade på en redivisning också :). På rasten som vi har mellan dessa två lektioner fick jag mig ett rejält skratt, det var nämnligen Nicklas i klassen som visade några av oss ett klipp från youtube! Trodde jag skulle dö så nu är jag ju tvungen att visa er det. Love the man längst fram i mitten xD! Efter skolan så tränade jag i över 1½ timme, skööööönt :).



Titta och garva :P !

Pyss Pyss...

Friluftsdag

Idag hade vi friluftsdag i skolan och vi fick välja mellan bowling, badmington och egen träning. Själv valde jag bowling som är ass skoj. Bowlade i blandade lag idag och själv bowlade jag tsm med Josefina, Evelina och Maria. Dock vann jag inte men kom iaf inte sist ;)! Kom näst sist haha men inte sist denna gången som sist :P. Får börja bowla oftare så jag blir bäst nån gång tror ja :P.

Efter bowlingen så stack jag, Christer, Josefina, Sara L, Malin och Sara J till La Baguette och käkade lite lunch och efter det bar det av till Roxy (en biograf) för att kolla på en obligatorisk film som jag inte känner att jag fick ut nått av tyvärr. Handlade om att man helatiden var dag får i sig dåliga och skadliga kemikalier och massa om sånt typ. Men man lär väll sig alltid nått nytt av allt man får höra, eller har jag fel? Bion höll på från halv 2 till 3 typ och efter det så blev jag, Josefina och Christer hungriga igen xD, så vi begav oss till Subway och käkade mat igen :P. Mat är aldrig fel får jag säga moahahaha. När vi käkat klart vandrade vi igenom stan till stationen för att åka hem till var och en. Så nu sitter jag i soffan och glor på tv, nej fel....ligger på soffan lättare sagt :P. Ha en awesome kväll!








Pyss Pyss...

Bra helg :)

Denna helgen har vart bra kan jag säga, lugn men ändå gjort en hel del. I fredags fick jag besök tills på lördagen. Det blev en lugn kväll med tacos, film och massa prat. Riktigt mys får jag säga.
Sen i lördags träffade jag Eckis :D. Åkte hem till henne i Brickebacken och umgicks sen drog vi till Sköllersta där hon kommer från sen så åkte vi till hennes kompis och spelade fler omgångar yatsy och kort. Kollade även på Hjälp, fan va sjukt program asså men sjukt roligt.
var dock hemma 04:30 :P, så kom inte i säng fören strax efterr 5 så var lite mör i morse.

Idag har i och för sig vart en lugn dag med tvätt, matlagning och bara allmänt slappande. Precis som en söndag ska vara. Snart är det la sängen som gäller, ska ju upp te skolan imorgon så måste va lite pigg :).

Pyss Pyss...

RSS 2.0